Monday, 5 September 2011

Monday Blues..Datang Lagi #2


NOTA KECIL :

Monday Blues lagi pagi ni...haha...jom sarapan..!! 

**Terima kasih kerana membaca entri Monday Blues..Datang Lagi #2

34 comments:

  1. @Bro ahmad

    haha..takde la bro..blurr je pagi2 isnin ni..biasa la..lama sgt cuti..haha~

    ReplyDelete
  2. haha, selamat bermonday blues XD

    aku nak sambung tido ni :P

    ReplyDelete
  3. hhaha..blurr xpe.. jgn cam kb ni.. da biasa cti, terlajak tdo smpai terlepas kelas.. =.='

    ReplyDelete
  4. uwaa kenapa monday ini sangat cepat sampai. tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  5. Back to normal right.. hu3..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. malas sgt nak keje arini.. tak tahu nak start keje dr mane pun ad.

    ReplyDelete
  7. hahaha... aku rasa mcm ngantuk lagi nih...

    ReplyDelete
  8. ok, selamat bekerja. saya nak sambung cuti ni. hahahaha :D

    ReplyDelete
  9. @sergeant keroro

    haha..pergghhh...saje nak buat aq jelez la tu dapat sambung tido lagi... :)

    ReplyDelete
  10. @kotak bulat

    la..mcm mana boleh terlepas kelas tu KB..tak set alarm ke KB sebelum tido tu..?

    ReplyDelete
  11. @Lya Colours

    hee..laju je da tiba hari isnin kan..(^^,)

    ReplyDelete
  12. @nazira

    yeahh..kena kembali normal balik ni..hee~

    ReplyDelete
  13. @dhiera

    hari isnin biasa la..lepas da cuti lama pulak tu..lagi la..hee~

    ReplyDelete
  14. @Norhisham Nordin

    haha...sama la dengan aq..tapi kena teruskan jugak la..haha~

    ReplyDelete
  15. @SoLy SoLicious

    eh..SS pon blur jugak hari isnin ni..hee~

    ReplyDelete
  16. @aimie amalina

    tengah cuba nak kembalikan mood la ni..heee (^^,)

    ReplyDelete
  17. @hira

    haha...tak dengar..hira ckp pe..? haha~

    ReplyDelete
  18. tape blurr pun. tenang jek :P

    ReplyDelete
  19. haha . baru seminggu kot . kalau bulan macam mana agaknya ? :)

    ReplyDelete
  20. @Freaky

    tengah relaks la ni..cari mood balik..haha~

    ReplyDelete
  21. @Cik Baju Kurung

    entah CBK..kalau sebulan..mahu lagi teruk dari ni..hee~

    ReplyDelete
  22. otak dh beku..next week kena balik kampus~~

    ReplyDelete
  23. @saya cello191

    ni mesti masa raya byk makan kuih raya tu semua..
    kena ready awal2...hee~

    ReplyDelete
  24. kenapa monday blues? bukan greens, reds mahupun yellows? hehehe ;p

    ReplyDelete
  25. rilek...jom jalan raya lagi.. kih kih kih

    ReplyDelete
  26. @ArulchelseA

    hari minggu la sambung beraya balik..hee~

    ReplyDelete
  27. @[sutera kasih]

    hehe..takde la..jadi Blurr Birds semalam..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com