Monday, 26 September 2011

1st Segmen Santri : Komputer Kesayanganku


Segmen Komputer Kesayanganku ni sekadar nak berkongsi laptop kesayangan korang tu...haa..oleh kerana tuan blog tu sendiri yang menjemput aq untuk join segmen pertamanya...aq pon sudikan diri nak join segmen ni dengan hati yang terbuka..hee..


Haa..aq punya laptop biasa je...Acer Aspire 4530...masa mula keluar dulu agak mahal la..tapi sekarang ni rasanya laptop macam aq ni da murah sangat harganya..hee...lagipun laptop ni da dekat 3 tahun aq pakai...aq beli pun awal tahun 2009..mesti harganya pun da jauh bezanya sekarang ni kan...hee..

Alhamdulillah...setakat ni laptop aq belum pernah masuk ICU la...setakat format 2-3 kali tu biasa la...haha...janji laptop aq ni boleh digunakan untuk buat kerja..update entri kat blog..da kira ok la tu...hee...aq pun masa nak beli laptop dulu mana tahu sangat laptop apa yang terbaru di pasaran...dulu masa zaman belajar...nak guna laptop pun sebab nak mudahkan buat assignment...hee..

Satu je masalah laptop aq ni...bateri da tak tahan lama...haha...biasa la tu...da dekat 3 tahun kan laptop aq ni..lain la kalau laptop baru...RAM pon ok sebab aq da upgrade...haha...tapi ACER aq ni da banyak berjasa dengan aq...kalau takde la laptop aq ni...kehidupan aq sebagai seorang pelajar dulu takkan sempurna...dan oleh kerana ACER ni la aq dapat layan blog...semuanya bermula di sini...haha... :D

P/S : Huuhh..terpanjang pulak entri ni..hee..nak join segmen Santri...klik link kat atas tu...


NOTA KECIL :

ACER tetap menjadi pilihan...haha~

**Terima kasih kerana membaca entri 1st Segmen Santri : Komputer Kesayanganku

28 comments:

  1. @Ahmad Haziq Azlan

    haha...salah tengok ni bro..
    asus lagi mahal kot dari laptop aq ni...heee~

    ReplyDelete
  2. Laptop pertama Kak Wina dulu pun Acer gak. Sekarang tak pakai.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  3. heee acer mmg terbaik.. murah dan banyak model yg style2

    ReplyDelete
  4. laptop aku rasanya dah boleh masuk muzium dah.tapi jasanya tak akan pernah aku lupakan.haha

    ReplyDelete
  5. @NA

    hee..habis tu sekarang kak wina pakai laptop pe.. :D

    ReplyDelete
  6. @faridah nazurah

    hee..tu la..lepas sy beli laptop ni..banyak pula laptop acer yang lagi smart keluar...haha~

    ReplyDelete
  7. @AzatLazat

    huhu...jasanya jangan dilupakan..takkan nak letak muzium kot.. :D

    ReplyDelete
  8. Macam best dan terasa seperti nak join jugak

    ReplyDelete
  9. terima kasih ezad....jasa mu dikenang!

    ReplyDelete
  10. banyak penguna acer je ni huhh..bro sorang je ke pakai asus hahaaaa

    ReplyDelete
  11. Ok la tu 4530.. aku pakai 4315 lg lama doe..

    ReplyDelete
  12. @Bro ahmad

    hee..bro takde geng la nampaknya..haha~

    ReplyDelete
  13. sy pun guna acer..biarpun dia berat dan besar, tetap disayang sbb byk berjasa :)

    ReplyDelete
  14. @[sutera kasih]

    hee..betul2..walaupun kadang2 selalu jugak HANG..tetap sayang ACER ni..hee~

    ReplyDelete
  15. @Ini Kisah Tia

    hee..ACER mmg selalunya menjadi pilihan student2 kan Tia.. :D

    ReplyDelete
  16. @ANISA

    ACER ni mmg ramai yang guna kan..:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com