Thursday, 25 August 2011

Spontaneous Thursday #4


"Sabar..sabar..sehari je lagi..esok hari terakhir..lepas tu cuti raya.."



NOTA KECIL :

Haa...tahun ni kita sambut Merdeka Raya...(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri Spontaneous Thursday #4

38 comments:

  1. untunglah...

    saya pula macam ni, "sabar ye wahai hati, esok dan lusa cuti" hahahaha :p

    sambung, "tapi tulat-tubing kena kerja. sabar lagi ye wahai hati"

    haaaa.. masyuk kan? kesian ada lah. hoho


    p/s: selamat hari raya *lagu je* haha :p

    ReplyDelete
  2. hihik sameee. mari ber-countdown :D

    ReplyDelete
  3. @hira

    hee..nak masyuk keje la time raya...mesti masyuk la..sabar2..

    p/s : skrg ni tgh terdengar lagu raya..haha~

    ReplyDelete
  4. sabar2..tinggal bape jam je lagi ni~ he
    yeay!!merdeka raya~

    ReplyDelete
  5. @Lya Colours

    hee..takpe2..sy esok da last da..

    p/s : cepat la datang wahai cuti..haha~

    ReplyDelete
  6. org dh lama cuti la..die keja lagi..

    sabar ya hati...^^

    ReplyDelete
  7. @saya cello191

    hee..takpe2..sabar2..jelez ni awak da cuti awal..huhu~

    ReplyDelete
  8. @Cik Bell

    haa..saje nak buat sy jelez kan..huarghhh~

    ReplyDelete
  9. tolong jangan cakap pasal cuti raya leh x!!!!! hehehe

    ReplyDelete
  10. esok cuti? lahhh.. kb da cuti da..ahhahaha

    ReplyDelete
  11. wahh... dah nak beraya.. jeles.. *tetiba*

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya maaf zahir batin.. :)

    ReplyDelete
  13. countdown saat lah baru best haha..

    ReplyDelete
  14. @kotak bulat

    haha..ni yang jelez ni..nak cuti jugak la esok..huhu~

    ReplyDelete
  15. @Tea Dno

    haha..tea tak nak beraya ke..? (^^,)

    ReplyDelete
  16. @iMBobo

    tu kena petang esok la iMbobo..haha~

    ReplyDelete
  17. esok kompem jalan sesak kg sini sbb smua duk balik kg...huhuhu

    ReplyDelete
  18. @SoLy SoLicious

    tu la..rasanya malam ni ada yang da start balik kampung da..hee~

    ReplyDelete
  19. @Ummi_Rosalicious

    hee..sama la..balik kampung tu jangan drive laju2..hee~

    ReplyDelete
  20. tahun nih dari sebelum ramadhan dah balik kampung...balik pun dgn bas..hehe
    selamat jln k ;)

    ReplyDelete
  21. @Ummi_Rosalicious

    oh..yeke..best la dapat berpuasa kat kampung...(^^,)

    hee OK..

    ReplyDelete
  22. laa , eksaited nak cuti ghupenya jiran Tia ni :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com