Wednesday, 10 August 2011

Terima Kasih Jiranku



Hee...smart tak doodle ni..? haa..tapi bukan aq yang buat ye..doodle ni hasil karya jiran aq Fariza Aina ni..terima kasih ye jiranku..tak sangka pulak ada yang sudi nak buatkan doodle untuk aq..

..maklum la..aq bukannya pandai sangat buat dodol ni..eh..silap..dodol pulak..doodle ni..hee..ni aq ambil sikit dari entri dia..pinjam kejap ye jiranku..hee..

"mlm ni terdetik kat hati,nak melukis doodle..kadang2 besh jugak la kalo maen lukis2 ni..boleh la hilangkan bosan..pastu,tiba2 terasa nak kasi doodle utk jiran baru la..bkn nye ape kan..saje nak eratkan ukhuwah ng jiran baru..ape salahnya skali skala kasi dia gumbira sket..maklum la..dia kan penat bekerja..kasi release stress sket ea.."

Boleh sambung baca kat sini..Doodle Untuk Jiran...

...aq terharu ni..sob..sob..hee..


NOTA KECIL :

...thankz Keroro sebab buat segmen hari tu..dapat jiran best punya..haha~

**Terima kasih kerana membaca entri Terima Kasih Jiranku

26 comments:

  1. jengah dari grup 9! hehe..=)

    ReplyDelete
  2. ini lah die jiran yang saling tulung menulung..teeheee

    ReplyDelete
  3. dodol2 jgn sebut. ni dah la lunch time. hahaha

    ReplyDelete
  4. w0w~ bertuahnya..jiran kasi dodol lar,hihi :)

    ReplyDelete
  5. seronok la dia dapat jiran pandai lukis lukis ni.. heee...

    ReplyDelete
  6. untung la..untung la...untung la! bila ezad nk bg adiah kat jiran pulak.. :P

    ReplyDelete
  7. semaarrtttt ! kalau alia lukis entah jadi ape ntah..

    ReplyDelete
  8. waaah. benda free memang best :) hehe

    ReplyDelete
  9. @fatin syahirah :)

    hee..betul tu..semua yang free mmg la best..haha~

    ReplyDelete
  10. @kotak bulat

    hee..untung jugak la KB..(^^,)
    entah la KB..nak buat doodle jugak..bukannya reti pon..haha~

    ReplyDelete
  11. @AliaJustea

    haha..sama la kita ni alia..tak reti nak buat doodle2 ni..hee~

    ReplyDelete
  12. @H.J

    tapi doodle ni asal baju dia sama mcm kat profile pic ko ni..? haha~

    ReplyDelete
  13. most welcome musuh..opss..musuh pulak..jiran~~ hehe ^_^

    ReplyDelete
  14. @zareliqa afiqa

    haha..kalau dodol tu boleh makan..ni doodle..tak boleh makan punya..haha~

    ReplyDelete
  15. @Bro ahmad

    tangan aq takde seni nak buat doodle ni..haha~

    ReplyDelete
  16. @Tea Dno

    haa..tu la tea..tak sangka pulak jiran den ni buat doodle untuk den..heee~

    ReplyDelete
  17. @CIK MAY

    hee..thankz singgah sini cik may..(^^,)

    ReplyDelete
  18. @SoLy SoLicious

    hee..betul3..seronok dapat rakan blogger macam ni..

    ReplyDelete
  19. @Lya Colours

    haha..takpe..baru la best sikit..meriah..hee~

    ReplyDelete
  20. congrates! jiran yang sangat baik hati. sila-sila berbaik ye? haha :D

    ReplyDelete
  21. @hira

    kami sentiasa bermusuh..
    eh,silap..berjiran la..haha..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com