Thursday, 22 September 2011

Bro Ahmad Otai SEO



Haa..siapa la yang tak kenal dengan Bro Ahmad Otai SEO ni kan...pemilik blog Trioseposen...warna kuning memang kegemarannya...haha...aq memang selalu terjah la blog bro ahmad ni setiap kali ada entri baru...bro ni pon rajin terjah blog blogger lain...ada je aq nampak nama bro kat ruangan komen blog lain..

"Da la blogger femes...peramah pulak tu bro ahmad ni...hee.."

Haa..sekarang ni bro tengah buat satu contest SEO pulak...Aq pon masih baru dalam tahap amatur lagi nak buat entri SEO ni...pada mulanya memang aq langsung tak paham pasal ni...HAHA...

Banyak lagi ilmu yang aq perlu belajar dengan bro pasal SEO ni...sesekali buat entri SEO ni best jugak...aq pernah la join contest macam ni sebelum ni...tapi ternyata aq gagal...gagal sekali tak semestinya gagal selamanya kan...kena berusaha la...hee...blog bro ni termasuk dalam top 10 tu dalam contest yang aq join tu...otai SEO tu...kan bro..? heee~

Kalau nak main SEO ni kena pandai main keyword...dalam entri ni aq nak cuba pertaruhkan keyword Bro Ahmad Otai SEO...boleh tak tersenarai kat page teratas dalam Google..jom mulakan eksperimen...! hee...

p/s : Betul ke bro apa yang aq baca kat entri INI tadi...haha...

Haa..kalau nak join klik [SINI]...sempat lagi ni..hee


NOTA KECIL :

Tajuk kasi gempak sikit...boleh kan bro...? heee~

**Terima kasih kerana membaca entri Bro Ahmad Otai SEO

26 comments:

  1. seo tu ape ?
    bole tolong jelas kn?
    seo ape name pnjgnye?
    S for ? E ? O ?

    huhu..

    sorry,, agak lampi about that..

    ReplyDelete
  2. thank join dan berani sahut cabaran...tengok siapa yang kena..bro ahmad otai SEO hahaaa..masih belajar lagi ni,, tak puas hati ituhari dapat contest SEO no7 huhh Denaihati yang menang..mcm mana nak kalahkan dia yekk.

    semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. @ieyza afieyna

    maksud SEO ni Search Engine Optimization..sy pon baru tahu sikit2 je pasal SEO ni..hee~

    ReplyDelete
  4. @Bro ahmad

    hee..otai la tu..top 10..bukan senang nak dapat bro...haha~

    thankz bro..hee~

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya terindex ezad :)

    sy dh join tp awal2 lg dh failed hihi..xpa2, bljr dr kesilapan..bro ahmad baik hati share ilmu seo :)

    ReplyDelete
  6. uik contest seo ni.. waaa gud luck :D

    ReplyDelete
  7. Denaihati memang terbaek dalam SEO ... cepat je dia naik dengan SEO ..tak leh lawan punya.

    ReplyDelete
  8. @[sutera kasih]

    cuma mencuba je ni SK..hee..
    kena cuba banyak kali la kan baru kita tahu mana silapnya...share2 ilmu pe salahnya kan..:)

    ReplyDelete
  9. @Freaky

    thankz freaky...kena belajar sikit2 la pasal seo ni..:D

    ReplyDelete
  10. @HasrulHassan [HH]

    Denaihati antara yg terbaik dalam SEO ni kan HH...:D

    ReplyDelete
  11. hebak lah penangan bro ahmad ni ye

    ReplyDelete
  12. waaaaa
    bagus ezad niii
    hehehe
    kite x reti seo2 ni
    heeeeee

    ReplyDelete
  13. @SoLy SoLicious

    hee..tu la SS...nak belajar SEO..tanya bro ahmad...hee

    hebakk3..:D

    ReplyDelete
  14. seo nie ape yg aku tahu keywords nak bg senang org searh blog kite,tul ke?lau aku salah,mmg terbukti ajaran yg aku dapat ni sesat,muahaha

    ReplyDelete
  15. maaf r.. baru dapat terjah blog ko ezad..
    aku tak reti r main SEO ni.. susah doe.. ajar r aku

    ReplyDelete
  16. bro ahmad mmg femes....ezad skytech pun apa kurangnya...


    gudluk luck bro...:)

    ReplyDelete
  17. @bella luna

    hee...sy pon belum arif sangat pasal ni...kang salah info pulak sy bagi nanti..hee~

    ReplyDelete
  18. @Zul Fattah

    itz ok bro...
    aq pon baru nak belajar2 je ni.. :)

    ReplyDelete
  19. seo??erm tak pandai lagi dan tak faham..huhu

    ReplyDelete
  20. @SweetLikeWhat

    sy pon tak berapa pandai sgt...cuba2 belajar ni..hee~

    ReplyDelete
  21. waah contest seo lg ke bro? bila tamat? bagus mcm ni berlatih bermain dengan engine :D keep it up ye bro :) thanks singgah hari tu :D

    salam freindship :)

    ReplyDelete
  22. @shah Blogger

    aah..tamat 25/9 kalau tak silap aq la bro.. :D

    sama2 ~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com