Sunday, 14 August 2011

Tahniah !! Datuk Lee Chong Wei..



Akhirnya...World Badminton Championship London 2011 melabuhkan tirai hari ni...tahniah Datuk Lee Chong Wei sebab sudah berusaha sedaya upaya untuk membawa pulang gelaran juara dunia tetapi kehebatan Lin Dan memang tak dapat disangkal lagi...

Walaupun hanya dapat tempat kedua...anda tetap nombor 1 di hati rakyat Malaysia..Menang dan kalah tu adat pertandingan...yang penting semangat juang yang tinggi untuk harumkan nama negara..

Sasaran seterusnya...fokus untuk Olimpik 2012..Anda tetap wira negara !

**Terima kasih kerana membaca entri Tahniah !! Datuk Lee Chong Wei..

28 comments:

  1. aduss kalah jugak.. pape pun tahniah untuk lee chong wei

    ReplyDelete
  2. walaupon LCW kalah, tetap bangga ngan dia...
    cuba lagi di Olimpik 2012 !!!~

    ReplyDelete
  3. huuuu
    sedih x dpt tgk rini..
    betol!
    wira malaysia!

    ReplyDelete
  4. tahniah!..dia dh buat sdaya upaya..xpe2 truskan..:)

    ReplyDelete
  5. @SoLy SoLicious

    Yeah..cuba lagi..Malaysia boleh..! hee~

    ReplyDelete
  6. @EYFAalias

    kalah tipis je dengan Lin Dan tu..huhu~

    ReplyDelete
  7. kalah ek?? adoii.. first set dah semat dah...
    aku pegi terwih, mybe sokongan kurang kot.. tu dia x brapa nak smangat tuh.. haha

    ReplyDelete
  8. @Freaky

    Lin Dan memang musuh tradisi tu..agak psiko nak lawan dia tu..apa2 pon Lee Chong Wei da buat yg terbaik..hee~

    ReplyDelete
  9. @solomolo

    Betul tu...kena cuba lagi..Olimpik 2012 pulak lepas ni..

    ReplyDelete
  10. @sergeant keroro

    memang terbaik la..Lin Dan pon kecut perut sebab menang tipis je tadi..

    ReplyDelete
  11. @Luqeem™

    betul tu bro..LCW da buat sehabis baik tadi..tapi bukan rezeki untuk muncul juara dunia kan..nanti cuba lagi..huh~

    ReplyDelete
  12. @Dzarief Zuhdi

    aq pon da dekat nak habis da tadi..tu la..first game da cantek da menang..

    ReplyDelete
  13. @ArulchelseA

    berpeluh tengok last game tadi...huhU~

    ReplyDelete
  14. btul tu..dia dah pamerkan persembahan cemerlang..tetap bangga wlupun Malaysia kalah.

    ReplyDelete
  15. @Kalamhati

    yup..betul tu..da buat sebaik mungkin masa perlawanan tadi..tetap bangga..(^^,)

    ReplyDelete
  16. geram tgk lin dan yg over tu! rase nk piat je telingga die hehe

    ReplyDelete
  17. majulah sukan untuk negara ! eh,patriotik pula :)

    ReplyDelete
  18. btol3..stuju sgt..LCW tetap no 1 di hati rakyat Malaysia! dia da perform yg terbaek..mybe rezeki xberpihak pd beliau.. :)

    ReplyDelete
  19. @iMBobo

    haha..bila menang je mesti buka baju..huhu~

    ReplyDelete
  20. @FARIZA AINA

    harap2 LCW buat yg terbaik masa Olimpik 2012 nanti..hee~

    ReplyDelete
  21. apesal tea sokong lin dan pulak eh? habis laa, tak leh duk m'sia ar camni.. kakaka..

    ReplyDelete
  22. @Tea Dno

    haha..boleh buang negara tea ni..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com