Thursday, 29 September 2011

Snek Minum Petang

Huuhh...kalau petang macam ni memang sesuai sangat la untuk minum petang...santai petang depan tv...memang terbaik la...kalau ada kuih ke..ataupun snek untuk dimakan..lagi la syok habis...heee...tapi sebelum tu aq kena tunggu la lepas habis waktu kerja dulu...baru la boleh bersantai...hee...

Mata aq pon da berpinar ni sebab dari pagi tadi asyik mengadap PC je...lepas tu software autocad kat PC ni memang menguji kesabaran aq la hari ni...hee...tetiba jadi macam lacked pula...sempat la aq bw beberapa blog kalau asyik lacked je ni...haha...harap esok OK balik la...kalau tak memang lambat la siap drawing yang aq kena buat kalau berterusan macam ni...hee... 

Haa...rasanya petang ni macam nak makan samosa ni lagi la pulak...semalam beli sikit sebab tak pernah beli lagi..niat nak cuba la...sebab dulu aq pernah beli sekali samosa ni...tapi tak berapa sedap...memang aq blacklist la gerai tu..hee..lepas tu memang aq tak beli lagi la kat situ...


P/S : Da terliur pula aq tengok ni walaupun hanya gambar dari Uncle Google...haha..


NOTA KECIL :

Jom minum petang ! :D

**Terima kasih kerana membaca entri Snek Minum Petang

42 comments:

  1. bro ingat samosa dengan karipap benda yang sama..sampai bergaduh dengan adik hmm malu XD

    ReplyDelete
  2. jap ag nk g lepak kt pntai..nk bli mknn goreng2,mkn tpi pntai...
    jgn jeles...lalala~

    ReplyDelete
  3. alamak sedap tuh..lapar jugak nih..dah lah hujan pulak petang ni :)

    ReplyDelete
  4. samosa ni lagi heaven kalo dapat yang inti dia penuh je..pehhh terbaeekkkk

    ReplyDelete
  5. da lama tak guna autocad nih.hihi^^
    uwahh~ samosa ptg2 cmnie.nyum..nyumm.. :D

    ReplyDelete
  6. shera lebih suka samosa dari karipap.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. As Salam,

    entah kenapa...tiba2 rasa...
    LAPAR!

    ReplyDelete
  8. wow..samosa??

    alaaaa..teringat kenangan sekolah dulu.

    Disebabkan group kami masa samosa la kami menang dalam pertandingan masakan antara kelas dulu dalam pelajaran ERT.hahahhahhaaa

    ReplyDelete
  9. haha orng yg bca entry in pn trliur tgk ;)

    ReplyDelete
  10. @Bro ahmad

    heee..samosa dgn karipap berbeza la bro..:D

    ReplyDelete
  11. @EyqaLuvender

    wahhh..jelez ni..dekat dgn pantai..best tu...:D

    ReplyDelete
  12. @SweetLikeWhat

    kalau minum petang time2 hujan lagi feeling kan kak..hee~

    ReplyDelete
  13. @Finaz Jaafar

    betul2...baru makan dua pon da kenyang kan kalau dapat yg inti betul2 full..hee~

    ReplyDelete
  14. @Panggil Aku Han

    hee..sy da asyik nak makan samosa je ni tiap petang..haha~

    ReplyDelete
  15. @zareliqa afiqa

    jangan lama sangat tak guna autocad tu..nanti lupa..macam sy dulu la..haha..lama tak guna..da lupa..haha~

    samosa mg sedap kan..satu mmg tak cukup la..hee

    ReplyDelete
  16. @Shaherah

    sama la kita shera..karipap makan banyak2 jadi muak..hee~

    ReplyDelete
  17. @SoLy SoLicious

    OK la tu..ada juga la snek nak kunyah2 bila time petang kan SS..hee~

    ReplyDelete
  18. @Wyna Nubies

    As Salam..

    hee..mungkin sebab gambar samosa tu kot..:D

    ReplyDelete
  19. @Cik RoSs

    wahhh..ada kenangan dengan samosa ye..mesti best kan time tu..:D

    ReplyDelete
  20. @Saiazuan

    haa..jangan tengok lama2..nanti makin terliur...haha~

    ReplyDelete
  21. nak cuba buat la..
    buat sendiri lagi puas hati nih..
    lapar pulak tengok gambar ni..
    hheheheh

    ReplyDelete
  22. hehe, nasib baik sempat tahan air liur ni dari meleleh..hehe

    ReplyDelete
  23. @diana

    kalau buat sendiri mmg la lagi puas..hee..tapi kalau nak cepat..beli je..:D

    ReplyDelete
  24. @Arpiiz

    relaks2..nasib baik aq da compress gambar tu..kalau tak sebesar2 alam aq letak..mesti lagi terliur tengok..hee~

    ReplyDelete
  25. @Eera Shera

    tak pernah rasa lagi samosa ikan..kt tempat sy ada jual ayam & daging je...heee~

    ReplyDelete
  26. autocad tu benda apa weh..?

    ReplyDelete
  27. @H.J

    autocad = compueter aided design/lukisan berbantu komputer..

    senang kata software ni gunanya untuk lukis tapi guna komputer...contohnya macam lukisan pelan bangunan ke...2D..3D semua boleh buat guna autocad..mahir dengan tak mahir je la..heee

    ReplyDelete
  28. @saya cello191

    hee..sory buat awak lapar bila tengok gambar kat entri ni..hee~

    ReplyDelete
  29. salam rzad...selamat minum petang walaupun mama dah lambat dtg yer dah mlm ni...:)

    ReplyDelete
  30. @maszull

    salam mama...
    da selamat makan pun...heee ~

    ReplyDelete
  31. nasib baik baca entri ni masa tgh bfast..xde la nak terliur sgt :p

    ReplyDelete
  32. drpd beli samosa baik beli karipap. sedap sikit. hehehe :p

    ReplyDelete
  33. rest ur mind dgn makan2.. cam aku ni xde selera na makan lau penat2.. haishh!!

    ReplyDelete
  34. @Suhazli

    hee..aq kalau penat mmg terus zzzz je..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com