Tuesday, 23 August 2011

Selamat Berbuka..Puasa


Puas betul kalau dapat berbuka dengan air cincau ni...huuhh..

"SELAMAT BERBUKA PUASA 23 RAMADHAN"


NOTA KECIL :

Haa..kat sini berbuka jam 7.25...sempat lagi nak blogjogging ni...hee..

**Terima kasih kerana membaca entri Selamat Berbuka..Puasa

20 comments:

  1. eh,kite punye menu air same lah!siap jug pon mcm same lah! same lagi,,agagagag

    steady aku,,haha

    ReplyDelete
  2. kat rumah saya kalo buat air cincau alamatnya mmg sy sorang yg minum. yg lain sume x minat air ni.huhu

    ReplyDelete
  3. air cincau memang sedap bro

    ReplyDelete
  4. @Lya Colours

    ooo..kat rumah sy ni semua minat cincau..:)

    ReplyDelete
  5. @Freaky

    puas kot minum cincau ni bila tengah haus..huhu~

    ReplyDelete
  6. alamak, aku tak suka air cincau .. hehe

    ReplyDelete
  7. air cincau best..aku dh lme x mnum..huu..tp ble nmpk x beli pn..

    ReplyDelete
  8. @Luqeem™

    haha..mcm tu pulak..kata lama da tak minum..hee..

    ReplyDelete
  9. haha, aku baru jek minum jagung cincau. masyuk giler rasanya :P

    ReplyDelete
  10. @sergeant keroro

    aq tak pernah try lagi tu..macam best je..hee~

    ReplyDelete
  11. oh baru teringat. bulan puasa ni tak pekena cincau lagi. lagipun, tak suka sangat. kehkehkeh.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com