Thursday, 22 September 2011

Bro Ahmad VS Ezad Skytech


Err...eksperimen aq kali ni untuk entri INI berjaya ke tak agaknya..? Lagi dua jam cukup la 24 jam aq join segmen BRO AHMAD ni...aq pon cuba la search keyword Bro Ahmad tadi sebab nak check kedudukan entri aq kat Google...kalau aq search keyword Ezad Skytech memang tak keluar la entri tu kan...haha...

Wahhh...kotak bulat masih mendahului lagi ni...aq masih tak nampak entri aq kat page pertama...huuhh...entri aq mesti kat page belakang la tu...hee..

Page 1..2..3...masih belum ada lagi...page 4 dan 5 pon takde ni...hee..mungkin lepas ni ada la kot...page 6,7 pon masih belum kelihatan lagi entri aq ni...

Haa..kat page 8 baru jumpa..paling akhir pulak tu...huhu...

Aq kena tunggu seminggu la dulu...harap kedudukan ni akan jadi lebih baik lagi lepas ni...boleh la naik lagi dari page 8 ni ke page paling depan nanti...hee...


NOTA KECIL :

Masih belum berakhir lagi kan.... :D

**Terima kasih kerana membaca entri Bro Ahmad VS Ezad Skytech

22 comments:

  1. macam mana entry tu nak beralih2 page? tak berapa faham ohh pasal SEO ni.

    ReplyDelete
  2. boleh2 berapa banyak pun boleh huhuu..kotak bulat power tu..bro ahmad pun tak sangka dia punya keyword mengena huhuu malam ni bro senyum keyword tembak hari tanpa kereta sedunia mengena hahahaa best2

    ReplyDelete
  3. @faridah nazurah

    hee...pagi tadi masa sy check..entri sy tu ada kat page 15 tak silap sy...

    sy pon tak berapa paham sgt macam mana...google tengok kekuatan keyword dalam entri tu..dalam satu entri tu kalau boleh guna 1-2 je keyword..takut kalau guna banyak keyword..nanti google fikir spam keyword pulak..tu je yg sy paham setakat ni..

    selebihnya..kena tanya bro ahmad..hee..

    ReplyDelete
  4. @Bro ahmad

    hee...tu yang bestnya main entri SEO ni kan bro..lagi2 kalau keyword tu mengena...

    da pernah rasa la dulu...tersenyum lebar la seharian..hee~

    ReplyDelete
  5. @Panggil Aku Han

    hee..kena cuba la han..baru boleh belajar kan.. :D

    ReplyDelete
  6. @kotak bulat

    keyword mengena tu KB...ok la tu kan..hee... :D

    ReplyDelete
  7. cayok2 ezad..nnti lama2 up ke page depan tu :)

    ReplyDelete
  8. @[sutera kasih]

    amin...
    hee..tengah merangkak lagi tu nak naik.. :D

    ReplyDelete
  9. woah entri seo ? hehe bole baiki lagi tu

    ReplyDelete
  10. @Freaky

    susah woo..banyak persaingan ni freaky..hee~

    ReplyDelete
  11. peh hebat2!...cube lpas ni try nama ko lak..hehe

    ReplyDelete
  12. @Luqeem™

    hee..segan kot nak search nama sendiri ni...:D

    ReplyDelete
  13. gud luck ezad.. haha.. teruskan usaha..

    ReplyDelete
  14. prgh! compete ngan bro ahmad! :D

    ReplyDelete
  15. perghh compete2 seo :D aku fun tol tgk budaya dan aktiviti sihat cam ni :D keep it bro :D

    100x like

    ReplyDelete
  16. @shah Blogger

    hee..aq masih amatur lagi dalam hasilkan entri seo ni... :D

    thankz bro ~

    ReplyDelete
  17. xpe ezad, nnt ade lah tu kat 1st page hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com