Monday, 5 September 2011

"Cuti Sudah Habis Bro"



Haa...cuti da habis ke..? Macam tak percaya je..HAHA...rasanya cuti kali ni macam kejap sangat...tak terasa macam cuti pun walaupun dapat cuti lebih kurang seminggu lebih...masih dalam mood raya ni...nak tambah cuti  seminggu lagi boleh..? 

Masa raya ni da la segala jenis kuih raya aq da makan...juadah lain jangan cakap la...mesti otak pon da tepu ni...harap boleh berfungsi dengan baik lagi lepas ni...haha...

Sebab masa raya ni segala jenis makanan aq sumbat...ni nak makan...tu nak makan...boleh jammed perut aq nak proses semua tu dalam satu hari...kalau ada rumah terbuka...lagi la..nasib baik raya kali ni aq belum pergi satu pon lagi rumah terbuka...huhu...

Haa..ni yang aq tak nak dengar ni...

"Cuti sudah habis bro.."

Huhh...relaks sudah...cuti hari minggu kan masih ada...tapi dalam hati nak lagi cuti tu...haha...kalau cuti lama sangat nanti lagi malas da nak mulakan rutin harian seperti biasa...kan..kan? HAHA...


NOTA KECIL :

Kena biasakan diri tidur awal balik ni...sebab masa cuti da biasa tidur lewat...habis la aq...haha...

**Terima kasih kerana membaca entri "Cuti Sudah Habis Bro"

44 comments:

  1. Hambooooii dh cuti lama...hehehe...x cukup ya...nah amik cuti rehat akk yg x abis lg tuh...:)

    ReplyDelete
  2. kerjalah jawabnya. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. tidurlah, esok kerja =_______=

    ReplyDelete
  4. last sekali, puasa 6 dulu la bro. baru maintain badan. hahaha :p

    ReplyDelete
  5. @CT

    kalau dapat tambah lagi 2 hari pon OK la kak..heee~

    ReplyDelete
  6. @hira

    betul3..takde la asyik makan je..haha~

    ReplyDelete
  7. @Tea Dno

    hee..semua nak cuti lagi kan tea..(^^,)

    ReplyDelete
  8. ahhahah ... tu la cuti bnyak2 lagi ...

    ReplyDelete
  9. @'mitchie' yusoff

    cuti lama sangat..tu yg malas nak start balik..haha~

    ReplyDelete
  10. @Bro ahmad

    relaks bro...aq paham cmner perasaan bro...aq pon sama ni..macam la esok pagi ye..huhu~

    ReplyDelete
  11. cuti ke tak cuti...sy memang tido lewat..

    tak boleh tido awal..

    ReplyDelete
  12. hehehhe
    selamat berkoje la ye
    jgn malas bangkit pagi
    kikiki

    ReplyDelete
  13. @saya cello191

    tu la..sy pon susah nak tido awal sebenarnya..hee~

    ReplyDelete
  14. @aimie amalina

    hee...rasa macam nak cuti lagi je ni..:)

    ReplyDelete
  15. @Mish Apple

    hee...betul3...rasa tenang je cuti..sebab tak payah nak fikir apa kan..(^^,)

    ReplyDelete
  16. sy lusa baru abis cuti....rasa x cukup je cuti rya nie...heheheh

    ReplyDelete
  17. malas giller nak g keje esok ok !

    ReplyDelete
  18. hahhaa.. kb ttp tido lmbt.. =.='

    ReplyDelete
  19. waawaa... xmo cuti abes boleh x? haha

    ReplyDelete
  20. ko masuk u bila ezad?
    haha.. malas r doe, aku rasa nak balik perlis.. huwaa..xmo study dah.. nk tido je.

    ReplyDelete
  21. cuti dah habis. kena smbug belajar pulak. grrr! =.=

    ReplyDelete
  22. haa. biasa kan diri tidoq awal, bangun awal noh. hehe.

    salam lebaran ^^

    ReplyDelete
  23. @^^nu[dd]yra^^

    hee...jgn malas2..rajin2 kan diri ye nak g kerja esok..:)

    ReplyDelete
  24. @Cik Asma BLuppy

    haa..macam mana nak kasi cuti tak abis ye? haha~

    ReplyDelete
  25. @Zul Fattah

    aq tgh praktikal skrg ni..hee..
    nak bangun pagi tadi pon terasa malas je..haha~

    ReplyDelete
  26. @shaliza khairi

    tu la..nak kena biasakan diri balik tido awal ni..

    salam lebaran..(^^,)

    ReplyDelete
  27. betol tu..malasnye rasa..cuti saya 4 bulan membuatkan tahap kemalasan yang melanda berada ditahap yang kronik..bro ezad cer bg semangt sikit
    hehe

    ReplyDelete
  28. @Dalila Diela

    heee...cuti lama2 lepas tu bila nak start balik tu mmg agak slow sikit la...yg penting semangat tu kena ada..chaiyok3 !! (^^,)

    ReplyDelete
  29. lambatnya nak minggu depan. hehehe ( saje nak tunjuuk cuti lagi seminggu ) ;p

    ReplyDelete
  30. @siti kektus

    haa...ni boleh buat kejelesan yang melampau..haha~

    ReplyDelete
  31. aaaahh la..rasa mcm cuti raya kali ni singkat kan huhu

    ReplyDelete
  32. @[sutera kasih]

    tu la..rasa seminggu tu mcm tak rasa je cutinya..heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com