Friday, 2 September 2011

Ragam Berhari Raya : Nak Beraya Ke Nak Duit Raya..?


RAYA KEEMPAT

Selamat Hari Raya...masih dalam mood raya ke..? 

...kejap je rasanya da masuk raya keempat...mood raya kali ni tak macam tahun lepas...tahun lepas macam meriah sikit sebab dapat konvoi beraya dengan member...bukannya dekat...semuanya jauh...dari Seremban ke Putrajaya...lepas tu ke Damansara...haa..tak habis lagi tu...teruskan konvoi pergi Klang pula...baru tiga rumah...tu pon sampai ke petang...hehe...

Aq masih ingat lagi...tahun lepas la kalau tak silap aq...beraya kat rumah member di Rembau pukul 2 pagi tak silap aq...haha...malam tu beraya 3 buah rumah kot...rumah pertama kat Lenggeng...lepas tu singgah Kajang kejap...haa..lepas tu patah balik pergi Rembau...tak ke jauh tu...haha...tu yang pukul 2 pagi baru sampai Rembau tu...tahun ni macam nak buat lagi je...hee...

Duit raya...?

Bila da berkonvoi ni...tak fikir sangat da pasal duit raya...asalkan dapat beraya dengan member...kira OK la tu...bukannya selalu dapat beraya macam ni..harap tahun ni dapat la berkonvoi lagi macam tahun lepas...tengah tunggu semua member pulang beraya dari kampung ni...huhu....

Lepas tu...serang la..."Kami datang nak beraya..." HAHA...



NOTA KECIL :

Haa...berapa da kutipan duit raya korang setakat ni...? hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Ragam Berhari Raya : Nak Beraya Ke Nak Duit Raya..?

30 comments:

  1. wah...best la..heehe... konvoi ramai2 mmg meriah

    ReplyDelete
  2. @kotak bulat

    betul3...walaupon jauh berkonvoi tapi best..sebab ramai2..(^^,)

    ReplyDelete
  3. malu nak cakap, nak duit raya. huhuuh. sedar dah dewasa konon. gahahaah.

    ReplyDelete
  4. duet raye adela dapat 500 sen je =.="

    ReplyDelete
  5. @Tea Dno

    hehe...buat muka seposen la tea..confirm dapat duit raya..hee~

    ReplyDelete
  6. @sya azleen

    hee..ok la dari takde langsung kan..:)

    ReplyDelete
  7. @Fadzlina Zaman

    sy baru nak mintak duit raya kat awak...heee~

    ReplyDelete
  8. wahh..best r ko.. dapat konvoi lagi.. haha.. kat tempat aku ni, jalan jam.. x boleh nk bergerak.. mujur aku guna motor.. haha..dapat g mlawat rumah cikgu je..

    adala dapat 5 ringgit duit raya tu..

    ReplyDelete
  9. @Zul Fattah

    belum confirm lagi tahun ni dapat konvoi lagi ke tak macam tahun lepas...hee..

    ok la tu..dpt jugak duit raya kan..(^^,)

    ReplyDelete
  10. mintak duit raya dgn family ja~~^^

    ReplyDelete
  11. @saya cello191

    dengan family mmg la tak segan nak minta duit raya..hee~

    ReplyDelete
  12. duit raya aku rm 65.. hahaha perlu ke aku cakap di komen ? hehehe ampoonn

    ReplyDelete
  13. @Freaky

    haha..aq da terpublish pon..huhu...
    OK la tu..ada jugak kan..(^^,)

    ReplyDelete
  14. @Asyikin

    bila da besar ni makin susah nak kumpul duit raya macam zaman budak2 dulu kan..=_=

    ReplyDelete
  15. duet raya ada la sket2..xde la se'gempak' mcm zaman kecik2 dolu..hik3

    ReplyDelete
  16. besh je kalo skali2 dpt jumpa kwn2 yg dah lama x jumpa..bkn slalu dpt jumpa..raya kje la ada chance..huhu

    ReplyDelete
  17. @FARIZA AINA

    hee..alhamdulillah..ada la kan drpd takde kan..(^^,)

    ReplyDelete
  18. @FARIZA AINA

    betul3...masing2 bz..bila ada chance mcm ni la baru boleh jumpa..eratkan silaturrahim.. :)

    ReplyDelete
  19. duit raya aq boleh pakai bayar yuran masuk uni... hahahaha..

    ReplyDelete
  20. @GaRy™

    haha..banyak tu..boleh la share2 sikit dengan aq gary duit raya tu...heee~

    ReplyDelete
  21. rndu suasana konvoi 1 ketika dahulu..heee :p

    ReplyDelete
  22. putrajaya dan kajang tu dekat sangat dah dengan rumah saya tu iaitu bangi. hahaha :D

    ReplyDelete
  23. duit raya sikit je tahun ni. huuuu.. tapi layankan je. hahahaa :D

    ReplyDelete
  24. @hira

    haha...kalau tak tahu alamat..mahu sesat woo..haha~

    ReplyDelete
  25. @hira

    sama la kita..ada jugak yg nak bagi kan..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com