Friday, 12 August 2011

Segmen Promote Blog [kotak bulat]



Haa...Segmen Promote Blog Kotak Bulat kembali lagi..!! 

Sebelum menunggu waktu berbuka puasa sebentar lagi...nak join segmen KB ni...klik kat header KB ataupun kat link kat atas tu...hee ~

Jom la support dan meriahkan lagi segmen KB ni...hee..


NOTA KECIL :

...tak larat nak taip entri panjang lagi...cukup la kot membebel pendek ni kan KB..haha..

**Terima kasih kerana membaca entri Segmen Promote Blog [kotak bulat]

22 comments:

  1. nanti join jugak ni..kih kih kih

    ReplyDelete
  2. nk join jugak...ngee =)

    ReplyDelete
  3. @NasZ

    join la..hee..lagi ramai lagi bagus kan..(^^,)

    ReplyDelete
  4. salam singgah..anda dah dipromote..silalah menuju lelaju ke blog saya..:) http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/saya-promoteanda-terjah.html

    ReplyDelete
  5. cerita tentang anda di siarkan!

    http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/feyqa-promote-blogger.html :D

    ReplyDelete
  6. shera dh promot.. meh lar tgk..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/promote-blog-bermula-ok-yeayyyyy.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen kotak bulat.

    kita satu kumpulan. kumpulan 3.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  8. dah promote

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/si-kacak-dan-si-jelita-kumpulan-dua.html

    ReplyDelete
  9. Salam...
    dari kumpulan 8...

    already follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. @Zul Fattah

    salam bro..
    thankz singgah sini..(^^,)

    ReplyDelete
  11. hi, dr segmen sama, kump 5
    follow u~follow me back ya
    tolong LIKE kn entry ni, TQ ;D

    http://farazone.blogspot.com/2011/08/contest-hadiah-raya.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com