Thursday, 29 September 2011

Lisa Surihani Singgah Blog Aku


Haa...entah kenapa hati aq ni tergerak nak tengok shoutbox kat blog aq tu...selalunya memang setiap hari aq akan check shoutbox tu...sesiapa yang tinggalkan jejak kat shoutbox blog aq tu...aq akan terjah...tapi tadi..bila aq check shoutbox aq tu...aq terkedu kejap...kenapa...?

"Wahhhh...LISA SURIHANI singgah masuk blog aq..korang ada..?"


Huuhh...tapi bila aq fikir balik...tak mungkin la Lisa Surihani nak singgah blog aq yang merepek ni kan...dalam mimpi boleh la kot...aq baru nak excited kejap sebab Lisa tu singgah blog aq...tapi hampehhh..berkecai impian aq...huhu...lepas ni agaknya ada tak artis akan singgah blog aq ni...haha...


P/S : Sebelum ni Juliana Evans pernah singgah blog ni...lepas tu Lisa...lepas ni siapa lagi agaknya..? Gambar dipinjam dari Uncle Google...hee...


NOTA KECIL :

Haha...lepas ni rajinkan diri la nak check shoutbox korang selalu...heee :D

**Terima kasih kerana membaca entri Lisa Surihani Singgah Blog Aku

66 comments:

  1. hahaa bro jelesss ni XD..Kalau betul bro pengsan !

    ReplyDelete
  2. kalo la lisa betol yg dtg, kompem xleh tdo mlm ni..heee

    ReplyDelete
  3. fuyoooo lisa surihani datang blog dia..



    haha kelakar.. suke benar guna nama orang pemes2. hehe takde identiti sungguh.. hehe

    ReplyDelete
  4. wahh..hahaha...untung lisa surihani dtg mlwt XD

    ReplyDelete
  5. ahhahaha
    ada
    tapi org tu nyamar la
    kikikiki

    ReplyDelete
  6. cm knl je sape lisa surihani tuh..haha
    nway,sy tiz zaqyah...
    bangga ta sy dtg komen entry awk?
    haha...larikkkkkk~

    ReplyDelete
  7. haha..hari tu ade aaron aziz kt shoutbox. terkejut la gak..tp sedor diri la kan. dlm mimpi pun aaron x kan dtg..huuu

    ReplyDelete
  8. @Bro ahmad

    kalau betul2..aq pon turut pengsan la bro..hee~

    ReplyDelete
  9. @SoLy SoLicious

    haha...betul2..silap2 demam terus nanti..:D

    ReplyDelete
  10. @faridah nazurah

    haha...sila jelez la ye..:D

    tak dapat masuk pon link tu..uncle google tak bagi..haha~

    ReplyDelete
  11. @monster kecik

    hee...kat dalam mimpi je la lisa nak datang blog ni..(^^,)

    ReplyDelete
  12. @aimie amalina

    da over excited ni tadi..last2 bukan Lisa yg betul..sedih ni..hee~

    ReplyDelete
  13. salam ezad...betul ke lisa singgah sini...wah bestnya kalau betul n tadi masa mama masuk shoutbox tiz zaqyah plak yg masuk.....:)

    ReplyDelete
  14. @EyqaLuvender

    hee..entah la..sy tak kenal..? :D

    wahhh..tiz zaqyah komen entri kat blog ni..bangga ni..haha...

    p/s : ada sikit2 la rupa tiz zaqyah..huhu

    ReplyDelete
  15. @Panggil Aku Han

    kalau lisa surihani yang betul punya..mesti da pengsan da! haha~

    ReplyDelete
  16. @Eera Shera

    haha...mmg psiko la buat macam ni kan..kita punya la happy..tapi bila tahu tu tipu je..sedih3..heee~

    ReplyDelete
  17. @maszull

    salam mama..rasanya tak kot..ada yang letak nama lisa tu komen kat shoutbox..hee..

    kat shoutbox mama..riz zaqyah pulak..ada2 je dorang ni..hee~

    ReplyDelete
  18. lepas ni scha alyahya pulak.. hahaha..

    ReplyDelete
  19. @Shaherah

    haha...entah la shera..harap2 tu jadi kenyataan la..heee~

    ReplyDelete
  20. Dah pergi ke blog Lisa tu? Hehe memang betul blog si Lisa ke?

    -wina1979-

    ReplyDelete
  21. @NA

    heee..takde la kak..saje nak bergurau tu..mmg dalam mimpi je la lisa nak singgah sini... :D

    ReplyDelete
  22. pergh!!lisa tu dtg :P


    Genk datang sini.
    Jom lah datang blog genk..


    JOM DATANG BLOG GENK

    ReplyDelete
  23. izzat. nanti kita pulak yang jadi artis k... haha...

    ReplyDelete
  24. lisa surihani tu.ada jugak dtg belog den.eheee :)
    pasni yusry pulak dtg kot.*tett~hahaha..

    ReplyDelete
  25. @c genk bah ne

    haha...bukannya lisa surihani yg betul datang...kecewa ni..hee~

    ReplyDelete
  26. @Fathin Fazila Razali

    haha...awak nak jadi artis mana pulak..? hee~

    ReplyDelete
  27. @zareliqa afiqa

    oh...ingat dtg blog den sorang je..haa...yusry..?
    tak nak ambik tahu..haha

    ReplyDelete
  28. harap sgt jonny dept datang singgah. haha ;p

    ReplyDelete
  29. hah nanti rosnah mat aris plak singgah.hihihihihi

    ReplyDelete
  30. hehe..suka la tu lisa surihani singgah blog dia..dlm mimpi pun boleh buat t'senyum lebar sampai ke telinga kot :p

    ReplyDelete
  31. @Lya Colours

    haha...lepas sy buat entri ni..sy perasan..ramai artis nak masuk sini pulak...haha~

    ReplyDelete
  32. @Dylla Abas

    dapat gembira kejap la..bila tahu tu tipu je..kecewa la sikit...heee~

    ReplyDelete
  33. haha.. ingat betul2 tadi..

    baru nak jeles.. huhu

    ReplyDelete
  34. @ieyza afieyna

    haha...sila la jelez sekarang..haha...baru nak sengih sorang2..tapi tu semua palsu..kecewa ni..haha~

    ReplyDelete
  35. aku salu tertipu wei,sadis gila kot,hahha!

    ReplyDelete
  36. @meaw

    haha..nak buat macam mana kan..sabar je la..heee~

    ReplyDelete
  37. @Santri T.P.I.N.I

    hee..bukan betul pun..baru nak excited sebab lisa surihani singgah blog..tapi apa kan daya..semua tu tipu je..kecewa3..heee~

    ReplyDelete
  38. @nurradizan

    memang pengsan la saya kalau lisa betul2 singgah blog ni..hee~

    ReplyDelete
  39. hehehe ingtkan lisa surihani tapi rupanya lisa tipu hani...

    mmg banyak yg pakai laptop Acer bro...lepas ni mesti ramai nak pakai Acer. apa pun terima kasih sebab sudi join bro!

    ReplyDelete
  40. hahahahah tertipu sudah... b4 this pun "Lisa Surihani" penah datang bliog emma jugak... haahahahah tapi dah tau daaa memang bukan Lisa betul2...

    ReplyDelete
  41. @Santri T.P.I.N.I

    hee..biasa la tu..nak bergurau agaknya..:D

    tu la..Acer mmg agak familiar la kan..sama2..support segmen..lagipun segmen ni mmg menarik..:)

    ReplyDelete
  42. @Eema Eshya

    haha...mmg mustahil la kan mereka nak singgah kan...:D

    ReplyDelete
  43. Terbaik..bak kata Boboi boy...

    Nak tinggal jejak kat shoutbox lah juga.. retis mana yang glamor ek?? hahaha

    ReplyDelete
  44. MaNTap giler kalo lisa singgah blog aku pon nak ekekekek

    ReplyDelete
  45. @Cik Sara

    kalau betul2..tu baru terbaik..hee..

    p/s : haha..makin ramai la "ARTIS" yang singgah blog ni nanti..hee~

    ReplyDelete
  46. @shah Blogger

    hee..tu la pasal bro..dapat la happy kejap..kah3..last2 tahu tu tipu je..haha~

    ReplyDelete
  47. Mati-mati ingat Lisa betul singgah hihihi

    ReplyDelete
  48. ahhh.. dusta semata-mata. hahaha :p

    ReplyDelete
  49. kalo betul2 lisa datang singgah..pesan suh singgah blog aku sekali yer..haha

    ReplyDelete
  50. @Cik Rose Cute

    heee...mesti ramai yang jelez kan kalau betul2 lisa singgah sini..hee~

    ReplyDelete
  51. @hira

    eh..betul la hira..cuba tengok tu..lisa singgah blog ni la..haha~

    ReplyDelete
  52. @H.J

    haha...mmg takkan dapat la..hee..:D

    ReplyDelete
  53. haha..seth tan pun ade singgah blog akak... :)

    ReplyDelete
  54. hahhaha ! aku pon selalu dpt.. kekekke

    ReplyDelete
  55. @teha

    lepas ni buat tak tahu je..tak boleh percaya da..hee~

    ReplyDelete
  56. @Suhazli

    tak jelez ke hez..lisa surihani singgah sini la..heee~

    ReplyDelete
  57. walaupun post lama,bacala jugak! lenjan jerrr!hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com