Wednesday, 24 August 2011

Segmen : Ucapan Selamat Hari Raya



Skytech Belog ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua rakan blogger yang mengenali tuan empunya blog ni..sentiasa menyokong blog ni dan blogger yang lain...jangan lupa singgah blog ni pagi Syawal nanti..hee..

Ni entri segmen...nak join segmen Bro Ahmad..KLIK SINI...


NOTA KECIL :

Mood raya da datang da awal pagi...huhh..

**Terima kasih kerana membaca entri Segmen : Ucapan Selamat Hari Raya

34 comments:

  1. @H.J

    sabar..sabar..lambat lagi..hee~

    selamat hari raya..rasa macam awal lagi la pulak..:)

    ReplyDelete
  2. terima kasih ezad, salam syawal minta ampun maaf banyak2 yea.

    ReplyDelete
  3. mggu depan baru raya..

    nway,selamat hari rayee
    :P

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya juga...
    maaf andai ada yg terkasar selama berblog

    ReplyDelete
  5. @Bro ahmad

    sama la bro..selamat hari raya ye..(^^,)

    ReplyDelete
  6. @azeelia azman

    hee..tak lama lagi je..
    Selamat Hari Raya..;)

    ReplyDelete
  7. awal raya :P

    slamat hari raya :)

    ReplyDelete
  8. cuti seminggu blog pon cuti jugak.kiki

    ReplyDelete
  9. @Luqeem™

    hee..lagi bape hari je kan..
    selamat hari raya jugak :)

    ReplyDelete
  10. nahhhhhhh.. lagu untuk izzat! tengok entri wordless wednesday saya~ hahaha :D

    ReplyDelete
  11. eh, selamat hari raya~ hoho

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin..
    x dapat nak singgah di blog nie di pg syawal sbb nak balik kampung...kat kampung x dak line..hihi :)

    ReplyDelete
  13. @Lya Colours

    hee..habis la bersawang blog awak nanti..;)

    ReplyDelete
  14. @hira

    oh..lagu tu favourite kot..tapi tak nak dengar sekarang..PSIKO..haha~

    ReplyDelete
  15. @hira

    selamat hari raya jugak hira..hee~

    ReplyDelete
  16. @Dalila Diela

    selamat hari raya jugak..
    oh..yeke..mesti best raya kat kampung nanti..:)

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya, nanti aku join. hehe :P

    ReplyDelete
  18. @sergeant keroro

    selamat hari raya..hee..
    join..jgn tak join..(^^,)

    ReplyDelete
  19. bila mood raya dah dtg..msti time keje..jiran gasak pk nak raya je..pkran menerawang je kan??kompem ar ni..kan?kan?haha

    ReplyDelete
  20. @FARIZA AINA

    haha..mmg confirm la..bila kat ofis engat nak cepat balik je..cepat cuti..hee~

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya ezad.. heee.. 0-0 ye..

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya !

    kim lah sikit wet raya taun ni.. hikhik ^^

    err, pagi syawal dah x ingt blog dah.ingt lemang jew huhu

    ReplyDelete
  23. @~syue syada~

    Selamat Hari Raya..hee~

    Duit raya..da besar tak dapat duit raya da..hee~

    ReplyDelete
  24. @tia @ Ini Kisah Tia

    ada ke yang buka blog pagi Syawal nanti..? hee~

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya ezad..!!

    semoga raya kali ni lebih meriah & bermakna... maaf zahir dan batin yek...

    ReplyDelete
  26. @Norhisham Nordin

    selamat hari raya jugak bro..:)

    kalau ada salah silap harap dimaafkan..0-0 ye..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com