Monday, 8 August 2011

Mood Santai..


"SELAMAT PAGI"

Haa..hari Isnin..hari paling malas aq nak bangun pagi...kalau boleh nak sambung je zzzzz lagi tadi...mood masih dalam mengantuk lagi..layannn...hee..


NOTA KECIL :

..baru syok dibuai mimpi da dikejutkan dengan alarm fon yang agak kuat pagi tadi..haha..kan best sekarang kalau dapat zzzz lagi..alangkah indahnya..hee..

**Terima kasih kerana membaca entri Mood Santai..

32 comments:

  1. waktu pg kurang elok kita tidur. kurang rezekinya. :)

    ReplyDelete
  2. santai pom tak leh tido kuat2 bro,,haha

    ReplyDelete
  3. pas subuh sy tido. kol 7.30 baru bgn. uwaaa malas gila kene keje plakk

    ReplyDelete
  4. tido memang best bro.. kih kih kih

    ReplyDelete
  5. hahaha. pemalas! bangun, pergi kerja! :p

    ReplyDelete
  6. haha. agaklah. bila tiba isnin je kan. urghh. nasib baik isnin kelas start kul 2. keh keh. banyak masa nak tidur apgi pagi. muahaha

    ReplyDelete
  7. alarm kadang2 menyakitkan hati jugak..huu

    ReplyDelete
  8. haha mana tak nye bw smpai lewat malam haha..

    ReplyDelete
  9. sygnya nak tinggalkan katil terchinta..untung la sy cuti sem..dah hampir 2 bulan lebih 'kapel' ng katil..setiap masa..kawtim ar :)

    ReplyDelete
  10. @cik pip

    erk..jeles ni..hari minggu je la boleh zzzz lama sikit..huhu~

    ReplyDelete
  11. @H.J

    haha..aq tak cukup tidur kot..kuat tidur hapenya..haha~

    ReplyDelete
  12. @sergeant keroro

    haa..tak boleh..bahaya..hari biasa kena bangun awal..hari minggu takpe..hee~

    ReplyDelete
  13. @Lya Colours

    tu la..rasa nak sambung tidur balik je..hee~

    ReplyDelete
  14. @JunAina

    monday yang kurang best..liat nak bangun sbb hari minggu biasa bangun lewat sikit..heee~

    ReplyDelete
  15. @ArulchelseA

    jelez kot bro sebab pagi2 banyak yang kat bantal lagi..haha~

    ReplyDelete
  16. @syarifahsidrus

    tension alarm kuat2 ni..buat sakit jantung je..haha~

    ReplyDelete
  17. @iMBobo

    tengah malam je la aq dapat bw bro..hee~

    ReplyDelete
  18. @FARIZA AINA

    hee..best la awak kan..selalu kapel dengan katil..haha~(^^,)

    ReplyDelete
  19. hahahaha.. tido memang best!! XD

    ReplyDelete
  20. @hira

    haha..nak sambung tidur boleh? haha~

    ReplyDelete
  21. @fatin syahirah :)

    penat bila hari isnin menjelma ni..rasa macam hari ahad lagi..haha~

    ReplyDelete
  22. mmg best ar kapel ng katil..kapel ng bantal n teddy bear skali..perghh..complete set woo~

    ReplyDelete
  23. takpe2..hari minggu nanti boleh la couple dgn tilam & bantal lama2..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com