Tuesday, 13 September 2011

Gelisah Bila Tak Buka Blog?


Haa...pernah tak rasa gelisah macam ni bila seharian tak buka blog..dan tak update entri..? Haa...tapi bila da buka blog nak update apa?

"Blogger ni da 3-4 entri da hari ni update...aq 1 entri pon belum update lagi hari ni.."

Haa..jangan gelabah..kita update entri setakat yang kita mampu je la..mungkin kita tak mampu nak hasilkan entri sebanyak macam blogger tu..tapi biar kita puas dengan entri yang kita tulis tu...kalau nak cara ikut blogger lain memang susah la..takut kita yang tension nanti...hee..

"Blogger tu baru je update entri sejam lepas...update lagi...aq pon nak update la.."


Kita buat blog ni bukan nak berlumba siapa update entri paling banyak sehari kan...biar la sehari 1-2 entri janji kita tak tension masa berblogging ni...lagi berblogging ni aktiviti santai je..masa ni la kita nak rehatkan fikiran..relaks...berblogging biar santai..jangan tension...hee..


NOTA KECIL :

Masa untuk bersantai...hee..

**Terima kasih kerana membaca entri Gelisah Bila Tak Buka Blog?

46 comments:

  1. Ada gak risau tak kemaskini sehari takut orang tertanya-tanya mana Kak Wina hilang. Cewah perasan.

    Yup blog ikut kemampuan nak kemaskini bila dan kuantiti pos.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  2. i love my blog..it likes my entire life is in there, the writings.. :)

    ReplyDelete
  3. hehehehe.. nak berlumba gak ngan ezad.. :P

    ReplyDelete
  4. @NA

    hee..tu la kak..kalau sy yang hilang mungkin takde sape yg tanya kot..hee~

    betul3..ikut kemampuan kita la kan..(^^,)

    ReplyDelete
  5. mmg stress kalau asyik pk nk update jek.. last2 tak update.. dh mcm ape dh.. haha.. padahal ade nk cter..

    ReplyDelete
  6. weeeeeeeeee
    betol tu ezad!
    kekdg susah ati gak tapi
    ala
    lek luuuuuuu
    hehehe
    belog kite kan..suke ati kite la nak hupdate bebile time pon kan..hehehe

    ReplyDelete
  7. maybe diorang byk idea,sebab tu update byk2 tiap hari,.bdw,nape tibe2 kuar entry canie?jeles ke?hehe

    ReplyDelete
  8. tak yah lumba2..blog bukn perlumbaan..janji ada masa update..tk de masa biorkn je.. kih kih kih

    ReplyDelete
  9. @Shaherah

    haha...tu la pasal..relaks je..tak nak la nanti bila buka blog je kita jadi tension...hee~

    ReplyDelete
  10. @aimie amalina

    betul3..setuju sangat..ada idea nak update..update je..jgn tangguh2..nanti lupa nak update pe..hee~

    ReplyDelete
  11. @bella luna

    hee..mungkin la kot..eh..takde la..mana ada jelez...haha~

    ReplyDelete
  12. @ArulchelseA

    haa..betul tu bro..tapi jangan la biarkan sampai bersawang ye..hee~

    ReplyDelete
  13. aku rasa sangat x aman kalau blog tidak berupdate. hahaha

    ReplyDelete
  14. @Freaky

    haha..sama la dengan aq..tapi bila aq buka je blog..blurr tak tahu nak update apa...haha~

    ReplyDelete
  15. betull..
    kalau tak update pun bukan orang cari sampai ke rumah..
    heheheh

    ReplyDelete
  16. @diana

    hee...kalau da cari sampai ke rumah..tu da tahap kritikal tu...haha~

    ReplyDelete
  17. update ikut situasi..banyak kerja blog tinggal je huuuuu

    ReplyDelete
  18. rilekslah. saya yang tak on seminggu ni cool je. hahaha :D

    ReplyDelete
  19. setuju tu..tak perlu sampai susah hati kot..buat biasa sudaa.. :)

    ReplyDelete
  20. @Bro ahmad

    betul tu bro..kadang2 terpaksa jugak tinggalkan blog ni kejap..hee~

    ReplyDelete
  21. @hira

    sy tak boleh kalau tak buka sehari..hee~

    ReplyDelete
  22. @SweetLikeWhat

    ada masa untuk blog..kita layankan je kan..hee~

    ReplyDelete
  23. skytech.. cmner nk check keyword nih? ajarkana plis.

    ReplyDelete
  24. pernah gak rasa mcm tu.tapi kalau nak ikutkan sgt cara blogger lain yg mampu update blog selalu,memang takde idea la nk tulis apa.hasilnya akan jadi entri merapu la jawabnya :)

    ReplyDelete
  25. Time Blog Walking

    betul-betul...nanti tertekan...le jadi gila oooo....huhuh....

    Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. relex r ezad.. kita blogging ni jgan r stress dan tak perlu jugak 24 jam mengadap laptop.. kita blogging just 4 fun.. n make frend.. haha,..

    ReplyDelete
  27. @[fArAh aLiAs]

    sy selalu check kat nuffnang..google analytics je..hee~

    ReplyDelete
  28. @Dylla Abas

    haha...betul tu..kita ikut style kita la..buka blog bila ada masa..hee~

    ReplyDelete
  29. @C` Ayob-Ilmu Asas Hidup

    tu la..jgn stress2 sgt masa berblogging ni..cool je..(^^,)

    ReplyDelete
  30. @Zul Fattah

    yup..betul tu..aq setuju sangat...(^^,)

    ReplyDelete
  31. hehe biasala tu persoalan cmtu akan muncul..

    kalo sy, sekurang2nya dua entri sehari pun dh cukupla :)

    ReplyDelete
  32. @[sutera kasih]

    hee..biasa la tu kan..tak semua blogger boleh keluarkan idea banyak2 dalam sehari nak tulis entri..:)

    ReplyDelete
  33. bila tak bukak blog rasa cam ketinggalan pulak...
    dah start sem baru ni, kena kurangkan sikit perasaan camtu...heheh

    ReplyDelete
  34. kualiti pun mesti lebih baik seiring dengan kuantiti...

    ReplyDelete
  35. @Ummi_R❀salici❀us

    sama la..sy pon bila ada masa je baru buka blog..hee~

    ReplyDelete
  36. betul tu, xbest lah klau blogging tension2 sbb nk update blog kan..sehari satu pun cukup, klau xde idea xupdate pun xpe hehe

    ReplyDelete
  37. @iMBobo

    paling kurang pon sehari satu entri la kan iM...hee~

    ReplyDelete
  38. susah nak update banyak2 ni .. kene komitmen tinggi woo

    ReplyDelete
  39. @iPai

    haa..tu la...nak mengadap lappy 24 jam sehari sape yang mampu kan..hee~

    ReplyDelete
  40. aku seminggu satu dua entry. apa kes ? hahaha.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com