Thursday, 18 August 2011

Senarai Jom Kenal #9


Haaa....senarai kesembilan untuk segmen Jom Kenal yang korang da join semalam tu...ramai yang  join sebab tu banyak senarai link blog...senang korang nak BW nanti...hee..

Senarai blogger yang join segmen : JOM SERANG! #9



#161-170


#171-180



NOTA KECIL :


Haa..petang nanti aq akan keluarkan senarai link blog yang terakhir pulak...da last da...selamat berkenalan dengan rakan blogger..heee~

**Terima kasih kerana membaca entri Senarai Jom Kenal #9

11 comments:

  1. ramainye join segmen..hehe..

    dah penat BW! :)

    alhamdulillah, follower bertambah!

    thanks ezad.

    ReplyDelete
  2. waa bnyk nyer... huhu

    jom berdoa?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html#comments

    ReplyDelete
  3. ke 9 ezad ..baru smpai 7.. wuwuwuw

    ReplyDelete
  4. hip hip hooray!! blog sy dah ade dlm list..sy yg ke..ke..ke..171..fuyoo~~ramai ag rupenye yg join..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com