Wednesday, 24 August 2011

Ragam Sebelum Tidur #2

Pagi ni rasanya nak 

makan apa la ye agaknya..? Nak makan

macam da tak lalu da bila sahur..

dulu la..bangun nanti baru

nak sahur apa pagi nanti..hee...

NOTA KECIL :

Selamat malam..dan selamat bersahur nanti..hee~

**Terima kasih kerana membaca entri Ragam Sebelum Tidur #2

28 comments:

  1. hahhaha
    kot2 dpt idea
    mase dok berblogSwimmg ke
    dok wat entri ke
    hihihi

    ReplyDelete
  2. lupa, selamat bersahur juga untuk pagi nanti~ :p

    ReplyDelete
  3. makan nasi sedap sket. hehehe

    ReplyDelete
  4. @aimie amalina

    untung jugak kalau dapat idea masa tu..hee~

    ReplyDelete
  5. @Freaky

    aq nak try makan selain nasi..kalau pagi ni nampak menyelerakan je nasi tu..aq bantai la..haha~

    ReplyDelete
  6. @hira

    selamat bersahur jugak hira..hee~

    ReplyDelete
  7. Try la makan roti je macam aq.. coz kje pg2...

    Berbuka tdikan dah makan nasi...

    ReplyDelete
  8. bangun2..bangun sahur.aha

    ReplyDelete
  9. @fieha

    hee..semalam tak pergi bazaar pon..kalau tak boleh la beli untuk sahur..

    ReplyDelete
  10. @KhAiReDzAiMy

    kalau makan roti pagi2 aq tak boleh masuk sgt la..hee~

    ReplyDelete
  11. @FARIZA AINA

    haha..makan angin dapat pe..? lepas subuh da start lapar da..hee~

    ReplyDelete
  12. @H.J

    haha..awal tu ko kejut aq..pukul 4 pon belum..haha~

    ReplyDelete
  13. aku ulang bnda mcm tu stiap hari..haha..bosan gile

    ReplyDelete
  14. tak makan time berbuka. tak sahur juga, hebat tak? T___T

    ReplyDelete
  15. @Tea Dno

    erk...nape tak berbuka & bersahur..huh..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com