Friday, 30 September 2011

Aku Cuti Tapi Blog Tak Cuti


Huuhh...cepat betul masa bergerak hari...hee...kejap je da masuk petang Jumaat...esok da cuti...ahad pun cuti...cukup ke cuti 2 hari ni..? Hee..lain orang lain pendapatnya kan...kalau hari minggu tu memang syok berjalan je..memang tak terasa macam cuti je hari minggu kan...hee...

Kalau tiba hari Jumaat ni...aq memang over excited sikit..sebab menunggu cuti hari minggu je...haha...sebab kalau hari biasa entah kenapa aq selalu tidur lewat je..nak bangun pagi tu...alahai...malasnya...kalau bangun pagi korang tahu la kan air bila pagi sejuk dia macam mana...tak sanggup aq nak hadapinya 5 hari dalam seminggu..hee...


Haa...kalau cuti 2 hari ni dapat la aq rehatkan minda ni...takde la asyik nak mengadap segala jenis lukisan ni...hee...kalau cuti...kerja pun cuti...tapi blog tetap tak cuti...da lama da blog aq tak cuti ni...haha...

P/S : Hujan..hujan...kalau la ada bantal depan aq ni...mesti da lena ni...hee...


NOTA KECIL :

Yaahoo! esok cuti...hee..haa..minggu ni aq tak nak merancang keluar ke mana...nanti mesti tak jadi lagi...haha...

**Terima kasih kerana membaca entri Aku Cuti Tapi Blog Tak Cuti

36 comments:

  1. blog cuti hehee...bro belum lagi nak cuti tengah aktif ni hahaa sehari dua je cuti semua jatuh dari rank sampai trafik hahaa..gila betul..p tapi bukan tu tujuan asal bro..cuma nak bina komuniti blogger yang terbaik p

    ReplyDelete
  2. x cukup cuti 2 ari je.. hehe

    ReplyDelete
  3. huhu..kita kalau opis cuti, blog cuti jugak sebab update blog kat opis je

    ReplyDelete
  4. semamangnya 2 hari tu tak pernah cukup! kalau leh nak keje 2hari ajer yang laen cuti heheeh baru best!

    ReplyDelete
  5. hahahah.. hari hari yg cuti tu lah blog shera cuti.. sbb ngah sronok kuar jalan2.. >.<"

    ReplyDelete
  6. aku tak der istilah cuti..hari2 sama je..hari sabtu ahad walaupun cuti kena gak stanby takut2 khidmat diperlukan..apa nak buat..dah tugas.

    ReplyDelete
  7. blog mmg xpernah cuti,tp kekadang ambik mc gak..hehe..

    ReplyDelete
  8. hehehehee
    jom berhujung minggu degn beloggg ye
    kikiki
    aiyoo
    sibuk tol ye dgn lukisan kejuruteraan tuu
    heeee
    teringt belajo ms form 4, form 5 dulu

    ReplyDelete
  9. bole tahan ke nafsu x klua hujung minggu tu? hehe

    ReplyDelete
  10. blog aku asyik2 cuti, muahahaha

    ReplyDelete
  11. bagi lah mr bloggie rehat,,kesian dia,,hari hari jem hahah

    ReplyDelete
  12. hehehe..yeay..esok cuti.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  13. @Bro ahmad

    hee..sama la bro..tak pernah cuti lagi ni sejak 5 bulan lepas...nanti kalau lama2 menghilang...susah pulak kan...hee~

    ReplyDelete
  14. @Fay

    kalau boleh hari isnin tu nak tambah cuti sendiri kan..hee~

    ReplyDelete
  15. @Finaz Jaafar

    oh..yeke...? blog cuti dua hari la bila hari minggu..hee~

    ReplyDelete
  16. @ch000tz axoera

    haha...tu nanti lagi malas nak start keje balik..hee~

    ReplyDelete
  17. @Shaherah

    haha...hari cuti..blog pon cuti ye shera..hee~

    ReplyDelete
  18. @kiz

    kalau da kerja macam tu mmg kena stanby je la..cuti pun tak macam cuti kan..

    ReplyDelete
  19. @saya cello191

    hee...kalay sy mc..blog sy tetap tak cuti jugak..haha~

    ReplyDelete
  20. @aimie amalina

    haa..jom2..meriah sikit blog kalau ramai yg online blog hari minggu..hee..

    masa sekolah dulu sy tak pernah ambil subjek LK pon..bila da sambung belajar ni baru kena apa tu LK..autocad tu semua..hee

    ReplyDelete
  21. @adwafarahin

    boleh kot...sebab minggu lepas da terjadi..rancang je lebih..tak jadi keluar pon..haha~

    ReplyDelete
  22. @fiq.

    kesian blog awak tu nangis2..lama kena tinggal..haha~

    ReplyDelete
  23. @IMANSHAH

    selamat cuti..selamat berhujung minggu..:D

    ReplyDelete
  24. @Bigdaddyz

    bila hari minggu ni je la boleh relaks2 sikit..:D

    ReplyDelete
  25. badan kena cuti utk rehat, blog tak boleh cuti hehehe..

    ReplyDelete
  26. @iMBobo

    hee..cuti beberapa jam je sehari..dapat la rehat kejap kan..huhu~

    ReplyDelete
  27. rajin kerja = byk duit
    byk duit = ramai awek
    ramai awek = duit makin sikit..
    ending dia?? hahaha


    mati aku lau awek2 bce ni.. ngeeee

    ReplyDelete
  28. @Suhazli

    haha..aq da publish komen ko ni hez...aq tak tahu..HAHA~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com