Tuesday, 6 September 2011

Ragam Sebelum Tidur #3

Nak tengok TV tengah malam ni tapi...
lebih baik aq buka 
sebelum...
sebab nanti nak bangun awal...hehe..

NOTA KECIL :

Kena biasakan tidur awal...nanti susah nak bangun macam pagi semalam...haha...

**Terima kasih kerana membaca entri Ragam Sebelum Tidur #3

33 comments:

  1. hehehee
    jgn memalas bgn pagi
    weeee
    nuunite!

    ReplyDelete
  2. @Cik Nani Noraini

    hee..tunjuk je pukul 6 tu..mesti terlajak sikit nanti...:)

    ReplyDelete
  3. @aimie amalina

    hee..kena rajin2 kan diri bangun awal pagi..(^^,)

    ReplyDelete
  4. gua punya setting dah banyak lari ni
    siang dah jadi malam
    malam dah jadi siang
    kakaka
    :P

    ReplyDelete
  5. haha entri bergambar aku suke.. selamat malam bro.. tdo leklok

    ReplyDelete
  6. @AzatLazat

    haha..kena timing balik tu bro..(^^,)

    ReplyDelete
  7. mimpi nanti biar kt blog bro hahahaa selamat malam ezad

    ReplyDelete
  8. @kotak bulat

    haha..terlupa pulak nak letak la KB...da mamai ni..hee~

    ReplyDelete
  9. @Freaky

    da taip pon da mamai ni..letak gambar je la..hee..selamat malam bro..:)

    ReplyDelete
  10. @Bro ahmad

    haha..tengok la dulu..blog mana aq mimpi malam ni bro..heee~

    selamat malam..(^^,)

    ReplyDelete
  11. rajin-rajinkanlah diri tu tidur. saya tak apa. hahaha :D

    ReplyDelete
  12. @dya

    hee..selamat tido juga...zzzzz..(^^,)

    ReplyDelete
  13. @hira

    hee..yela..nak g tido la ni..ada orang tu da menghalau..huhu~

    ReplyDelete
  14. gudnite..sy xleh tdo lg ni..mata m'buat dgn jayanya..huhu :p

    ReplyDelete
  15. pukol 6 xde la awal sgt bro.. :D

    ReplyDelete
  16. @asamasin

    kalau gelap lagi kat luar tu..masih awal la tu..hee~

    ReplyDelete
  17. wahhh..awalnye bangun kol 6 tue..bagus2..

    gud moning..:D

    ReplyDelete
  18. set alarm la kalau tak memang terlajak tidur

    ReplyDelete
  19. @Lya Colours

    betul3..alarm kena cari lagu yg kuat2 sikit..baru boleh bangun...heee~

    ReplyDelete
  20. tv xde cerita best pun kan?tgk blog lg best hehe..

    ReplyDelete
  21. @iMBobo

    tu la..cerita sama je diulang2..huhu~

    ReplyDelete
  22. disiplinkan diri tidur awal yerrr ezad hehe

    ReplyDelete
  23. @[sutera kasih]

    hee..OK..tengah mencuba...paling awal pon pukul 12 la..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com