Sunday, 4 September 2011

Selamat Tinggal Histats Counter !


Haa...seharian aq tak update entri kat blog ni semalam...ada yang da rindu ke..? 
*perasan lebih...HAHA...

Semalam cuma sempat post satu entri pasal Iklan Nuffnang Segan Nak Muncul...mungkin nanti OK la tu...aq pon da nampak iklan Nuffnang tu muncul kat leaderboard,skyscrapper dan large rectangle tapi ada masa tertentu je baru muncul...hee...iklan Nuffnang tu tetap segan lagi nak muncul kat blog aq ni...haha...pagi ni pasal Histats pula...huuhh... 


Dari tengah malam tadi...aq da perasan macam ada yang tak kena dengan Histats counter kat blog aq tu...nombor kat Histats counter tu tak berubah langsung...aq da cuba tukar counter tu tapi tetap juga macam tu...takde perubahan....demi tak nak jatuhkan mood aq untuk teruskan berblogging...hanya satu cara perlu aq buat...

"Selamat tinggal Histats counter...HAHA.."

Hee...daripada aq tengok nombor tu tak berubah langsung...baik aq ucapkan selamat tinggal dari awal...haha...ala..jangan risau...Nuffnang dan Google Analytics kan ada...check kat situ je la nanti kalau nak tahu pasal pageview blog tu semua...hee..


NOTA KECIL :

Maaf Histats...kali kedua da kecewakan aq...kali ni memang terpaksa ucapkan selamat tinggal...huhu...

**Terima kasih kerana membaca entri Selamat Tinggal Histats Counter !

28 comments:

  1. sistem histats masalah kot. sebelum ni x pernah jadi cmtu lg. aku pun heran

    ReplyDelete
  2. @Freaky

    mungkin la kot...aq baru post entri ni..check balik tadi da OK da counter tu...hahah~

    ReplyDelete
  3. @iMBobo

    tu la..semalam nuffnang..ni histats pulak...tak paham aq..heee~

    ReplyDelete
  4. apasal ko buang? dia jelous kot.. sebab ko madukan dia dgan google analytic.. haha..
    aku guna ok je histats..

    ReplyDelete
  5. semua pekerja tgh beraya lg..sbb tu mcm tu..haha

    ReplyDelete
  6. hits stats berat jadi bro buang hahahaa...blog bro guna google analitic lagi best kuang2

    ReplyDelete
  7. semua widget tu nk kena bakr dulu bru ok kot..

    ReplyDelete
  8. @Zul Fattah

    haha...biar dia..baru histats tu rasa...da OK pon..aq tak letak balik je..

    ReplyDelete
  9. @Bro ahmad

    tu la bro..bila buang tu jadi ringan sikit blog..hee~

    ReplyDelete
  10. @kotak bulat

    haha..mungkin la kot KB...macam2 hal bila raya ni..hee~

    ReplyDelete
  11. dia saja nak main2 je kot histat tu. hehehe ;)

    ReplyDelete
  12. @siti kektus

    hee..entah la..main2 pulak histats ni..(^^,)

    ReplyDelete
  13. kesiannya dah selamat tindgal pulak.. hoho..

    ReplyDelete
  14. @Tea Dno

    hari ni histats tu mcm tak betul sikit la tea...heee~

    ReplyDelete
  15. widget pn da pndai malu2 skrg..haha

    ReplyDelete
  16. @nurain

    haha...tu la pasal..sejak bila entah malu2 ni...hee~

    ReplyDelete
  17. alaa , rilek lahhh .. sebelum ni memang pernah bermasalah pun .. hehe :)

    ReplyDelete
  18. @tia @ Ini Kisah Tia

    hee..sabar je la kan Tia..entah bila la baru OK tu...(^^,)

    ReplyDelete
  19. ok, selamat tinggal izzat! hahaha :D

    ReplyDelete
  20. ada ke yang rindu awak? cuba cerita siapa orang tu. haha :p

    ReplyDelete
  21. dah lama tak guna hitstats tu..sbb kan dh ada nuff & google analytic hehe

    ReplyDelete
  22. @[sutera kasih]

    entah la da OK ke belum histats tu...da 2 hari da tak berapa nak OK tu..hee..

    yela..nuff & google analytics kan ada..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com