Friday, 16 September 2011

Kesengalan Dashboard Blog

Haa...dekat seharian aq tak buka blog...ke manakah aq menghilangkan diri..? HAHA..

Sebenarnya dashboard blog aq ni dari tengah malam tadi tak boleh nak buka...haa..memang tak boleh buat apa la..niat nak update entri tengah malam tadi pon terpaksa dibatalkan disebabkan kesengalan dashboard blog aq yang tak boleh buka tu...hee...

"Macam menghalau aq supaya tidur awal je dashboard ni...haha"

Idea nak update entri pon da hilang bila aq bangun hari ni...petang tadi bila buka dashboard da OK tapi tapi tak sempat nak update entri pon sebab petang tadi ada open house kat rumah pak cik aq..makan...dan makan lagi...hee...

Huuhh...rambang mata aq nak pilih nak makan apa tadi...lemang,nasi impit,rendang,sate,pasembor...mihun goreng...nasi goreng...kalau aq nak senaraikan banyak lagi sebenarnya...dengan kuih-muih lagi....huuhh...


Sate la yang paling banyak aq bantai tadi...entah berapa cucuk aq makan sate tadi..HAHA..Da makan petang tadi kat open house...sekarang da lapar balik...=_=


NOTA KECIL :

Nasib baik dashboard da OK...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Kesengalan Dashboard Blog

48 comments:

  1. hari ni pun g open house juga..

    Wahhhhhh....
    satay..nyum..nyum je...

    ReplyDelete
  2. hari ni dashboard mmg buat hal.geram dr pagi tadi pelik blog2 yg kite follow,takde lgsg kat dashboard.camner nak tgk latest update dr kawan2?dah lwt ptg baru ok.

    owh mmg senak dah perut makan makanan raya masa open house,sampai terpaksa tolak jamuan open house yg banyak sgt hehe

    ReplyDelete
  3. erk. tak terliur. huwaaaaa.. sedih ~____~ bila ada mood nak makan ni? huuuuu..

    ReplyDelete
  4. peh! sate.. jdi teringin plak ni

    ReplyDelete
  5. aah sama juga la ni...ntah apa hal la...

    ReplyDelete
  6. buat terliur je ko ni..ezad hukk

    ReplyDelete
  7. wah.. bnyk nyer makan.. haha.. kan? kalau dashboard xde.. rase mmg malas gler kan.. rse mcm nk marah2 jek..

    ReplyDelete
  8. satay2!
    aiyaaaaaaaaaaaaakk
    pevereeeet tuuhhh
    hehehee
    blog ni mang kekadg sengal
    hehehhe
    sabor ye ezad

    ReplyDelete
  9. @Cik Sara

    hee..yeke..sama la kan..

    tak sangka hari ni pon ada yang buat open house..(^^,)

    ReplyDelete
  10. @||aLeaSaRa||

    sy punya dashboard selalu hilang update dari blogger2 lain tu...heee~

    makan yg rasa sedap je la kan..(^^,)

    ReplyDelete
  11. @SoLy SoLicious

    susah nak jumpa sate kat open house ni..tu je la yang sy makan..heee~

    ReplyDelete
  12. @hira

    kena cari balik la mood nak makan tu ye hira...semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  13. @faridah nazurah

    saya buat entri ni yg terasa lapar da pulak..haha~

    ReplyDelete
  14. @kotak bulat

    tu la KB...tak puas lagi makan sate ni..heee~

    ReplyDelete
  15. @Bro ahmad

    hee..sory la bro buat ko terliur pulak..aq yg jadi lapar balik ni bila tengok sate ni...

    ReplyDelete
  16. @Shaherah

    huuuhh..penuh meja tadi masa open house..makan mana yang rasa nak makan je la..hee~

    kalau dashboard problem..maknanya tak upadate entri la..heee~

    ReplyDelete
  17. hahaha...kesian...
    nway,sate tuh mcm sedap je...terliur ler...

    ReplyDelete
  18. @aimie amalina

    hee..sate mmg favourite la..(^^,)

    mmg sakit jiwa la dengan blog ni..suka buat hal..(^^,)

    ReplyDelete
  19. hehehe
    jiwa tu dah sihat ke dgn belog?
    kikiki
    sat gi elok la tu kan..

    kite konvo 24 sept ni ha =]

    ReplyDelete
  20. @EyqaLuvender

    hee..tak boleh nak buat pe la kalau dashboard buat hal kan..(^^,)

    terliur jugak la ni..tiba2 lapar balik..:)

    ReplyDelete
  21. @aimie amalina

    sekarang ni da tenang sikit la..hee~
    ooo..lagi bape hari je la kan..(^^,)

    ReplyDelete
  22. skang ni sate jadi fevret aku da..ntah bila boleh rasa satay ni jadi sedap..hak3

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

    hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


    have a nice day gengs :))

    ReplyDelete
  24. cis, ade open houese! untungnyeeee.









    *makan.makan,makan

    ReplyDelete
  25. makan burger la bro..hehe,..mcm aku..

    ReplyDelete
  26. @H.J

    aq memang dari dulu sate ni jadi favourite da...huhu~

    balik Malaysia nanti makan la sate puas2 ye bro..haha~

    ReplyDelete
  27. @Ajeyy Rawk

    Waalaikumussalam Ajeyy...
    ke mana menghilangkan diri..hee..

    ReplyDelete
  28. @fiq.

    minggu ni memang bz dengan open house la..heee~

    ReplyDelete
  29. stelah 15 minit aku loading blog ko.. akhirnya dapat jugak komen.. fuhh..
    knapa dgan dashboard ko?

    ReplyDelete
  30. @Zul Fattah

    aihh..kenapa lama sgt ye..aq loading OK je..entah la..semalam tak keluar dashboard blog ni..blank je..huh~

    ReplyDelete
  31. @ArulchelseA

    da lama jugak aq da pekena sate kajang ni bro..hee~

    ReplyDelete
  32. try buka ikot draft.blogger.com .. biasanya yang tu ok kot

    ReplyDelete
  33. @Freaky

    haa..sekarang ni OK..nanti kalau buat hal lagi boleh la aq cuba..hee~

    thankz bro..

    ReplyDelete
  34. dashboard bg chance ezad makan2 tu hehe

    ReplyDelete
  35. @[sutera kasih]

    haha..mungkin la kot..blog ni pon da muak kot tuan blog ni asyik mengadap blog je..heee~

    ReplyDelete
  36. ramai org buat open house arini..wow mcm byk je menu pakcik hang buat hehe

    ReplyDelete
  37. @iMBobo

    minggu ni rasanya banyak lagi yg buat open house..tu la..aq pon tak tahu da nak pilih mana satu..hee~

    ReplyDelete
  38. jeles betul dengan korang senang je nak jumpa sate . dekat Sabah ni punyalah susah .

    ReplyDelete
  39. @Ini Kisah Tia

    kan sini senang jumpa pon jarang2 makan..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com