Wednesday, 21 September 2011

Cari Juliana Evans?


Walaupun semalam aq cuma update satu entri...itupun da malam baru aq update...banyak jugak keyword yang masuk blog aq ni semalam bila aq check kat Nuffnang...tapi yang aq tak boleh tahan tu...keyword pearlie white toothpaste tu...dari mana entah datangnya...hairan aq..haha...


Haa...lagi satu keyword juliana evans tu...rasanya kat blog aq setakat ni takde lagi aq letak koleksi gambar artis tu...entri pasal artis ni lagi la...takde kot...macam mana la keyword ni boleh tersesat masuk blog aq ni...hehe...maaf ya peminat juliana evans...gambar artis yang korang cari tu takde kat dalam blog ni...heee~

Keyword yang lain tu aq rasa munasabah jugak la sebab aq memang ada buat entri berkaitan dengan keyword tu selain dua keyword yang aq sebutkan kat atas ni...itu aq tak hairan la kan...haha...


NOTA KECIL :

Haa..baik mengaku siapa yang search keyword juliana evans tu...haha..

**Terima kasih kerana membaca entri Cari Juliana Evans?

37 comments:

  1. @SoLy SoLicious

    haha..sampai ke blog ni boleh tersesat ye..hee~

    ReplyDelete
  2. uuuu...awk wat sekendel ngn juliana evans ea???

    ReplyDelete
  3. nak bagi tau ke tak nak yg gua mimpi juliana evans semalam
    kah kah kah

    ReplyDelete
  4. @AzatLazat

    haha...ada yang makan selipar jugak nanti..huhu~

    ReplyDelete
  5. ntah2 juliana evans kowt yang search name die kat sini,bangga tak bangga tak?haha

    ReplyDelete
  6. @azrijohan

    cari artis dalam blog ni mmg tak jumpa la..hee~

    ReplyDelete
  7. @bella luna

    haha..tak mungkin la kot juliana evans nak masuk blog ni..hee~

    ReplyDelete
  8. bro tak search ekk...tak mengaku....(

    ReplyDelete
  9. letak lgn tak letak pic juliana evan tu..meletup blog nnt :)

    ReplyDelete
  10. blog u pon ilmiah gak, sbb ada org search karangan kemerdekaan tu.haha

    ReplyDelete
  11. @hira

    haha...yeke..boleh kenalkan tak hira..heee~

    ReplyDelete
  12. @Lya Colours

    haha...ada ke karangan sejarah ye dalam blog ni..huhu~

    ReplyDelete
  13. hhaahaha
    skandal mandal ke dgn juliana evans?
    heeeeee

    ReplyDelete
  14. haha.

    entah2 zizan yang cari kot. ;p

    ReplyDelete
  15. hoho..juliana evans sesat kot..cuba ko cek balik entry..kot2 ada tersesat nama juliana evans..haha

    ReplyDelete
  16. salam ezad...juliana evans tersesat jalan kot...mana tahu betul tersesat kat blog ezadkn...:)

    ReplyDelete
  17. @maszull

    salam mama..hee..entah la..tapi macam mustahil je juliana evans nak tersesat kat sini..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com