Friday, 12 August 2011

"Pos Ekspres..Memang Ekspres La.."


...masa rehat tengahari tadi aq tergerak hati ni nak balik rumah kejap...kalau ikutkan hati malas nak balik rumah walaupun dekat sebab nanti mesti malas nak masuk pejabat balik...haha...takpe la..naluri aq kuat suruh aq balik rumah sekejap...5 minit kemudian...

sampai je depan rumah..dari jauh aq da nampak satu sampul besar depan pintu rumah...

"Pos Ekspres..?" 

"..takkan kad raya kot..tak mungkin la kan...? blur kejap.."

baru aq teringat...hee...aq macam da boleh agak apa kat dalam sampul tu...sebenarnya..aq ada order sesuatu beberapa minggu lepas...baru sampai hari ni..mungkin minggu ni baru proses penghantaran dijalankan...sampul tu pon bertarikh 10/8/2011...takpe la..biar lambat asal selamat..



...aq pon mulakan la operasi merobek sampul tu sampai tak rupa sampul da..haha...takde la..sampul tu masih lagi dalam berkeadaan baik lagi sehingga sekarang...apa ada kat dalam tu..?? tunggu kejap...tengah nak upload ni..dalam proses lagi ni...hee..




NOTA KECIL :

Haa...URL blog sape tu..? macam kenal je sape tuan belog tu..hee.. (^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri "Pos Ekspres..Memang Ekspres La.."

40 comments:

  1. @sergeant keroro

    haa..aq tak tahu la da ada buka tempahan baru ke tak..hee~

    ReplyDelete
  2. fuhhhhhhhhhhhhh~ baju! ehem ehem. macam seronok. haha :D

    ReplyDelete
  3. @hira

    hee..ternampak BA buka tempahan baju..tu yg tempah..hee..nak buat koleksi...(^^,)

    ReplyDelete
  4. perghh...ni kejelesan bertambah2...

    ReplyDelete
  5. wah2..siap de baju khas lagi.. :)

    ReplyDelete
  6. whoa. ciss. menunjuk nunjuk ! bhahahaha :P

    ReplyDelete
  7. wah..bangga la pakai pas ni kan..heheh

    ReplyDelete
  8. wah..baju utk jiran xde ke? :P

    ReplyDelete
  9. @fieha

    nak buat koleksi dalam almari baju..hee~

    ReplyDelete
  10. @RepublicAku

    haha..pon boleh dibuat baju raya..hee~

    ReplyDelete
  11. theeeee~
    majulah blog untuk ngare..

    cantik url! hehe

    ReplyDelete
  12. bestnya dapat baju macam ni..bro nak juga la???

    ReplyDelete
  13. nice!..aku tak sempat nak order hritu..huu

    ReplyDelete
  14. aku punye x dapat2..walamak..berbulu mate tengpk

    ReplyDelete
  15. perrrhhhh u make me jeles tak hengaaaaatttttttt!!!!

    ReplyDelete
  16. smart jugak baju tuh..ermm..

    ReplyDelete
  17. @Shaherah

    nanti kalau abg Ben buka tempahan baju la..tempah la cepat2..sebab mmg tutup cepat..kena awal..hee~

    ReplyDelete
  18. @peachippo

    yeah!! maju la blog utk negara dan diri sendiri..hee..

    segan pulak nak pakai baju tu..(^^,)

    ReplyDelete
  19. @rara pinkmafia

    hee..teringin jugak nak ada baju blogger..tu yg laju je tempah..(^^,)

    ReplyDelete
  20. @Lya Colours

    kaler ni je yg rasa paling smart..hee~

    ReplyDelete
  21. @Atiqah Sa'ahiry

    hee..tu la..belum rasmikan lagi baju tu..segan pulak nak pakai..hehe~

    ReplyDelete
  22. @Luqeem™

    cepat je da tutup kan..hari tu pon nasib baik sempat lagi nak order..

    ReplyDelete
  23. wahwahhhh . ada baju sendiri leeeeee :D

    ReplyDelete
  24. @tia @ Ini Kisah Tia

    heee..ada je dalam sampul tu..tak keluarkan pon lagi..=D

    ReplyDelete
  25. alamak, jelesnya.. nak jugak lah nanti.. :(

    ReplyDelete
  26. @Tea Dno

    hee..nanti tempah la kalau BA buka tempahan..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com