Saturday, 10 September 2011

Selamat Pagi | Pagi Yang Gelap

Selamat pagi ! 

Selamat berhujung minggu...haa..awal betul aq bangun pagi ni...selalunya kalau hari minggu memang dekat pukul 12 baru bangun...sebab masa cuti hujung minggu tu je la aq da berehat lama sikit dari hari biasa...

Sebenarnya bangun awal pagi ni...aq ada misi terbesar yang nak dibuat hari ni...aktiviti Konvoi Raya...malam tadi baru aq dapat tahu yang housemate aq dulu tu nak buat konvoi raya ke rumah member macam tahun sebelum ni...haa..sanggup set alarm pukul 7.45 pagi tadi walaupun aq tidur dekat pukul 6 pagi tadi...

Tapi hampehh...tak dengar langsung bunyi alarm kat fon aq tu...pukul 8.45 pagi aq baru tersedar sebab housemate aq tu mesej...

"Hujan ni..macam mana..?"

Aq pon reply...

"Kat sini pon hujan jugak.."

Haa...dalam hati aq..."boleh la aq nak sambung tidur kejap...hujan..best ni kalau sambung tidur seminit dua..."

...janji sebelum pukul 10 tunggu di tol Rawang tapi nampaknya misi terpaksa ditangguhkan dulu...tengah tunggu hujan berhenti ni...siap la aq buat satu entri tapi hujan belum berhenti lagi...tunggu la seminit dua lagi...mungkin berhenti la nanti tu...


NOTA KECIL :

Pagi ni sarapan buat alas perut je la..haa..nanti tak larat pulak nak makan kat rumah member nanti...haha...

**Terima kasih kerana membaca entri Selamat Pagi | Pagi Yang Gelap

36 comments:

  1. hahahha mcm sronok lar misi ni.. tp tak best bler ujan kan.. mematikan mood nk jalan2..

    ReplyDelete
  2. @Shaherah

    tu la..nasib baik sekarang da berhenti..hee!

    ReplyDelete
  3. @Fathin Fazila Razali

    hee...boleh je..jom la...tp awak kat mana..sy pulak kat mana..mcm mana tu..? (^^,)

    ReplyDelete
  4. hahaha, betul tu. bila time nak beraya simpan perut , takley makan banyak2. hihi

    ReplyDelete
  5. bukan hari minggu esok ke ezad...best konvoi

    ReplyDelete
  6. Time Blog Walking

    hujan kan rahmat..cewaaa.....sabar je menunggu

    Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........
    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hish hujan kena tidur la bro :P

    ReplyDelete
  8. salam...selamat berkonvoi semua n berhati2 di dlm perjalanan tu n semoga sampai ke tempat yg dituju dgn selamat...:)

    ReplyDelete
  9. @Luqeem™

    huuhh...minggu depan sambung beraya balik..hee~

    ReplyDelete
  10. @Asyikin

    hee...hari ni baru pergi 5 rumah pon da kenyang habis..huhu~

    ReplyDelete
  11. @saya cello191

    baru start minggu ni..hee..minggu depan sambung lagi konvoi..:)

    ReplyDelete
  12. @Bro ahmad

    kalau da cuti tu kira hari minggu la bro..haha~

    ReplyDelete
  13. @Cik Aish

    takpe la..sesekali bangun awal pagi2 hari sabtu..hee~

    ReplyDelete
  14. @cayob

    hee..sabar menunggu..akhirnya berhenti jugak hujan..konvoi pon berjalan lancar tadi..(^^,)

    ReplyDelete
  15. @maszull

    salam...
    da selamat sampai kat rumah pon..:)

    ReplyDelete
  16. waaaaaa
    konvoi rayeeee
    dpt duet aye tak?
    heeeee
    sonokla ye rini juai perot le ..kikikiki

    ReplyDelete
  17. aiyah, acik bangun pagi sb ada meeting lar! :(

    ReplyDelete
  18. @aimie amalina

    hee..duit raya tak dapat la..tapi perut kenyang yg dapat...:)

    ReplyDelete
  19. kalau aku, takdenya istilah seminit dua -.- sejam dua jadinya T.T

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com