Thursday, 8 September 2011

Selamat Pagi | Menanti Hari


Selamat pagi ! 

Haa..kejap sangat da hari Khamis...esok da Jumaat...lepas tu hari minggu...mengira hari pulak aq awal pagi ni..."Bila nak hari minggu ni..aq da lama menanti hari minggu ni" haha...

Sandwich telur + Teh panas = Simple...heee

Da sarapan pagi..? Ada yang belum sarapan lagi...mungkin puasa 6 kot...pagi ni sarapan roti dengan air teh panas...cukup la untuk alas perut sampai tengah hari nanti...kalau pagi ni aq tak boleh nak makan sarapan yang berat sangat...nanti mengantuk pulak masa nak buat kerja...haha...

Lepas sarapan jenguk la blog kejap...10-15 minit...biasa la..rutin harian pagi...tapi tak dapat la nak blogwalking...memang tak sempat...nak taip entri da 5 minit...bila tengok je jam da dekat pukul 9..hee...petang nanti aq terjah la ye...tunggu...(^^,)


NOTA KECIL :

Kalau la boleh sambung zzzzz pagi ni...kan best...haha...

**Terima kasih kerana membaca entri Selamat Pagi | Menanti Hari

31 comments:

  1. selamat pagi! selamat bekerja jgak :D

    ReplyDelete
  2. oik sama la sarapan kita. tapi saya sandwich sardin. hehe

    ReplyDelete
  3. sama menu, lini bersarapan roti sandwich ngan air milo suam. nak mkn berat2 takut ngantuk lak

    ReplyDelete
  4. sedapnya sandwich telur.pagi ni sy mkn telur gak.tap tart telur..hehe :)

    p/s : morning!!

    ReplyDelete
  5. selamat pagi...

    btol2.. best gak kalo tdo neh...zzzzZZZ

    ReplyDelete
  6. amboi semapt lg nk show brekpes ezad ekk hehe..jgn lupa lawat sy nnti yeee :P

    ReplyDelete
  7. sambung zzz mmg best.. sbb ape au.. ngah ujan2 ni.. hehe..

    haa.. sarapan ea.. shera lom sarapan lagi.. malas nk buat.. hehe.. ade tiga keping roti tu kan.. bg shera satu.. ^_^

    ReplyDelete
  8. huhuhu... aku pun tak sabar nak tunggu wiken nih... nak berehat...

    ReplyDelete
  9. aku sarapan nasi lemak rini ! skrg pk nk mkn pe utk lunch..hahaha

    ReplyDelete
  10. diet ke ni?...

    ada hadiah untuk yg selalu jenguk blog saya :

    http://www.4shared.com/file/08_I9FA1/T_LAHIR.html

    ReplyDelete
  11. bercakap tentang sarapan ni, tetiba lapar lak haku~.. T^T

    ReplyDelete
  12. sarapan itu sangat penting...

    ReplyDelete
  13. luse sabtu..pegi uni...ouhh tidak! still xmakan dari pagi tadi ni..hahaha

    ReplyDelete
  14. hari ni brekfes bihun kari..hehe :)

    ReplyDelete
  15. selamat senja dah ni.. kih kih kih..

    ReplyDelete
  16. @Bro ahmad

    haha...biasa la bro...kena la pandai berjimat kan..

    ReplyDelete
  17. @DewMa

    betul3...tapi kdg2 tak sarapan jugak..

    ReplyDelete
  18. @SweetLikeWhat

    tak pernah makan lagi bihun kari ni...macam best je..:)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

    Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

    http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

    ReplyDelete
  20. sandwich dan teh o..duduk rumah ni selalu bangun lambat, terlepas waktu bfast haha

    ReplyDelete
  21. @iMBobo

    aq kalau hari minggu mmg terlepas la breakfast...bangun lewat je..haha~

    ReplyDelete
  22. salam...bagus tu sarapan pagi biar yg light2 jer....mkn tgh hari barulah yg heavy...:)

    ReplyDelete
  23. @maszull

    salam...

    betul2..makan berat2 nanti mata pon berat..da malas nak buat kerja nanti kan..hee~

    ReplyDelete
  24. aku selalu breakfast dengan air kotak dutchlady je. sebelum tidur pun minum. dengan harapan boleh tinggi. HAHA

    ReplyDelete
  25. @fatin syahirah :)

    haha...yang penting harapan biar tinggi..tak tinggi pon takpe..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com