Monday, 12 September 2011

Sentap Dengar Ayat Ni !

Serius...kalau da habis hari minggu ni...aq memang cukup sentap bila dengar ayat ni...

"Hari minggu sudah habis bro...haha.."

Haa..ada yang sentap tak...haha...sebabnya...aq tak rasa macam cuti pon...hari sabtu memang aq tak dapat berehat sangat la sebab sehari suntuk tiada kat rumah...haha...hari ahad je aq ada kat rumah...kiranya aq cuti sehari je la minggu lepas...

Nak blogwalking pon tak berapa nak sempat sangat semalam...I'm sorry...pinjam tagline kejap..hee...terima kasih blogger yang singgah blog aq semalam...meriah gitu...hee..

*Keyword ohhh harammm tu mesti dari entri INI...haha...

Banyak betul keyword yang masuk ke blog ni semalam...hari minggu tu...terkejut jugak aq..haa..sape kata hari minggu dunia blog tak meriah...hee...erk..yang cari Skytech pon ada ke..? hee...terharu kejap ni...


NOTA KECIL :

Haa...baru aq teringat...minggu ni hari Jumaat cuti kan sempena Hari Malaysia...sape yang tak tahu pasal Hari Malaysia ni memang nak kena buang negara la..hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Sentap Dengar Ayat Ni !

58 comments:

  1. @Bro ahmad

    haha...aq kan ada buat satu entri tajuk tu hari sabtu hari tu....haha~

    ReplyDelete
  2. @Freaky

    haha...kenapa freaky...? ko pon sentap jugak ke...hee~

    ReplyDelete
  3. Samalah Sabtu Ahad tak cuti. Merayap jer. Penat jadi sardin. Hehe.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  4. @NA

    penat tapi best kan bila dapat jalan2 ni..hee~

    ReplyDelete
  5. hahahha... banyaknya ohhhhh..harammmmmmmmmmmmmm!!! hahahah

    ReplyDelete
  6. ayat paling banyak dengar dalam minggu ni... hahaha.. femes ok!

    ReplyDelete
  7. sma la zaty pun dpt keyword mcm tu ..:P

    ReplyDelete
  8. bagimu tiada hari minggu..haha

    ReplyDelete
  9. bapak r.. ramai kot.. ko pro ezad x pe r..
    eh.. nk buat macam mana eh? nk tahu org search keyword blog kita?

    ReplyDelete
  10. hee .. ada cerita baru kan ? tu laa tajuk ye .. tgk iklan kat tv, macam kelakar juga .. macam cerita kiamat sudah dekat (cerita indonesia)

    ReplyDelete
  11. campak laut siapa yg tak tau tu. haha ;p

    ReplyDelete
  12. memang sentap bila hari minggu nak abis..hehe..tak puas cuti walaupun dua hari :)

    ReplyDelete
  13. word oh harammm tu agak kontroversi kot..tu pasal ramai yg search..hehehe :p

    ReplyDelete
  14. tak phm kenapa org cri oh haram ni.. =.='
    tak puas tgk cerita tu ke? kat blog kb pun ad 1 keyword oh haram ni.. lg pelik sb kb xde wat entri pasal cite ni pun..

    ReplyDelete
  15. hahaha.. agk nyer org cari nak download cerita tu lar tu kan.. best cter tu..

    ReplyDelete
  16. hehehehee
    campak pi buang dlm perut bumi
    kikikiki

    ReplyDelete
  17. hahaha... mcm haram.. XP.. hari Malaysia=cuti!! huahahaha!!!

    ReplyDelete
  18. dari awal tahun ag tunggu arie mesia ni.hihik~
    cuti2~ :))

    ReplyDelete
  19. cuti nie..keluar la jawabnya..
    dk hostel pon bosan~~
    ^^

    ReplyDelete
  20. @☀ Izzaty Hedry☀

    hee..semua gara2 cerita ohhh harammm tu la..hee~

    ReplyDelete
  21. @☀ Izzaty Hedry☀

    hee..semua gara2 cerita ohhh harammm tu la..hee~

    ReplyDelete
  22. @H.J

    haha..ni lagi kejam..perghhh...(^^,)

    ReplyDelete
  23. @Zul Fattah

    pro..mana ada la bro..
    ni aq guna nuffnang punya analytics..

    ReplyDelete
  24. @iPai

    tak sangka pulak ramai yang cari keyword tu..hee~

    ReplyDelete
  25. @SweetLikeWhat

    hee..takpe2..minggu ni hari jumaat cuti..lama sikit cuti kan..

    ReplyDelete
  26. @dylla abas

    haha..mungkin ramai yang tengok kot hari tu...lepas tu nak cari yang download punya..tu yang search keyword tu...hee~

    ReplyDelete
  27. @kotak bulat

    mungkin ada yang tak tengok dari mula kot KB..tu yang dorang cari yang boleh download punya kot...

    haa..tu lagi pelik...hee~

    ReplyDelete
  28. @Diana @ bilakukatacinta

    sy nak cerita pon tak tahu macam mana..tapi mmg best la...hee~

    ReplyDelete
  29. @GaRy™

    haha...keyword panas tu gary...yeahh...cuti...(^^,)

    ReplyDelete
  30. haha. citer aqashah dengan rita rudaini kan? haha

    ReplyDelete
  31. ko ada link nga tokey alaf 21 ke bro..?haha

    ReplyDelete
  32. @H.J

    haha...setakat ni belum ada la...haha~

    ReplyDelete
  33. sentap yee dgr ayat tu hehe

    ohhhh harammmmm...ohhh tidakkk :P

    ReplyDelete
  34. @[sutera kasih]

    hee..sentap jugak la...(^^,)
    haha..keyword terhangat tu SK..hee~

    ReplyDelete
  35. tengah fikir saya cuti ke tak jumaat ni. nak balik rumah. hahahaha :p

    ReplyDelete
  36. @hira

    awak tak payah la cuti...hahah...(^^,)

    ReplyDelete
  37. @iMBobo

    haha...telemovie kat TV3 hari sabtu lepas..heee~

    ReplyDelete
  38. hari minggu aku banyak qada' tidur. huahuahua

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com