Wednesday, 7 September 2011

Wordless Wednesday #14 - Espire


NOTA KECIL :

Bila la nak cukup duit ni..haha...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #14 - Espire

50 comments:

  1. bila nk cukup duit? kalau dh cukup duit.. nak minang anak dara orang pulak tak cukup duit nnti.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. hehehee
    keje bg koooooaaaaaaat sikit
    mest dpt beli pacuan 4 roda teruih
    hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh hebakkk tunggu duit nuff 50 tahun lagi hahaha

    ReplyDelete
  4. nati ade la tuh.. :D

    ReplyDelete
  5. peh ni design baru ke?? aku tgk pic ni pun mcm dia ciplak kereta kia forte..haha

    ReplyDelete
  6. usaha kena lebih cket...nanti bukan ssetakat proton espire je bole beli, silap-silap roll royce pon anda mampu...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  7. huhu..keje siang malam baru cukop kot??huhu..nampak mewah gileee

    ReplyDelete
  8. tggu duit cukup..mmg lmbt la kot nk dpt..xpe..tggu ada REZEKI mesti dapat punya :)

    ReplyDelete
  9. bilalah nak keje tetap ni~ dalam hati bertanya

    ReplyDelete
  10. sikit-sikit lame-lame jadi bukit :)

    ReplyDelete
  11. hahaaa .. ala , sikit2 lama2 jadi bukit :)

    ReplyDelete
  12. @Shaherah

    hee..kena pandai balance la nanti shera..(^^,)

    ReplyDelete
  13. @saya cello191

    betul2..dari sekarang la nak kena kumpul duit kan..:)

    ReplyDelete
  14. @aimie amalina

    hee...kurang minat la pacuan 4 roda ni..(^^,)

    ReplyDelete
  15. @Bro ahmad

    nuffnang ada lagi ke 50 tahun akan datang bro..huhu~

    ReplyDelete
  16. @asamasin

    hee..kena kumpul la..kalau tak mmg tak akan ada la..hee~

    ReplyDelete
  17. @Luqeem™

    design baru la ni...ok la tu..nanti boleh tukar lambang..haha~

    ReplyDelete
  18. @fiq.

    smart kan! banyak lagi kaler smart2..:)

    ReplyDelete
  19. @ArulchelseA

    InsyaAllah...kalau ada rezeki nanti ada la..hee~

    ReplyDelete
  20. @ishiko

    nak tunggu cukup tu tak tahu bila..hee~

    ReplyDelete
  21. @tieha ismail

    betul3..kalau tak usaha..macam mana nak berjaya kan...hee~

    ReplyDelete
  22. @si cantik sally

    tak larat nak keje siang malam ni...huhu~

    tu la..nampak macam bukan proton je..(^^,)

    ReplyDelete
  23. @dylla abas

    kalau ada rezeki..dapat la nanti kan..:)

    ReplyDelete
  24. @Diana @ bilakukatacinta

    kalau ada kerja tetap baru la senang sikit kan...

    ReplyDelete
  25. @SweetLikeWhat

    dari sekarang la kena mula kumpul duit..hee~

    ReplyDelete
  26. @tia @ Ini Kisah Tia

    nak tunggu jadi bukit tu..lama mana agaknya ye Tia..hee~

    ReplyDelete
  27. @Freaky

    tu la freaky..style gila proton baru ni..

    ReplyDelete
  28. kereta baru pulak ke? haha.

    aku nak amik kancil jela, jimat minyak :P

    ReplyDelete
  29. @sergeant keroro

    mana2 pon boleh...asalkan kereta..makin mahal kereta..makin mahal minyaknya kan..heee~

    ReplyDelete
  30. sy pon suka kancil mcm kerooo hihi

    ReplyDelete
  31. @[sutera kasih]

    hee...kancil mmg menjadi pilihan sebab jimat minyak...hee~

    ReplyDelete
  32. dah de kerete proton bru erk..bru tau..hehe

    ReplyDelete
  33. Tak pernah dengar lagi Espire ni. Best ke kereta ni?

    -wina1979-

    ReplyDelete
  34. @fieha

    hee..belum keluar lagi kot kereta proton baru ni..(^^,)

    ReplyDelete
  35. @NA

    tak tahu la..baru tahu pasal Espire ni 3 hari lepas..belum keluar pon lagi rasanya...

    ReplyDelete
  36. @zieyzain

    hee..smart kan...harga pon mesti smart jugak...huhu~

    ReplyDelete
  37. haha, gua mahu angkat skyline satu -.-' harapan. lesen pun tadak. HAHA

    ReplyDelete
  38. @fatin syahirah :)

    skyline da tak best da...huhu~
    kereta mr.bean jugak terbaik..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com