Tuesday, 30 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri !


Salam Lebaran..

Di sini..aq Izzat Nazmi Saiful Bahri pemilik Skytech Belog ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan kepada semua blogger dan pengunjung yang pernah datang ke blog ni..andai kata selama empat bulan lebih aq menulis dalam blog ni ada yang mengguris hati dan perasaan..terkasar bahasa semasa komen di entri rakan blogger sekalian...aq ingin memohon seribu kemaafan...zero zero..(^^,)

Aq hanya manusia biasa..tak pernah terlepas dari kesilapan...walaupun hanya di dunia blog..tapi aq rasa macam da lama kenal dengan rakan blogger semua..semoga perkenalan di dunia blog ni berkekalan sampai bila-bila...pemilik Skytech Belog ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir Batin...


NOTA KECIL :

Jom kita buat kunjungan blog ke blog...hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Selamat Hari Raya Aidilfitri !

40 comments:

  1. selamat hari raya bro, kero kero :P

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya izzat! hehe :D

    p/s: saya tengah bosan ni. asyik-asyik tengok orang update. haha :D

    ReplyDelete
  3. @sergeant keroro

    Selamat Hari Raya bro...

    p/s : tahun ke berapa beraya kat bumi..? hee~

    ReplyDelete
  4. @hira

    Salam Aidilfitri hira.. hee :)

    p/s : malam ni macam rancak je blogger update pasal raya..sy pon tak terkecuali..hee~

    ReplyDelete
  5. tau tak apa. saya pun rajin tekan dan komen. haha :D

    okaylah, nak layan hadiah anak sedara kejap. nak balut apa semua. duit raya tak ada, ni je la yang mampu. huuu..

    ReplyDelete
  6. lupa, selamat malam! haha :D

    ReplyDelete
  7. @hira

    awak mmg terlebih rajin..huhu~

    p/s : sy na duit raya..haha~

    ReplyDelete
  8. sy penulis solicious storinori mngucapkan selamat hari raya mmap zahir batin :)

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin :D

    ReplyDelete
  10. @Miss Eunice

    thankz Miss Eunice..happy holidays..(^^,)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya..
    maaf zahir dan batin..
    [^^,] buat ezad dan keluarga..


    daripada : fattah dan isteri

    ReplyDelete
  12. @Zul Fattah

    Salam Aidilfitri jugak buat zul dan keluarga..(^^,)

    ReplyDelete
  13. aq pun sama la bro... nak mintak ampun maap gak kalau ada salah silap... harap maapkan gak yer~..
    selamat hari raya bro~..

    ReplyDelete
  14. arrayah.info : Jika 30 Ogos 2011 Raya, Di Manakah Lokasi Anak Bulan Kelihatan?

    ReplyDelete
  15. salam aidilfitri..maaf zahir&batin jgak~

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  17. Salam Aidilfitri Ezad... Smoga Hari Raya tahun nie memberi seribu satu makna buat Ezad...

    ReplyDelete
  18. - ampun maaf dipinta andai ada keterlanjuran dan kesalahan yang dilakukan sepanjang kita kenal dalam dunia blog ni...

    - Salam Syawal 1432H & Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  19. @GaRy™

    aq pon macam tu jugak gary...(^^,)
    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  20. @Anif Abdullah| AA : selamat hari raya :)

    @miraedo92 : salam aidilfitri..hee~

    @cik ayin : selamat hari raya cik ayin..(^^,)

    ReplyDelete
  21. @KhAiReDzAiMy

    Salam Aidilfitri jugak...semoga raya tahun ni lebih bermakna dari yang sebelumnya..:)

    ReplyDelete
  22. @solomolo

    sama la..kalau ada tersalah kata,terlebih komen dan segalanya la sepanjang dalam dunia blog ni..harap dimaafkan..zaero zero..(^^,)

    salam aidilfitri :)

    ReplyDelete
  23. selamat beraya! duit raya jgn lupa. ;)

    ReplyDelete
  24. @siti kektus

    selamat hari raya..hee..
    duit raya...? sy pon nak jugak..huhu~

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya :)
    maaf zahir dan batin :D

    kad raya dari sayaikhlas :D
    http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-syarafi-sekeluarga.html

    ReplyDelete
  26. selamat..selamat..xkan wish hari raya je?duet raya xde ke?ngee~~

    ReplyDelete
  27. macam dah agak terlewat. tapi pape pun. selamat hari raya !!!!!!!!!

    p/s: tanda seru tu macam tak perlu pun kan sebenarnya ? HAHA

    ReplyDelete
  28. @fatin syahirah :)

    baru raya kedua..lewat apa nya..haha..

    p/s : yela..tak perlu kot..kah3~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com