Tuesday, 20 September 2011

Baru Sekarang Nak Update Entri

Huuhh...baru sekarang nak update entri ? Apa kes ?

Yela...kali terakhir aq publish entri pun awal pagi semalam kan...lepas tu blog ni da macam terbiar je...lebih sehari juga la aq tak update entri rasanya kan...semalam niat nak update terpaksa lupakan dulu buat sementara...

Blogwalking pun tak berapa sangat semalam sebab kurang sihat sikit...mungkin semua ni gara-gara cuti minggu lepas aq tak duduk rumah sangat..asyik berjalan je...open house sana-sini...makan pun tak terkawal...tu yang badan aq terkejut tu...terus demam...haha...


Nasib baik la hari ni da berkurang sikit demam tu...aq tengok kat dashboard aq tu blogger rancak je update entri...tu yang ada semangat sikit nak update entri ni...blog aq ni bukannya boleh ditinggalkan lama sangat...nanti dia merajuk...susah aq nanti..hee...

p/s : Ada blogger ni kata aq macho la..haha...perasan kejap...tak percaya cuba klik kat SINI...hee~


NOTA KECIL :

Rasanya da lama aq tak buat segmen kan...? huhu...

**Terima kasih kerana membaca entri Baru Sekarang Nak Update Entri

27 comments:

  1. ha ah.. mne dh.. amacam? nk buat ke? tunggu sehat.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Harap semakin sembuh.
    Kalau orang dah kata macho tu leh la tepek gambar sendiri banyak-banyak.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  3. @Shaherah

    hee..ada yang tunggu ke..? huhu..
    tengah dalam perancangan...:)

    ReplyDelete
  4. @NA

    Amin.. :)
    hee..takpe la..sy lagi selesa macam ni.. (^^,)

    ReplyDelete
  5. hello abang macho... hehe.. jaga makan minum tu. jgn main bedal je. kang effect kat diri. blog pun terkena tempiasnya.. heh :)

    ReplyDelete
  6. dah sihat lah ni. gud2. ;)


    aha. perasan sekejap tak pe. perasan lama2 tu yg jangan. haha ;p

    ReplyDelete
  7. @faridah nazurah

    haha...segan pulak.. :)

    hee...bila kat open house semua nampak sedap je...tu yg makan je..hee..

    kesian kat blog ni..(^^,)

    ReplyDelete
  8. @siti kektus

    da berkurangan la sikit..hee..

    bukannya selalu sy perasan lama2 ni..haha~

    ReplyDelete
  9. kalo xsehat, jgn lupe mkn obat ye :)

    ReplyDelete
  10. @SoLy SoLicious

    hee..sy ni jenis liat nak makan ubat..oppss..kantoi..haha~

    ReplyDelete
  11. dah sihat kan..marila bw kat blg aku lagi hahahahhaa

    ReplyDelete
  12. @ABU

    da sihat sikit la..
    ha..bila2 pon boleh...haha~

    ReplyDelete
  13. da sihat lom..nak pi hantar ubat ni.hehee.. mekasih sudi komen entri pendamba

    ReplyDelete
  14. @Pendamba Mawar

    hee..da semakin OK da...:)
    sama2 pendamba..

    ReplyDelete
  15. laa..patutla xnmpk ezad lincah update blog, kurang sehat rupanya..dah mkn ubat tak?hope ezad get well soon..blog sunyi sepi if ezad xda heee


    tahniah terpilih blog lelaki macho :P

    ReplyDelete
  16. ezad blogger macho..tahniah, ingat tgh beraya sakan pergi rumah terbuka

    ReplyDelete
  17. @[sutera kasih]

    sempat buka blog kejap2 je..nak update tak sempat...hee..

    tak makan ubat pon..biar baik sendiri..hee..yeke sunyi..? :)

    thankz sebab sudi review...(^^,)

    ReplyDelete
  18. @Bro ahmad

    bro pon apa kurangnya kan...hee..
    rasanya da habis da kot...da hujung2 da kan bro..:)

    ReplyDelete
  19. welcome back ezad! hehe.. ntah lah blogger tu mengata kita heheheehe

    ReplyDelete
  20. @iMBobo

    thankz iM...hee..bukan mengata la..segan kot kena review...hee~

    ReplyDelete
  21. ada orang nak buat segmen. wawawa. hebat je :p

    ReplyDelete
  22. @hira

    heee..buat segmen..normal la tu..haha~

    ReplyDelete
  23. hahahhahhaa
    macho sokmo aihh
    hayoooo
    makan byk sgt ke ni ezad
    get well soonnnn
    hupdate sokmoooo taw!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com