Saturday, 17 September 2011

Agenda Awal Pagi


Salam Sabtu!

Haa..jangan terkejut pula aq bangun awal hari Sabtu macam ni...haha..selalunya mesti atas pukul 11 pagi baru bangun...hee...bangun awal pagi ni sebenarnya ada agenda...sambung berkonvoi raya lagi...hee...jadual da penuh untuk hari ni...esok masih dalam perancangan...

Huhh..pagi ni kena biarkan dulu perut kosong...minum air je la..hee..nanti kalau perut da penuh tak larat pulak nak serang semua rumah member aq...haa..nanti jadi macam minggu lepas..baru serang tiga buah rumah...perut da kenyang da...haha...


Tapi kali ni kena ubah sikit la...kena kosongkan dulu perut dari awal...belajar dari pengalaman...huhu...sebab aq pon tak pasti berapa rumah akan jadi sasaran hari ni...siap sedia la...! hee...lagipon da nak akhir Syawal ni...lepas ni takde lagi da rumah terbuka...semua dok tertutup je...hee...


NOTA KECIL :

Da terbayang da macam-macam jenis menu da kat dalam fikiran aq ni...hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Agenda Awal Pagi

26 comments:

  1. ni nak bedal habis la nihh..semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. seronoknya aktiviti makan-makan ni..nak join..hehehe :p

    ReplyDelete
  3. open house umah saya sok dtg la ! hihi

    ReplyDelete
  4. seronoknya beraya,,,

    dh separuh bulan syawal dh nie..^^

    ReplyDelete
  5. bestnye .. nak ikut .. hehe :D

    ReplyDelete
  6. jom...

    hari ni dua rumah jemputan kawin

    ReplyDelete
  7. ni mesti pose dah habis ni.haha

    ReplyDelete
  8. hahah!!! awak je masih ada semangat dan mood raya yang berkobar2 ek.. ish2... kalau makan tu jangan lupa saya!!!!

    ReplyDelete
  9. haha.. aku dapat malu lg tadi.. g rumah terbuka lecture aku..
    aku sampai awal sangat,.. tibai nasi goreng pagi tadi r..
    dia start jamu pkul 2 pas ni.. aku blah r.. malu kot..

    ReplyDelete
  10. takde istilah pagi dalam hidup aku sebab kalau aku bangun je ngadap matahari takde mende lain ke ? mehehee

    ReplyDelete
  11. pehhhhh
    isi perooooooot bebanyaaak ah nii
    kikiki

    ReplyDelete
  12. wahh , dah macam jalan2 cari makan pulak . makan sikit2 je .. asalkan dapat merasa semua makanan . hahaa . gile tamak haloba si Tia ye ..

    ReplyDelete
  13. rumah kb xdtg pun.. wat pnat je wat rendang td.. :(

    ReplyDelete
  14. salam...selamat beraya n makan elok ketika beraya...:)

    ReplyDelete
  15. wahhh...belum habis konvoi rumah terbuka lagi...adusssss...hahaha makan free jeeee...

    ReplyDelete
  16. @Yatie Awang

    hee..da last la ni..minggu depan takde da kot...(^^,)

    ReplyDelete
  17. makan je bro selagi boleh makan. hahaha

    ReplyDelete
  18. @Freaky

    haha..da full habis da ni..semua rumah makan berat2 je..huhu~

    ReplyDelete
  19. selagi tak abis syawal selagi tu org buat open house..best2..hehe

    ReplyDelete
  20. @SweetLikeWhat

    hee..tu la pasal..seminggu lebih je lagi nak raya..open house tu semua..lepas tu takde da..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com