Tuesday, 16 August 2011

"Makan Di Bulan Puasa Paling Best"


Haa..ada yang belum tengok video ni..serius kelakar...haha...aq da pernah tengok pon boleh gelak lagi bila tengok video ni..hee...

"Dalam banyak-banyak makan..makan apa yang best?"

Nak tahu makan apa yang best..haa...sambung tengok video kat bawah ni...(^^,)





NOTA KECIL :

Dinasihatkan..jangan tiru aksi ni khalayak ramai...kalau nak rasa buat la macam dorang buat ni..haha...Selamat berpuasa...hee...

**Terima kasih kerana membaca entri "Makan Di Bulan Puasa Paling Best"

30 comments:

  1. naik kereta jenazah time hidup,best pe..
    =D

    ReplyDelete
  2. haha free je naik kete jenazah

    ReplyDelete
  3. hehhe.. dia bwk naik kete jenazah sb nk biar bdk tu insaf kit..hahaha... kwn dia tu leh wat lawak kan pas kene tangkap..relax je dia

    ReplyDelete
  4. ala..bile ag nak merasa naek van jenazah free..hak3

    ReplyDelete
  5. x dpt nk tgk
    kat library..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. haha tu lah bahana kalau kantoi puasa, xpro lah dorg tu hehe

    ReplyDelete
  7. kih kih kih.. nak kena tuam budak tu.. kih kih

    ReplyDelete
  8. hahahaa..skali nek van jenazah daa..

    ReplyDelete
  9. @saya cello191

    pengalaman manis untuk dorang kan..hee~

    ReplyDelete
  10. @Lya Colours

    free of charge..ada yg nak try..? hee~

    ReplyDelete
  11. @kotak bulat

    haha..member tu takde perasaan langsung..haha~

    ReplyDelete
  12. @SoLy SoLicious

    haha..yg kawan dia boleh buat lawak pulak..ish3~

    ReplyDelete
  13. haha, aku dah tengok dah, sengal jek :P

    ReplyDelete
  14. hantu raya hahaaa mendalam motif tu,

    ReplyDelete
  15. @iMBobo

    haha..muka selamba je..takde rasa bersalah langsung...haha~

    ReplyDelete
  16. @Luqeem™

    mesti perasaan dorang berdua tu gembira tak terkata kan..haha~

    ReplyDelete
  17. @Dzarief Zuhdi

    mula2 aq tengok tak berapa paham sgt..lama2 baru paham..huh~

    ReplyDelete
  18. @hira

    haha..kalau dapat la member macam ni..nak kena hempuk je..boleh lagi buat lawak time2 serius..kah3~

    ReplyDelete
  19. BHAHAHAHA. siot je vid ni. kah kah. kalau aku try, mesti tak kena angkut naik van kan ? keh keh. aku kan india -.-' haha

    ReplyDelete
  20. @fatin syahirah :)

    haha..best kot video ni..wahaha..

    haa...ni mesti pasal keyword yg masuk blog awak tu kan..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com