Friday, 26 August 2011

Yeahh..2 Dalam 1 !

Huhh..sebelum melelapkan mata sebelum bangun untuk bersahur pagi nanti...biasanya aq akan layan blog sambil tengok tv...2 dalam 1..hee...kalau iklan..layan la blog sampai pengsan...


Bila da terlalu lama depan lappy..mula la terasa haus dan dahaga...haha...paling tak tahan bila tengok rancangan Masterchef Australia kat saluran Starworld ni lagi buat aq rasa lapar tengah malam ni...rancangan ni memang saje menguji aq bila da tengah malam ni...huuhh...

"Burrpp...lapar..lapar..terliur pulak tengok semua makanan tu.."

Kalau dapat Milo panas tengah malam ni syok jugak...mesti lena je zzzz kejap lagi...lagipun pagi nanti nak sahur kan...kalau nak makan pon kejap lagi da nak zzzz da...nanti belum sempat hadam lagi makanan tu aq da lena...haha..sabar..sabar..tunggu sahur je la nanti..he..

"Eh..ada cerita The Simpsons pulak la.."


Haa....memang syok la layan The Simpsons ni..tapi masa aq tengok tadi da nak habis pon..sape yang layan cerita ni mesti tahu kan perangai Homer dengan Bard Simpson tu macam mana...anak beranak sama je perangai...jangan diikut perangai mereka berdua ni..tengok The Simpsons ni pon sekadar hiburan je...hehe...

Huuhh...bantal dan selimut aq da memanggil da tu...(^^,)

SELAMAT MALAM dan SELAMAT BERSAHUR


NOTA KECIL :

Nak bangun sahur...nak bangun sahur...nak mimpi.....oppss...haha ~

**Terima kasih kerana membaca entri Yeahh..2 Dalam 1 !

44 comments:

  1. simpsons hahaaa what..baik tengok citer mr bean je?

    ReplyDelete
  2. masterchef memang best wess.. mantapp

    ReplyDelete
  3. @Bro ahmad

    mr bean da hafal da cerita dia la bro..hee~

    ReplyDelete
  4. @sergeant keroro

    haha..lagi best kalau layan the simpsons movie panjang..huhu~

    ReplyDelete
  5. @Freaky

    terliur kot tgk makanan2 tu semua...mmg nampak sedap..(^^,)

    ReplyDelete
  6. seronok la layan blog ngan TV sekali..
    kalau sy kat tempat TV, wifi tak dapat..huhu..terpakse layan blog dlm bilik je la..

    ReplyDelete
  7. @Wanie

    heee..tapi kalau ada citer best je buat 2 in 1 macam tu..kalau takde citer best..layan blog je la..hee~

    ReplyDelete
  8. tk penah tgok lagi karton tu..upin dan ipin de la tgok.. kih kih kih

    ReplyDelete
  9. alaa , Tia tak tengok pun . tapi okeylah , at least Tia tau the simpsons ni ada .. tak tengok je . hehe :)

    ReplyDelete
  10. patut la pandai wat spagheti,,,tengok master chef,,hahaha

    ReplyDelete
  11. @ArulchelseA

    best kot layan the simpsons ni..heee~
    upin & ipin aq pon layan..haha~

    ReplyDelete
  12. @tia @ Ini Kisah Tia

    hee..okey la daripada tak tahu kan Tia..(^^,)

    ReplyDelete
  13. @fiq.

    eh..sebelum tengok masterchef lagi da reti buat ye..haha~

    ReplyDelete
  14. nak rasa gak spageti yg jiran buat..msti sedap kan??hee..

    ReplyDelete
  15. @FARIZA AINA

    hee..entah la..entah2 sy sorang je yg rasa sedap..org lain makan..rasa.....haha~

    ReplyDelete
  16. best ke cte tu??

    layan hagemaru, dragon ball, kamen rider, arale, naruto, one piece and so on..

    kakak kte cam budak kecik.. eleh, abg pown layan naruto gx walaupown dah bekerja..

    ReplyDelete
  17. @Clara

    best..hee..kena tengok la..

    hee..sy pon layan jugak citer2 kartun yg awak listkan tu..one piece je tak tekun sangat..

    naruto mmg favourite la..(^^,)

    ReplyDelete
  18. milo panas dapat cicah biskut...uish sedapnyeee!!

    ReplyDelete
  19. best gak tgk cite ni..petang2 aku sllu tgk..haha

    terliur kot

    ReplyDelete
  20. tak minat simpsons. hahaha :p

    eh, selamat tengah hari! :D

    ReplyDelete
  21. dah lama tak tgk simpson tu. dah tak ingat dah watak die. mase budak2 selalu la tgk.
    kamu ni sama macam adik saya. suka tengok masterchief~

    ReplyDelete
  22. nak mimpi apa yangg sampai oppss opss tu ha? hahahah.. ;p

    ReplyDelete
  23. kartun simpson tu sejak sy kecik lagi dh wujud hehe

    ReplyDelete
  24. @dylla abas

    best jugak tu..takut lapar je nanti..hee~

    ReplyDelete
  25. @Luqeem™

    jgn tengok petang2 bro..terliur nanti..malam2 takpe..haha~

    ReplyDelete
  26. @syarifahsidrus

    tengok la masterchef..confirm terliur tgk makanan yg sedap2 tu..hee~

    ReplyDelete
  27. @hira

    haha..simpsons la best..kena hayati kalau nak tengok citer tu..huhu~

    ReplyDelete
  28. @akoo pae

    betul2...lawak citer tu macam takde perasaan je..haha~

    ReplyDelete
  29. @dhiera

    tu la..sekarang ni the simpsons ni da masuk season ke 22 @ 23 tak silap sy la..

    hee..best tengok masterchef ni..(^^,)

    ReplyDelete
  30. @Tea Dno

    haha..mana boleh bagitahu..oppsss..hee...

    ReplyDelete
  31. @[sutera kasih]

    hee..tu la..sekarang pon da season ke 22@23 tak silap sy..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com