Sunday, 28 August 2011

Mood Raya Vs Mood Blogging



Serius...malam ni memang terasa sunyi betul dunia blog..mungkin ramai blogger yang da pulang ke kampung halaman agaknya...raya makin dekat kan..? mood raya tengah menguasai fikiran sekarang ni...hee..walaupun macam kekeringan idea je malam ni..aq tetap menaip entri...haha...

Mungkin selepas seminggu raya..dunia blog ni akan kembali meriah seperti sebelumnya..yela..semua sibuk dengan persiapan nak sambut Aidilfitri yang akan tiba tak lama lagi..ni nak buat..tu nak buat..memang tak sempat la nak layan blog macam selalu tu kan...

Mood Raya Vs Mood Blogging

Masa ni nak rehatkan jari tu..."Seminggu Tanpa Blog"...macam best pulak tagline ni...lepas raya ni..mesti penuh entri pasal rumah terbuka...kuih raya...duit raya...semua pasal raya la..lama tak buka blog kan..lepaskan rindu la taip entri sebanyak yang mungkin...balas balik seminggu tak buka blog masa raya..hee..

Ada ke blogger yang akan buka blog di pagi Syawal nanti..? Nak jugak tahu kan...mana la tahu kan ada je blogger yang layan blog masa raya nanti..hee..


NOTA KECIL :

Dalam mood malas menaip pon jadi satu entri..haha...

**Terima kasih kerana membaca entri Mood Raya Vs Mood Blogging

44 comments:

  1. wah walaupun semua sibuk dengan mood raya.. kita masih lg update. hebat kan kita ? hahaha

    ReplyDelete
  2. @Freaky

    haha..mood raya aq belum nak sampai sangat...bila takde idea tu yg kadang2 boleh dijadikan entri..haha~

    ReplyDelete
  3. hahaha...mood raya mmg da xde semenjak 2 ni tp shoping sakan jek...malam ni bru abis shuping..esok da balik kg..yahuuuuuu

    ReplyDelete
  4. kite nak update pagi raya la.. hahaha.. jgn lupe nnti jengah...teeehhee

    ReplyDelete
  5. mala malas pon update jugak ye tak. hehe.. pagi raye memang tak bukak blog la gamaknye. sibuk ke dapur, sibuk makan, sibuk beraye. kalau ade jugak yg bukak, fuhhh, memang hebat. :P

    ReplyDelete
  6. @TeAqArH

    wahhh..kata takde mood raya tapi shopping sakan tu..hee..

    selamat pulang ke kampung halaman..(^^,)

    ReplyDelete
  7. @SoLy SoLicious

    hee..kalau rajin buka blog pagi raya nanti..singgah la..hee~

    ReplyDelete
  8. hahaha... org lain sibuk... kita? sibuk gak.. tp tetap update entri.. :P

    ReplyDelete
  9. haha pasti ada entry nanti....

    ReplyDelete
  10. @kotak bulat

    hee..sempat jugak mengupdate entri kan KB..huhu~

    ReplyDelete
  11. @SITI NOORNADIYANA

    hee..tu la..nak tengok nanti pagi raya sape yang update entri..hee~

    ReplyDelete
  12. @Bigdaddyz

    kena tunggu la..mesti ada yang update entri punya pagi raya tu..

    ReplyDelete
  13. @sergeant keroro

    kita update..kita baca sendiri ye bro..haha~

    ReplyDelete
  14. hehe inysaallah.. ada punya la yg mo upd8 tu.. haha

    eh kluar topik dlu, mcm pnh bca r nma skytech nie?.. tp kat mna r?.. ermm

    ReplyDelete
  15. hehe..kalau pagi raya, mmg sy xda tu..busy la awal pagi raya..tlg mak kt dapur hehe

    ReplyDelete
  16. dah mood nak blik kg ni..tk de dah nak berblog dah..kih kih kih

    ReplyDelete
  17. mood raye cik bella baru dtg stlh siapkan xsimen yg bertangguh berbulan2,hehe,.selamat menyambut hari lebaran yang bakal tiba dan ampun maaf dipinta sekiranya ade terkasar bhs semasa mengomen @ menaip,.

    ReplyDelete
  18. mesti ada punye bro... kata blogger tegar... huhuhu... aku nak upload gambar makan ketupat 14 bijik... hahaha...

    ReplyDelete
  19. lu update sambil makan kuih raya
    baru mood tu tak berbelah bagi
    kekeke :P

    ReplyDelete
  20. hahaa . Tia lettew di pagi raya bukak blog :)

    ReplyDelete
  21. haaha btol lah..mood bloggin aku dah berpindah kepada encik raya..
    =p

    slamat ari raye

    ReplyDelete
  22. dlm be'buzy'an raya pun..nt mesti kita teringat gak kat blog..seminggu lepas raya..tgk la..msti byk entri..sbb byk crita nak share..hee

    p/s : kita sama2 sambut raya 1st time bersama blog..tahun lepas lum ada blog ag..hee.. :)

    ReplyDelete
  23. nak tgk je ezad bukak blog di pagi syawal..hee..

    ReplyDelete
  24. @hazz death

    hee..masih ada lagi mood nak update entri..

    p/s : pernah baca nama skytech..erk..blog ni da beberapa kali tukar wajah..ada yg cam lagi ke nama skytech..?

    ReplyDelete
  25. @[sutera kasih]

    kalau sempat pon satu entri satu hari..mmg bz sikit la kan kalau pagi raya ni..hee~

    ReplyDelete
  26. @bella luna

    hee..bagus la semua assignment da siap sebelum raya...baru feeling nak raya tu ada kan...

    salam lebaran jugak...(^^,)

    ReplyDelete
  27. @Norhisham Nordin

    haha..tunggu je la lepas raya nanti..bila buka blog je da kenyang bro..mcm entri pasal makanan ada..haha~

    ReplyDelete
  28. @tia @ Ini Kisah Tia

    wahhh...ni baru namanya blogger tegar...huhu~

    ReplyDelete
  29. @akoo pae

    haha..jangan tinggalkan mood blogging lama2..merajuk nanti..haha~

    ReplyDelete
  30. @FARIZA AINA

    haa..tu la..mesti banyak entri pasal yang sy sebut dalam entri tu..haha..

    p/s : tu la..excited ni..tahun first sambut raya bersama blog..huhu~

    ReplyDelete
  31. @FARIZA AINA

    insyaallah..kalau tak bz mesti buka blog pagi2 raya nanti..hee~

    ReplyDelete
  32. saya tak balik raya. first raya dekat rumah. boleh je update. lalalala~

    p/s: hebat tak? hahaha :p

    ReplyDelete
  33. @hira

    haha..sy pon mungkin boleh update pagi raya nanti..hee~

    p/s : hebat ke..? haha~

    ReplyDelete
  34. ko pro ezad.. tak pe r.. haha..
    wei.. slamat hari raya r..

    ReplyDelete
  35. @Zul Fattah

    pro..? haha..merepek je..update entri pon kalau ada masa je la..huhu~

    selamat hari raya..(^^,)

    ReplyDelete
  36. hek alaa.. x nak mngaku plak.. haha.. ezad pro.. ezad pro..

    ReplyDelete
  37. eh, itu bukan diri sendiri eh ? haha

    ReplyDelete
  38. walaupun dh lmbt baca enri ni tetap nk komen kan..pagi 1 syawal tu mmg la x sempat nk berBLOGging..mcm2 benda nak kena buat kan..mmg la niat di hati tu ada rasa nak update blog.tapi,bila dapat online,takde idea lak nak tulis apa walaupun bnyk nya cerita raya yg nak diceritakan :)

    ReplyDelete
  39. @dylla abas

    hee..sy pon da petang baru post entri masa raya pertama tu..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com