Sunday, 11 September 2011

Buka Blog Nak Update Apa?


Hari Ahad...hari minggu...selalunya aq lebihkan banyak masa untuk berehat...nak buka blog awal pagi..? tu pon kalau bangun awal la...haha...da masuk petang sikit baru aq mulakan aktiviti mengadap blog...buka blog terus update entri...? Oh tidak...belum sampai tahap macam tu lagi...buka blog terus ada idea nak update entri...kalau la dapat macam tu kan best..haha...

Buka blog nak update apa ye..? Haa..nak update blog pon tengah dok mencari idea ni...kalau tengah takde idea ni..aq pon pergi la lakukan aktiviti blogwalking...blogwalking dalam kawasan...blogwalking luar kawasan...


Sesekali tu kena la blogwalking juga kat luar kawasan...tak paham apa tu blogwalking luar kawasan...? Haa...baca SINI..hee..

Hari ni terkejut juga la sebab hari blog aq ni macam meriah sikit pula hari minggu macam ni...selalunya kalau hari minggu memang trafik memang jatuh la...semua blogger nak berehat kan..jadi kurang la mengadap blog kan...


NOTA KECIL :

Hari minggu da nak habis bro...haha..

**Terima kasih kerana membaca entri Buka Blog Nak Update Apa?

33 comments:

  1. blogwalking group baru ke? baik masuk forum je..mantap hmm

    ReplyDelete
  2. dah habis xpe.. nnti minggu tu datang lagi.. hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. @Bro ahmad

    kat fb kan byk blogger ping2 entri..kalau ada yg menarik dari situ la aq terjah blog2 yg belum aq pernah masuk lagi...

    forum..? aq tak pernah try lagi..hee~

    ReplyDelete
  4. @Shaherah

    cepat la datang wahai hari minggu..haha...

    takpe2..minggu ni kerja 4 hari je..jumaat kan cuti..hee~

    ReplyDelete
  5. salam...sama2 lah kita berblogwalking jer kn...bila dah jejalan penat juga...:)

    ReplyDelete
  6. @maszull

    salam..

    hee..tu la..kalau tak tahu nak update pe kan..BW je la.. :)

    ReplyDelete
  7. blog aku muram je hari ni..ehe

    ReplyDelete
  8. @H.J

    kena bagi ceria la hari2 minggu macam ni..hee~

    ReplyDelete
  9. sy pun xtau nk update apa lg ni ezad huhu..jom blogwalking luar kwsn ;)

    ReplyDelete
  10. bile hari minggu, lgi kb hentam tulis banyak entri.. :P

    ReplyDelete
  11. @[sutera kasih]

    da malam2 ni lagi terasa di awangan ni..hee~

    jom BW..:)

    ReplyDelete
  12. @kotak bulat

    hehe...hari minggu ni slow sikit la tulis entri pe kb..haha~

    ReplyDelete
  13. up je apa yg ptut.. kih kih kih..

    ReplyDelete
  14. tak blogwalking kat blog cbk pun. -.-' hihi .

    p/s : baru tau pasal blogwalking luar kawasan :)

    ReplyDelete
  15. @ArulchelseA

    haha..aq masih blur nak up entri pasal apa..haha~

    ReplyDelete
  16. betul ko cakap. hari aku x bw lg tp trafik meriah. hahaha

    ReplyDelete
  17. @Cik Baju Kurung

    hee...kdg2 tak perasan kat dashboard tu...kena ingat url ni..baru senang..(^^,)

    ReplyDelete
  18. @Freaky

    tu la pasal...aq tak buat autopost pon..malas punya pasal nak buka blog...tapi trafik hari ni boleh tahan la..hee~

    ReplyDelete
  19. esok hari isnin...yeah ! ...x sabar tggu jumaat ;p

    ReplyDelete
  20. @^^nu[dd]yra^^

    mesti tak sabar nak cuti kan jumaat ni..hee~

    ReplyDelete
  21. kdg2 ag suka bw luar kawasan.hihi,

    ReplyDelete
  22. sampai ke luar kawan tuh .. hee ..

    ReplyDelete
  23. haha. tak perah otak, tak keluar lah idea tu kan. ;)

    ReplyDelete
  24. @zareliqa afiqa

    best jugak bw kat blog yang kita tak pernah lawat..hee~

    ReplyDelete
  25. @iPai

    kadang2 je..tu pon kalau rajin..hee~

    ReplyDelete
  26. aku kalau hujung minggu baru aktif =.=' okay, aneh daripada orang lain eh ? zzzz

    ReplyDelete
  27. @fatin syahirah :)

    saya kalau hari minggu macam slow sikit berblog ni..terbalik la pulak kan..? heee~

    ReplyDelete
  28. Kadang-kadang kita update benda simple tapi selagi bermanfaat, orang akan baca tak kira hari kerja atau hari minggu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com