Saturday, 24 September 2011

Bila Cuti Awal Pula Tidur


Huuhh...kalau da tertidur awal ni..macam ni la jadinya..terjaga pada waktu yang tak sepatutnya...lepas tu susah nak tidur balik bila da terjaga awal pagi ni..haha..sebab memang tak biasa tidur awal da sejak kebelakangan ni...tidur mesti pukul 1 pagi dan ke atas...hee..

Haa...masa tidur aq ni terbalik sikit..bila esoknya cuti mula la rasa nak tidur awal...tapi bila keesokan harinya kerja..huuhh..bukan main lewat kalau nak tidur...kena set balik timing tidur aq ni...da ke laut da ni...HAHA...


Kalau mata tu segar bugar...buat macam kat dalam gambar ni memang tak berkesan da...kira la sampai 1000 ekor sekalipun..belum tentu dapat tidur balik..haha...siapa suruh tidur awal kan..? Haa..rasakan la...hee..buka blog awal pagi ni pon bukannya ada yang online...semua tengah syok tidur tu...aq pulak yang berjaga awal pagi ni...

P/S : Nak tips dapatkan tidur yang lena..klik SINI...haha...


NOTA KECIL :

Blog la peneman aq pagi ni..ada blogger yang masih berjaga lagi ke...? hee..

**Terima kasih kerana membaca entri Bila Cuti Awal Pula Tidur

45 comments:

  1. Ada ni. Kak Wina berjaga minum Nescafe. Haha.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  2. @NA

    Hee..sy fobia bila dengar nescafe ni kak...:D

    ReplyDelete
  3. sy tdo dgn nyeyak mlm tdi cuma bangun awal sbb sahur..hehe..

    ReplyDelete
  4. tak perlu la berjaga. tidur je. hahaha :p

    ReplyDelete
  5. dah bangun da..ne..sebb malm semlaam tido awal..best nak BW..pagi2..ne..

    ReplyDelete
  6. Saya pun layan neskefe mlm2... Tapi pas tu mata lagi besar....

    ReplyDelete
  7. alamak tido awal la malam td.. kih kih kih

    ReplyDelete
  8. huhuhu sis sedang lena di buai mimpi...

    ReplyDelete
  9. kalo nk tido lena kena tido sebelum kul 12..kalo pas kul 1 x tido lg mmg susah nk tido.. :)

    ReplyDelete
  10. aku kalau nk tdo awl slalu minum nescafe.. brlainan ngan NA tu buat.. huhu

    ReplyDelete
  11. berblog time orang tidur la best..jadi spy hahaaaa

    ReplyDelete
  12. hoho..cuba ko tak yah tido utk seminggu..haha

    ReplyDelete
  13. aq pun camtuh gak.. sok ada kelas, tido lambat.. sok takder klas, tido awal.. hahaha..

    ReplyDelete
  14. skang nie slalu tdo awl. kul 9lbih tu kekadang dh lena brbanding ngan dlu.. melayan blogg je

    ReplyDelete
  15. sama la.. bila tidur awal mesti 3,4 pagi tu terjaga.. adoyai..

    ReplyDelete
  16. haha cuti ke tak, saya memang insomnia. tak leh tido punya

    ReplyDelete
  17. konpem, mimpi basah punya.. haha..
    sminggu 3 kali kan?

    ReplyDelete
  18. slalu nye kalau cuti mmg tido awal, kalau time x cuti tido lmbat pulak. HAHA . pastu mule lha esok pagi mate panda teserlah indah T_T

    ReplyDelete
  19. salam ezad...kenapa tido awal sgt kn dah terjaga awal juga...:)

    ReplyDelete
  20. samala kita tak suka nescafe....bila minum je mesti nak kencing!

    ReplyDelete
  21. haha cuti, tido jelah...
    setting semula ! minum susu banyak2 ;p

    ReplyDelete
  22. @hira

    lepas subuh baru tido pagi tadi..haha~

    ReplyDelete
  23. @ijA

    hee..pagi2 mmg best nak BW kan.. :D

    ReplyDelete
  24. @msredcheesecake

    hee..sy lain pulak..minum nescafe makin mengantuk..hee~

    ReplyDelete
  25. @ArulchelseA

    aq tido awal..bangun pon awal bro..haha~

    ReplyDelete
  26. @QueeN TerataI

    hee..jelez ni tengok orang tidur lena tapi sy tak boleh nak tido..:D

    ReplyDelete
  27. @Ahmad Haziq Azlan

    haha...aq entah pukul berapa aq bangun tadi...hee~

    ReplyDelete
  28. @fieha

    tu la..nak try la nanti tido sebelum pukul 12..hee~

    ReplyDelete
  29. @Saiazuan

    minum nescafe ni makin mengantuk kan..haha~

    ReplyDelete
  30. @Bro ahmad

    haha...betul tu bro..jadi stalker jap..hee~

    ReplyDelete
  31. @H.J

    haha...boleh gila aq kalau tak tidur seminggu..huhu~

    ReplyDelete
  32. @GaRy™

    haha...sama la kita gary..give me 5 la..haha~

    ReplyDelete
  33. @Niena Pengembara Ilahi

    hee..sy da lama tak merasa tidur awal ni..kdg2 je kalau letih sgt baru la terlena awal..hee..asyik tidur lewat je..

    ReplyDelete
  34. @ieyza afieyna

    hee..biasa la tu...bila da terjaga tu..susah nak lelap balik kan..hee!

    ReplyDelete
  35. @Zul Fattah

    haha..mana ada la bro..pandai2 je ko kan..kah3~

    ReplyDelete
  36. @E y r a a Atiqa

    hee..perkara tu la yg buat sy hairan..bila cuti asyik nak tidur awal je..hee~~

    ReplyDelete
  37. @maszull

    hee..mungkin letih sangat kot hari jumaat tu..tu yang tertidur awal tu mama..hee~

    ReplyDelete
  38. @Shaherah

    haha...da malam..confirm la da bangun..tunggu nak tidur balik ni je..hee~

    ReplyDelete
  39. @Santri T.P.I.N.I

    kurang la minum nescafe ni sekarang..dulu2 yela..hee~

    ReplyDelete
  40. @Ummi_R❀salici❀us

    tido lama2 sangat pon buat sakit kepala je..hee~

    minum susu..tak biasa minum susu ni..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com