Monday, 26 September 2011

Kesian..Da Lama Terbiar


Huuhh..kesian...da lebih seminggu remote ni terbiar macam tu je..haa...selalunya remote ni memang dalam genggaman aq je...haha...selalunya bila cuaca tak berapa baik..kat tv tu mesti akan keluar "Services currently not available"...kan...aq pun biarkan je la...haa..dengan harapan nanti elok la kan..

Sampai ke malam aq tunggu...macam tu juga...aq pun tengok la cuaca kat luar masa tu...haa..cuaca elok je pun...hujan pun takde..ribut pun takde...aq ingat sementara je jadi macam tu...huuhh...astro rumah aq da ke laut da...haha...tak dapat la aq nak layan HBO..Star Movies bila tengah malam...cehhh...


Haa..nak tengok apa bila keluar macam ni je dari ahad lepas...baik aq layan blog ni dari aq layan tv yang hanya keluar ayat yang aq tak berapa gemar tu...haha...

P/S : Stok movies kat laptop aq pun banyak yang tak tengok lagi ni...layannnn...haha...


NOTA KECIL :

Huuhh...masa belajar dulu aq jarang tengok tv kot...tak tengok tv seminggu relaks je...sekarang ni pulak tetiba gedik..tak tengok tv seminggu da meroyan...heee..

**Terima kasih kerana membaca entri Kesian..Da Lama Terbiar

38 comments:

  1. aik..ada masalah tu..biasa bila hujan je baru jd mcm tu..apa lg buat aduan la..klau tk rugi je byar..

    ReplyDelete
  2. ahaha sama lah kita ! kat kolej jarang kot tengok tv boleh dikatakan tak tengok langsung la ! bila balik je meroyan nak tengok tv je keje nya :p

    ReplyDelete
  3. haha potong je asteruk tu.. hujan sikit je takleh tengok..

    ReplyDelete
  4. Eh lamanya takde siaran. Masalah lain kut.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  5. @ArulchelseA

    minggu lepas da buat da..nak tunggu pasang baru je ni...sampai ke hari tak pasang2 lagi..

    ReplyDelete
  6. @Addin

    hee..tu la..masa belajar dulu mana ingat nak tengok tv..bila balik rumah baru la nak mengadap tv kan.. :D

    ReplyDelete
  7. @faridah nazurah

    haha...kesunyian pulak kat rumah ni nanti takde pe nak tengok...haha~

    ReplyDelete
  8. @NA

    da tanya da..masalah penerima signal tu...tgh tunggu yang baru la ni..tak pasang2 lagi..hee~

    ReplyDelete
  9. nak kena tukar kepada BEYOND tu....

    ReplyDelete
  10. kalau cuaca elok tapi keluar macam tu jugak. baik ko helo pada center dia. hehe

    ReplyDelete
  11. @Bigdaddyz

    hee..mmg da call da..nak tukar beyond..hee..tapi entah bila baru nak pasang sy pon tak tahu ni daddy..hee~

    ReplyDelete
  12. @Freaky

    da hello da..mmg niat nak tukar pun...last2 hari ahad lepas jugak buat hal..haha~

    ReplyDelete
  13. msred pun gila tengok tv, masa je takde...

    ReplyDelete
  14. hobi tgk tv~ hahaha byk cite menarik kot kan kan

    ReplyDelete
  15. kalau bro mangkuk astro tu buat sarang bela ayam bertelur je

    ReplyDelete
  16. @msredcheesecake

    sekarang ni kena stop kejap la tgk tv..sebab mmg tak boleh tgk tv pun..hee~

    ReplyDelete
  17. @emy|farid

    hee..tu la..selalunya malam2 mesti ada cerita best2...huhu~

    ReplyDelete
  18. kenapa tu ezad?
    dh call astro tak?huhu

    ReplyDelete
  19. @[sutera kasih]

    da call da minggu lepas..
    tgh tunggu astro dtg rumah tukar baru la ni...ada problem kat pemancar signal tu..piring tu semua OK..hee~

    ReplyDelete
  20. salam ezad...mesti ada masalah tu mama pun pernah kena mcm tu juga dulu...:)

    ReplyDelete
  21. @maszull

    salam mama...da call astro da...mereka cakap kat pemancar tu yg masalah..tgh tunggu nak pasang baru...mungkin 2,3 hari lagi la kot...hee~

    ReplyDelete
  22. sebab tu kadang geram dengan astro . hujan tak , tapi tetiba jadik macam tu ..

    ReplyDelete
  23. @Ini Kisah Tia

    hee..astro kat rumah ezad ni mmg da rosak la Tia...mintak tukar baru tu..:D

    ReplyDelete
  24. hehehehe astro mmg sengal asal hujan decoder pon sejuk heheheh

    ReplyDelete
  25. @ch000tz axoera

    hee..tak hujan pon sama je..sebab astro kat rumah sy ni mmg da rosak..tahu nak mintak baru je..hee~

    ReplyDelete
  26. aku lg kesian..dh lama xtgk tv..=.="

    ReplyDelete
  27. skrng mls layn tv.. lgpun xde astro

    ReplyDelete
  28. @kotak bulat

    ezad tgk tv pon bila ada citer best je..kalau tak mmg tak tgk tv la KB...:D

    ReplyDelete
  29. masa study mmg tak rasa nak tgk tv pun..dah ada komitmen lain...
    duk rumah komitmen goyang kaki jer...hehehe

    ReplyDelete
  30. @Ummi_R❀salici❀us

    sama la..masa belajar dulu mmg jarang la tgk tv..tgk berita je..tu pun kdg2..hee~

    ReplyDelete
  31. tula astro.. byr mahal2.. tp bila hujan je x boleh tgk... cmni kena rekod penggunaan.. kalo hujan x boleh tgk kena claim balik kat astro.. hehehe bole tak mcm tue?

    ReplyDelete
  32. astro memang suka macam tuh..huhu..letih..

    ReplyDelete
  33. @QueeN TerataI

    hee..takde siaran ke apa..tetap kena bayar full..hee~

    ReplyDelete
  34. @SweetLikeWhat

    da dekat 2 minggu takde astro kat rumah ni..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com