Monday, 15 August 2011

Ragam Sebelum Tidur


"Bila tengah malam ni hanya fikir nak..
..nak teruskan aktiviti
tapi, serius..aq sudah


Jom tidur !!


p/s : gambar pinjam dekat Mr.Google.. :)


NOTA KECIL :

Saat korang baca entri ni..aq da lena tidur sambil dibuai mimpi indah..hee..hujan lebat ni..bestnya tidur..(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri Ragam Sebelum Tidur

18 comments:

  1. syioknye tdo time2 ujan..sejuk

    ReplyDelete
  2. haha. aku tengah tidur masa kau approve comment ni nanti. HAHA

    ReplyDelete
  3. mimpi yg indah2 ye...jgn smpai terlajak sahur..

    ReplyDelete
  4. tk tido2 lagi ni..tunggu sahur je ni bro..

    ReplyDelete
  5. haha :D ni pun ngantuk, nak sambung tidur. okay, tidur dulu. byebye~ haha :p

    ReplyDelete
  6. @TeAqArH

    tu la..best betul hujan time malam2..lena je tido..(^^,)

    ReplyDelete
  7. @Panggil aku Han

    memang terlajak sikit sahur hari ni..hee~

    ReplyDelete
  8. @ArulchelseA

    aq tak tahan ngantuk da malam tadi bro..hujan pulak..tu yg terus lelap tu..haha~

    ReplyDelete
  9. @sergeant keroro

    haha...inspirasi dari entri ko la ni..aq pon malas nak taip..letak gambar je..heee~

    ReplyDelete
  10. @hira

    haha...kejap lagi sy ikut jejak hira..hehee~

    ReplyDelete
  11. wah ade tahi bintang 2..cepat buat hajat..hihi

    ReplyDelete
  12. ehem3..kata nak letak secret code utk word tido?hahahaha

    ReplyDelete
  13. @FARIZA AINA

    belum fikir lagi nak letak secret kod pe..haha~

    ReplyDelete
  14. amboi dah pandai menggunakan gambar utk berkata-kata.. hoho..

    ReplyDelete
  15. @Tea Dno

    malas nak menaip da tengah2 malam tu..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com