Thursday, 18 August 2011

Spontaneous Thursday #3


"Nak tambah cuti lagi hari ni boleh? haha"


NOTA KECIL :

..semalam da cuti pon tak cukup ke..? boleh pulak nak tambah cuti lagi..heee...

**Terima kasih kerana membaca entri Spontaneous Thursday #3

24 comments:

  1. hm..cuti smlm tu habiskan masa utk para blogger je kan..keisan bangat..xpe laa..selamat bertugas jiranku..ngee~~

    p/s : nak zzz dah ni..capek BW pagi nih..wuwu~

    ReplyDelete
  2. @Luqeem™

    haha...spontan tu..kalau depan boss cakap macam ni..bukan sehari je dapat cuti..sampai raya pon boleh..hee~

    ReplyDelete
  3. @FARIZA AINA

    hee..sebulan sekali buat segmen..memang mcm semalam la..best..hee~

    p/s : nak zzzzz kejap sebelum masuk kerja..nanti nagntuk pulak kat ofis kang..haha~

    ReplyDelete
  4. boleh2,mai nak bagi mc.. =]

    ReplyDelete
  5. amboi...sangat melampau ye..nak cuti.hehhehee

    ReplyDelete
  6. jom cuti. lena best jugak ni

    ReplyDelete
  7. tak boleh cuti.. pegi keje!! ;p

    ReplyDelete
  8. @fiq.

    hee..takpe la..tunggu cuti raya je nanti..hee~

    ReplyDelete
  9. @Freaky

    haha..ko buat aq jelez pagi2 ni..;)

    ReplyDelete
  10. simpan la untuk cuti raya nanti..haha

    ReplyDelete
  11. @Tea Dno

    hee..nak pergi kerja la ni tea..haha~

    ReplyDelete
  12. boleh bro..cuba la.. kih kih kih

    ReplyDelete
  13. apasalahnya cuti...badan boleh rehat lama sikit...boleh bermalas2...dengan senang hati...hehe!

    ReplyDelete
  14. tiap-tiap hari saya kerja =______=

    ReplyDelete
  15. boleh..silakan...anda diberi cuti sebulan.. Amik ni

    ( notis berhenti tanpa gaji...heheeh)

    ReplyDelete
  16. jeles la..cf bkn boleh cuti sesuka hati...kena tgu cuti sek..huk3

    ReplyDelete
  17. @H.J

    haha..seminggu je lagi kerja..nanti cuti..huhu~

    ReplyDelete
  18. @ArulchelseA

    tunggu raya la..cuti lama sikit..haha~

    ReplyDelete
  19. @Bigdaddyz

    haa..tu la..cuti sehari mmg rasa macam tak cuti..hee~

    ReplyDelete
  20. @hira

    kesian awak kan..mesti penat..=_=

    ReplyDelete
  21. @Fad

    cuti sekolah kan banyak cikgu fad..lagi2 da hujung2 tahun..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com