Thursday, 22 September 2011

Spontaneous Thursday #9

"Bunyi bubbles meletup kat iklan Nuffnang ni memang 
annoying la bila buka blog pagi khamis ni...HAHA"


NOTA KECIL :

Pagi Khamis yang spontan...haha..

**Terima kasih kerana membaca entri Spontaneous Thursday #9

41 comments:

  1. haha! setuju... TK blogwalking pagi ni asyik dengar bunyi yang sama je...

    ReplyDelete
  2. salam ezad...kampung kuala hiliran terletak di kuala terengganu. mungkin kerajaan dah nak ambil kampung ni nak buat bandar...

    ReplyDelete
  3. ingat blog bro kena virus hahaa sengal iklan ni mendatangkan be banyak ni..satu letup 20 sen hahahaaa

    ReplyDelete
  4. hahaha bru tau, igt speaker laptop rosak hahahahah.. hadoi laaa

    ReplyDelete
  5. hahah memang anoyying sikit.. tak pasal2 terkutuk blog org masa bukk blog td.. "apesal pasang lagu macam ni.. teruk na" rupe2 nyer.. nuffnang.. >.<"

    ReplyDelete
  6. mula hari dengan spontan,so today full of surprises le..huhu..

    ReplyDelete
  7. Hehe rupanya bunyi pelik datang daripada iklan.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  8. kenapa tiada di blog ku ahhhhh hehe

    ReplyDelete
  9. aku xde pun. huhu. lagipun aku kalau blogwalking aku akan tutup saound. sbb kadang2 terbukak blog yang ade lagu annoying. dah settle semua baru layan lagu balik. :)

    www.kaio.my

    ReplyDelete
  10. terkejut tau akak bukak pagi tadi..dah la speaker terkuat..hahaha

    ReplyDelete
  11. betol2..*angguk..ingtkan ape la yg mltop2 tu

    ReplyDelete
  12. @TK

    mula2 tu tercari2 jugak bunyi pe..iklan rupanya..hee~

    ReplyDelete
  13. @Santri T.P.I.N.I

    salam...
    oh..kat terengganu..tak pernah sampai sana lagi... :)

    ReplyDelete
  14. @bella luna

    mute volume ke..? tu yg takde bunyi kot..hee~

    ReplyDelete
  15. @Bro ahmad

    haha..virus letup2 ke bro..? haha..
    kan best kalau la macam tu..hee~

    ReplyDelete
  16. @Lya Colours

    kena pakai headphone kot..baru dengar..hee~

    ReplyDelete
  17. @Shaherah

    haha..lain kali siasat dulu ye shera..hee~

    ReplyDelete
  18. @Miss Star

    haha..pandai pilih hari ye iklan ni keluar..hee~

    ReplyDelete
  19. @NA

    tu la..ingatkan dari mana la datangnya kan bunyi tu..letup2..hee~

    ReplyDelete
  20. @Kaio

    haha...kalau mute mmg tak dengar pe la..lagi pon langkah berjaga2 kan..takut tiba2 ada yang pasang lagu rock ke..tak ke terkejut nanti..huhu~

    ReplyDelete
  21. @SweetLikeWhat

    haha..lain kali kena slow kan volume dulu...haha~

    ReplyDelete
  22. @SoLy SoLicious

    haha...tu la..sampai sekarang ni masih ada lagi iklan tu kat blog2 lain..hee~

    ReplyDelete
  23. baru tau bunyi tu dtg dr iklan nih.. hahaha... pelik jgk...bunyi ape la kan

    ReplyDelete
  24. @monster kecik

    hee..iklan ni memang buat terperanjat je kan...lagi2 yg buka volume kuat2 tu...heee~

    ReplyDelete
  25. mmg sengal punya iklan.. hahaha. wat org terkjut je

    ReplyDelete
  26. @kotak bulat

    haha..baik punya iklan kan KB...oppss letup2.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com