Sunday, 18 September 2011

Bilangan Follower Susah Nak Naik..?

Haa..bila sebut pasal followers ni...baru aq teringat...semalam aq ada terbaca entri Freaky pasal bilangan follower yang semakin liat nak naik setiap hari bila followers da lebih dari seribu ni...aq pon baru perasan...followers kat blog aq ni pon susah betul da nak naik...2-3 hari baru la naik 1..hee...


Pagi tadi sebelum aq keluar berkonvoi..sempat la aq blogwalking kat blog jiran aq Tia...hal yang sama juga...pasal followers...betul cakap Tia...bukannya kalau follower da beribu..tak perlukan follower lagi...hee...kalau setiap hari tu bilangan followers makin bertambah...baru la bersemangat sikit nak berblog kan..? hee..

Huhhh...balik dari berkonvoi tadi...blogwalking la kat blog jiran aq lagi satu ni...terbaca entri kat blog Kotak Bulat pon pasal follower jugak...mungkin sekarang ni ramai blogger kurang aktif kot..tu yang bilangan followers pon segan nak naik...semput je nak naik...huhu...


NOTA KECIL :

Biar bertambah...jangan berkurang...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Bilangan Follower Susah Nak Naik..?

41 comments:

  1. haha samalah nasib kita.. semput semacam je nak menaiknya.

    ReplyDelete
  2. btol la..kt dashboard pun kurang meriah..smua sbuk open house kot..

    ReplyDelete
  3. @faridah nazurah

    haha...nak tambah 1 pon 2-3 baru la ada kan..hee~

    ReplyDelete
  4. @SoLy SoLicious

    semua belum habis lagi kot mood raya...hee~

    ReplyDelete
  5. kdg2 tk de kena mngena ngan follower dah ribu2.. cuma dah tk de nk follow nk wat cam ne.. sabar je la..

    ReplyDelete
  6. @ArulchelseA

    blogger banyak tak aktif kot kan bro..hee~

    ReplyDelete
  7. hidup umpama roda. follower umpama tayar.

    eh??

    ReplyDelete
  8. ko punya ni, bukannya cepat juga naik follower ke ?

    dasat plak tuh .. uhuhu

    cuma memang dah cecah seribu ni, akan slow sikit


    aku punya lagi laa .. sejak sampai 500 dah slow sikit dah .. uhuh

    ReplyDelete
  9. Bro bagi tips ni..pergi blog yang meriah dan trafik tinggi..tengok komen terbaru..itu kalau ezad tak kenal la..asyik bw dalam lingkungan je..nak tambah follower apa?

    ReplyDelete
  10. @i am S!L4H..

    yang pasal hidup tu betul la..yang follower umpama tayar tu kurang paham sikit..hee~

    ReplyDelete
  11. dgn semput2 sy dtg sini bwh hajat..
    hehehe..nak join segmen?tumpang link kt sini ye..TQ
    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/09/segmen-berterusan.html

    ReplyDelete
  12. @iPai

    dulu yela kot cepat naik..sekarang ni susah la nak naik..hee~

    ReplyDelete
  13. perasan jgk fenomena ni sbb sy pon mengalaminya hoho

    xpa, sabar saja k ezad..

    mungkin kita kena bergerak cari blog yg belum kenal blog kita :)

    ReplyDelete
  14. @Bro ahmad

    da pernah buat da bro..nampak la hasilnya..ada jugak la bertambah walaupun tak banyak...

    follower blog...hee...dari hari tu tak bergerak da nombor tu..naik 1..hilang 1..tambah 1 balik..lepas tu macam tu je..hee~

    ReplyDelete
  15. mmg ssh la ezad ..
    seminggu nak naik satu pown ssh .

    ReplyDelete
  16. entah tak berapa nak kisah sangat dgn follower ni...kalau ada pun ok kalau tiada buat2 macam ok je la...keh3

    ReplyDelete
  17. @[sutera kasih]

    hee..sama2 la kita hadapinya..:)

    betul tu..kat luar sana banyak lagi blog yg belum kenal dgn blog kita..hee~

    ReplyDelete
  18. @eika

    tu la..nak jugak tengok nombor tu berubah dari hari ke hari kan..hee~

    ReplyDelete
  19. @RepublicAku

    bukannya apa..hari2 buka blog mesti tertengok kotak follower tu kan..kalau sehari 1 pon ok la..nampak la ada berubah kat situ..hee~

    ReplyDelete
  20. hehehehee
    deme malu-malu ayam nak follow
    hihihi

    ReplyDelete
  21. @aimie amalina

    hee..tak payah malu2 la kalau nak follow..huhu~

    ReplyDelete
  22. betul arg, aku pon perasan,,

    aku pelik arg, kat dashboar tulis angka follower lain, kat blog tulis follower lain! cis.

    mati2 aku ingat ade org unfollow

    ReplyDelete
  23. @fiq.

    aihh..macam tu pulak..sy takde pulak jadi macam tu...

    ReplyDelete
  24. taw takpe blog aku pun sama.meh komen entri aku aku jugak.biar aku tambahkan blangan follower ko sorang.hehe

    ReplyDelete
  25. @Pendamba Mawar

    sekarang ni mmg agak slow la nak naik..huhu..

    thankz bro..hee~

    ReplyDelete
  26. follower aq pun tak naik2.. tapi belum punsampai 1000... T^T

    ReplyDelete
  27. @GaRy™

    tu la..susah kot nak naik sekarang ni..huhu..tak lama lagi sampai la empat angka tu.. :)

    ReplyDelete
  28. @Freaky

    sabar2 freaky...sekarang ni memang agak slow sikit pertambahan followers ni..

    ReplyDelete
  29. hehehhe. kebanyakan blogger tengah fokus cari bilik kuliah tak jumpa2 lagi kot. tu yg tak aktif. hehehe ;p

    ReplyDelete
  30. @siti kektus

    hee..mungkin la kot..lagi2 da masuk minggu kedua ni kan...lagi la bertambah sibuk..

    ReplyDelete
  31. yang ribu2 pun kurang, yang follower baru ratus lagi lah..hehe

    ReplyDelete
  32. semangat berblog tetap ada walaupun follower tak naik tak turun..hehehe :p

    ReplyDelete
  33. Ramai yang cuba nak build up balik semangat berblogging kot :D

    ReplyDelete
  34. @SweetLikeWhat

    hee..nak tunggu naik 1 pon susah sekarang ni..huhu~

    ReplyDelete
  35. @Dylla Abas

    haa..tu la bagus..jgn jadi macam sy ni...hee...

    ReplyDelete
  36. @BeloG MTT

    mungkin la kot MTT..sekarang ni mungkin tengah busy lagi kot..tak dapat nak mengadap blog sangat...hee~

    ReplyDelete
  37. @iMBobo

    kena tunggu masa yang sesuai la kot iM..hee~

    ReplyDelete
  38. zana lagi suke kotak komen zana bertambah :DD means ad yang membaca ,. rasa d hargai sangat ^^

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  39. @Nur Syazana Mohammed Sani

    kalau dua2 sekali bertambah lagi best kan zana..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com