Monday, 29 August 2011

Mari Bersahur



Hari ni mungkin da masuk hari terakhir kita bersahur dalam bulan Ramadhan...bila teringat balik hari pertama bangun sahur...fuhh..bukan main liat lagi nak bangun...paling kerap aq guna taktik "5 minit lagi..." tapi tak bangun juga...10-15 minit lepas tu baru bangun...haha...

Haa..ni satu lagi...sebelum tidur bukan main lagi set alarm kat fon...cari bunyi alarm yang paling kuat sekali...set pukul 4.20 pagi..tapi sedarnya tak juga...ish..ish..ish...masa awal bersahur dulu je liat nak bangun...da masuk pertengahan puasa da OK da...bangun je macam zombi kelaparan...(^^,)

Erk...dari tadi aq menaip tak sedar da jam pukul 4.42 pagi...nak bersahur ni...nasi goreng fresh dari kuali ni..hee..


NOTA KECIL :

Jom bersahur...selamat menjamu selera...salam 29 Ramadhan...

**Terima kasih kerana membaca entri Mari Bersahur

40 comments:

  1. selamat bersahur yang terakhir..sedapnya,

    ReplyDelete
  2. ni memang betul2 chef ni. heee.. ^^

    selamat berpuase akhir ramadhan. ^^

    ReplyDelete
  3. selamat bersahur dan selamat berpuasa untuk hari terakhir ramadhan tahun ni

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa..selamat menyambut hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete
  5. hihik i like zombie ! :D
    selamat bersahur ezad. selamat hari raya jugak. ;)

    ReplyDelete
  6. @Bro ahmad

    hee..sini da imsak bro..selamat berpuasa..(^^,)

    ReplyDelete
  7. @SITI NOORNADIYANA

    semua da ready..bukan sy yg masak..hee..

    selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  8. @Freaky

    selamat berpuasa 29 Ramadhan..(^^,)

    ReplyDelete
  9. @ijA

    hee..dua2 sekali ye..
    selamat berpuasa + selamat hari raya..

    ReplyDelete
  10. @ILA SYAMILA ♥♥

    haha..zombie di pagi hari..
    selamat berpuasa dan salam lebaran..:)

    ReplyDelete
  11. mak ai..bangun mcm zombi kelaparan?perghh..ganas toi..haha..

    ReplyDelete
  12. hari ni la sahur terakhir kita..huhuhu..sedih lak :(

    ReplyDelete
  13. @FARIZA AINA

    haha...biasa la..bangun tidur mesti tengah lapar kan..tu yg macam zombi tu..kah3~

    ReplyDelete
  14. @FARIZA AINA

    tu la..sedih pulak..kejap je da nak habis bulan Ramadhan...

    ReplyDelete
  15. haha..sengal la ko.. huhu..
    hei..

    ReplyDelete
  16. last puasa... sedih plus sebak...T_T

    ReplyDelete
  17. sahur terakhir~~
    moga amalan di terima...^^

    ReplyDelete
  18. salam ramadhan yg mungkin hari terakhir utk thn ni~
    saya pun sahur nasi goreng arini. hek

    salam lebaran dan ampun maaf dipinta~

    ReplyDelete
  19. strategi 5 minit lagi? haha. nasib baik tak terlajak sampai subuh

    ReplyDelete
  20. @Zul Fattah

    haha..aq kalau awal pagi taip entri..macam ni la jadinya..:)

    ReplyDelete
  21. @saya cello191

    harap dapat bertemu lagi bulan Ramadhan..

    ReplyDelete
  22. @dhiera

    salam Ramadhan...
    eh..sama pulak menu bersahur pagi tadi..(^^,)

    salam lebaran..:)

    ReplyDelete
  23. @- abdul hadi abdul muti -

    paling lewat pon pukul 5 baru bangun..tak pernah terlajak la sampai subuh guna teknik 5 minit ni..haha~

    ReplyDelete
  24. salam 29 ramadhan bro.. huhuhu~..

    ReplyDelete
  25. @GaRy™

    hee..salam 29 ramadhan jugak bro..kejap je da nak habis puasa kan..?

    ReplyDelete
  26. lepas ni puasa 6, sahur lg...haha

    Selamat Hari Raya! :D

    ReplyDelete
  27. @Hanif Borhan

    betul2..tapi feeling sahur lain sikit la dari bulan Ramadhan..hee~

    Selamat Hari Raya..! (^^,)

    ReplyDelete
  28. sahur terakhir.. huhu.. selamat hari raya bro.. ^_^

    ReplyDelete
  29. wah wah wah. awal bebenor dia taip entry ni. patut la tak jumpa dekat dashboard. hahaha :D

    ReplyDelete
  30. tak apa, saya rajin wooo bangun pagi tadi. haha :D

    tak habis-habis dengan alarm kan? saya dah kureng dengan alarm. sendiri bangun je. huehue

    ReplyDelete
  31. @hira

    haha..sebelum sahur sy taip..hee~

    ReplyDelete
  32. @hira

    haha...biasa la..kalau da zzzz lena sgt..bom kat sebelah pon belum tentu bangun..haha~

    ReplyDelete
  33. udah2 la tu.. sekarang ni.. org nk buka pose.. bukan bersahur.. huhu..
    slamat berbuka.. haha..dan salam lebaran..

    ReplyDelete
  34. @Zul Fattah

    ye2..aq tahu..haha..selamat berbuka..

    ReplyDelete
  35. dah habes ramadhan pun. har har T.T

    ReplyDelete
  36. @fatin syahirah :)

    harap tahun depan dapat bertemu lagi bulan Ramadhan ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com