Tuesday, 23 August 2011

Kenangan Bersama Kad Raya


Nak join KLIK header "INVASION" PLAN

Sebelum aq melabuhkan tirai malam ni..aq nak join segmen Sergeant Keroro ni dulu...boleh la berkongsi kenangan bersama kad raya yang semakin hilang ditelan arus teknologi ni..memang aq akui..penggunaan kad raya sekarang ni da makin berkurangan tapi bagi aq masih relevan lagi nak hantar kad raya ni...

Dulu masa zaman sekolah selalu jugak dapat kad raya dari member-member...selalunya dapat kad raya yang ada kartun dan dialog ni la...kad raya macam tu memang famous la dulu..tapi buat aq terkilan sikit..aq tak ingat aq letak mana semua kad raya tu...haha...

Tak dapat la nak tunjuk kan koleksi kad raya aq kan...tapi...tahun ni...dapat kad raya dari blogger la...duit raya tak bagi sekali ke..? hee..

Terima kasih Tea

Terima kasih Hira


Hee..dapat kad raya dalam blog pon ada...haaa...ni kad raya daripada jiran aq..Miss Gumi...


Masa dulu aq rajin la beli kad raya...ada sekali tu aq beli kad raya...tapi tak tahu nak pos kat sape sebab aq lupa nak mintak alamat rumah...masa tu aq mana la ada FB ni semua...aq simpan je la kad raya tu...haha...sengal betul..

Kad raya...sekarang ni kalau dapat 1-2 kad raya pon da kira OK da..ada juga kenangan aq nak simpan nanti...huuhh..mana la aq letak semua kad raya aq yang dulu tu ye...?


NOTA KECIL :

Haa...ada yang nak bagi kad raya tak kat Skytech? 1,2..3..Lariii.....hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Kenangan Bersama Kad Raya

38 comments:

  1. kad raye aku simpan dulu2 pun.. da xingt letak mane...
    sedih betol..

    ReplyDelete
  2. @iMah

    samalah kita..tengah nak refresh balik mana letak kad2 raya yg dulu tu...

    ReplyDelete
  3. hahahaha :D adeh. cepat betul encik posmen hantar kad raya dekat rumah awak ye? hoho. tutup muka kejap *segan* ramai betul dah cakap pasal kad raya saya. hahaha :D

    p/s: duit raya tak ada sebab saya pun pokai. gaji tarak masuk lagi. haha :p

    ReplyDelete
  4. jgn lupa cari blik kad raya tu ye..:)

    ReplyDelete
  5. kad raye yg dah dpat tu kena simpan betol2 tu. kang dah takde kenangan plak. :P

    ReplyDelete
  6. refresh la elok2..hopefuly jumpa balik la akd raya tu ye.. :)

    ReplyDelete
  7. @hira

    haha..bila awak pos..? pantas dan efisiennya posmen ni..hee~

    ReplyDelete
  8. @SITI NOORNADIYANA

    hee..da semestinya...lepas ni mana tahu da tak dapat kad raya...huh~

    ReplyDelete
  9. kad raya tak cukup kertas nak bagi kat Ezad Skytech...heheh:P

    ReplyDelete
  10. buatkan frame simpan kemas hehee...mana kad raya bro ni waaaaa

    ReplyDelete
  11. tak hingat kenangan masa dapat kad raya buat pertama kali .. uhuh

    ReplyDelete
  12. wahhhh seronoknya dpt kada raya..sy setakat ni belum dapat lg kad raya huhu


    p/s: Ezad, jom join ni
    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/08/aku-anak-malaysia-merdeka.html

    kita main SEO sambil berpatriotik ^_^

    ReplyDelete
  13. wah dah mula sesi tayang kad raya. bahang raya makin terasaaaa

    ReplyDelete
  14. hari sabtu. tapi encik posmen tak bekerja. so, semalam juga la dia bekerja. hebat! haha :D dah kata negeri selangor je. sama dengan saya. tak kisah la kan? :p

    ReplyDelete
  15. uiks..kad raya yg lama2 masih ada dlm simpanan lg..bleh ar join segmen ni...cantekkk!!

    ReplyDelete
  16. @aimie amalina

    hee...nak simpan ni..tak nak peristiwa dulu berulang kembali..(^^,)

    ReplyDelete
  17. @Bro ahmad

    buat frame..idea bijak jugak tu bro..takde la hilang nanti kan..

    ReplyDelete
  18. @[sutera kasih]

    hee..OK la dapat byk ni..sebelum2 ni takde pon..:)

    ReplyDelete
  19. Ada kot tersorok kat mana2. cuba cari dlm kotak2 lama ke.

    tapi mmg betol kan.dapat kad raya sekeping pon dah melonjak gembira.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/kenangan-bersama-kad-raya.html

    ReplyDelete
  20. entah2, dah kena bakar tak kad raya nya. hohoho :p

    ReplyDelete
  21. @Mrs. Farhan

    entah la..sampai skrg tak jumpa2 lagi..huhu...

    skrg ni perasaan mmg mcm tu..dapat 1 pon da happy..hee~

    ReplyDelete
  22. @siti kektus

    hoho..jangan dimintak..sy nak sgt kad raya lama2 tu..=_=

    ReplyDelete
  23. untunglah, aku baru dapat dari tea jek :P

    p/s : thanks join bro XD

    ReplyDelete
  24. @sergeant keroro

    dapat 1-2 pon OK da sekarang ni..hee..

    sama2 kero..(^^,)

    ReplyDelete
  25. nk duit raye kena dtg rumah la... hehehe

    ReplyDelete
  26. @Cik Asma BLuppy

    rumah CAB kat mana..? hee..nak duit raya punya pasal ni..hee~

    ReplyDelete
  27. haha.. memang sengal.. beli utk koleksi sndri je la

    ReplyDelete
  28. @sue perbs..

    beli sendiri..tulis ucapan sendiri..poskan..nanti dapat la balik kad raya kita..haha~

    p/s : ada yg pernah buat macam tu ke..? hee~

    ReplyDelete
  29. kasi la kad raya kat tea. hahaha. ;p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com