Wednesday, 10 August 2011

Wordless Wednesday..?


Haa...memang wordless la...macam mana aq nak taip ni..? masa aq nak ping entri kat FB tengah malam tadi..boleh pulak security check keluar macam ni...huuhh..makin pelik la word verification kat FB ni..bagi yang biasa punya cukup la kan..haha...


hee...entri ni kira wordless jugak la kan..haha...nasib baik tak keluar tulisan pelik macam tulisan hieroglif..tulisan zaman Mesir purba dulu..banyak simbol je..macam mana nak taip..haha..setakat ni aq belum jumpa la word verification yang keluar simbol...


NOTA KECIL :

...eh..entri wordless wednesday ni bukan hanya gambar je ke..hee..hentam je la..(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday..?

31 comments:

  1. zana benci macam ginie !

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani.com/dulu-lain-2/

    ReplyDelete
  2. itu bukan wordless dah terlebih word pun hahaaa

    ReplyDelete
  3. kdg2 fb memang mcm tu..dia bg tk ingt punya..cuak nk taip..kih kih kih

    ReplyDelete
  4. ko ni bangsa alien kot..aha

    ReplyDelete
  5. takder cara ke nak hilangkan menatang tuh???.. rimas!!!

    ReplyDelete
  6. aku pernah dapat tulisan jawi -.-' siapa keluar simbol matematik pun pernah. adoyaii

    ReplyDelete
  7. pnjg2 plak tu..kb mls da nk ping kat fb

    ReplyDelete
  8. hahaha. macam mana nak taip tu?

    ReplyDelete
  9. sebab tu shera malas nk bukak fb.. kalau bukak.. malas nk post ape2.. mcm2 yg pelik nnti keluar.. hahah..

    ReplyDelete
  10. dengar wordless wednesday ni letak gambar je..

    btw, selain wordless wednesday apa lagi ea utk hari2 lain..

    ReplyDelete
  11. @Cik RoSs

    tak gemar betul word verification ni..huhu~

    ReplyDelete
  12. @kotak bulat

    tu la KB..kadang2 pelik2 je tulisan yang keluar..haha~

    ReplyDelete
  13. @Mr.Thinker@Ali

    haha..aq try la taip yes tu tiga kali..lepas pulak..haha~

    ReplyDelete
  14. @Shaherah

    sy pon kadang2 je baru buka FB ni..hee~

    ReplyDelete
  15. @Clara

    hee..yang sy tahu esok Spontaneous Thursday..tapi sy tak pernah buat entri pon..hee~

    ReplyDelete
  16. @H.J

    haha..aq mmg asal dari bumi ye..ko kot alien..haha~

    ReplyDelete
  17. @GaRy™

    malas nak taip panjang2 kod2 tu semua..erk..

    ReplyDelete
  18. @Nur Syazana Mohammed Sani

    hee..sama la..malas da nak taip..kalau pendek2 takpe..sekali bagi yg panjang berjela punya..haa..ambik..(^^,)

    ReplyDelete
  19. @Bro ahmad

    haha..tu la bro...da terlebih word pulak kan..=D

    ReplyDelete
  20. @Munna

    hee..thankz..sy taip je ikut tu balik.. :)

    ReplyDelete
  21. @ArulchelseA

    kadang2 tulisan yg tak masuk akal nak taip pon dia bagi jugak..hhaa~

    ReplyDelete
  22. @Freaky

    haha...fb makin tak betul da ni..hee~

    ReplyDelete
  23. @sergeant keroro

    kadang2 bukannya boleh percaya sgt security code ni..hahaa~

    ReplyDelete
  24. kenapa semua orang pernah kena tapi saya sorang asyik tak kena je? ni pasal apa eh? ketinggalan~ hahaha :p

    ReplyDelete
  25. @hira

    haha...nasib baik la tu tak kena..sekali kalau kena keluar tulisan kanji ke..baru tahu..haha~

    ReplyDelete
  26. @Tea Dno

    haha..bukan main suka ye tea..hihi~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com