Friday, 12 August 2011

Mood Berblog



"Assalamualaikum.."

Selamat pagi...salam pagi Jumaat...haa..korang tengah buat pe awal pagi ni..? Tidur lagi...hehe..hari ni da masuk pagi Jumaat yang kedua dalam bulan Ramadhan...kejap je masa berlalu kan...rasanya macam baru semalam je bermula puasa kan...pejam celik je da hari kedua belas da berpuasa hari ni..

...bulan puasa ni mood nak menghadap blog pon tak sekencang sebelum ni...kalau dulu ada je masa nak update blog..

Sekarang ni cuma awal pagi da tengah malam je sempat nak buka blog ni..bukannya aq tak nak berblog...aq da blog memang tak dapat dipisahkan la..hee..

"Selamat menjalankan aktiviti harian...dan senyum selalu"


NOTA KECIL :

...argghhh...selamat pagi dunia...haha...tidur sekejap je lepas Subuh tadi tapi terasa macam da lama je tidur..hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Mood Berblog

32 comments:

  1. selamat pagi! haha. pagi2 lepas subuh terus aku berblog sbb malam semalam x sempat. :p

    ReplyDelete
  2. apa ni tidur tidur lepas subuh haa ? HAHA

    ReplyDelete
  3. eceh. kejap la sangat kan? :p hahaha :D lupa, selamat pagi cikgu! lalala~

    ReplyDelete
  4. xpe bro, lepas bulan puasa msti kencang baliknya mood tu..hehe..

    ReplyDelete
  5. jangan tidur terus dah la..hehehe...

    selamt pagi jugak...

    ReplyDelete
  6. samA lah kita :)

    diri dgn blog mcm kamcing sgt :)

    ReplyDelete
  7. selamat pg jumaat.. :D

    ReplyDelete
  8. aduhai..jiran oh jiran..setiap entri..rata2 wajib ada perkataan tido..suka tido tol la jiran ni..aiseh! ehhe

    ReplyDelete
  9. jiran,nt leh x ajar sy cmne nak tibgkatkan trafik?contohnye melalui autoping la ape la..mcm2 RSS..ptot la blog sy trafic kureng..sbb sy xtahu pasal tu smua..padahal kita berblogging pd tempoh yg sama..ajarkan ea jiran.. :)

    ReplyDelete
  10. ko kena beli mood tu dengan alien keroro

    ReplyDelete
  11. bangun wess.. tidur je tau :P

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...

    keje pun keje jugak. blogging tetap diteruskan.. hehehe

    SELAMAT BERPUASA

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  13. kb pun semakin terhad nk BW & update blog..tp ari2 dtg sini...erkkk..apakah? hahahah

    ReplyDelete
  14. selamat malam!! hehe... lambat lak aq datang sini.. huhu~

    ReplyDelete
  15. @hira

    kejap la tu..sejam je..haha~
    selamat pagi..(^^,)

    ReplyDelete
  16. @Luqeem™

    InsyaAllah...tengah tunggu mood tu datang ni...heee~

    ReplyDelete
  17. @ArulchelseA

    tu da shutdown terus..

    selamat pagi sabtu bro..huhu~

    ReplyDelete
  18. @AliaJustea

    hee..betul tu..tak dapat dinafikan lagi..(^^,)

    ReplyDelete
  19. @FARIZA AINA

    hee..mcm mane ni ye? trafik kat blog sy pon kejap naik kejap turun..

    ReplyDelete
  20. @Freaky

    haha...bukan selalu pon dapat tidur..selalu tak cukup tidur je..(^^,)

    ReplyDelete
  21. @BLADE EDGE

    Waalaikumussalam..

    yeah..tetap jenguk blog =D
    Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  22. @kotak bulat

    sama la kita KB..
    hari2 dtg sini..hee..
    pecah rahsia..haha~

    ReplyDelete
  23. bulan puasa ni masanya terasa terhad lak nak berblog . heheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com