Saturday, 1 October 2011

Blog Hampir Kena Delete

Haa...biasanya waktu macam ni memang aq kat depan laptop la...macam biasa la kan..kalau tengah malam baru la aq boleh nak mengadap blog sampai lebam...sampai la ke pagi...hee...petang semalam aq malas nak buka laptop...dengan harapan tengah malam sikit baru nak bw...hari ni pun cuti kan...memang syok la..hee...aq baru nak ambil mood nak blogwalking tadi...tetiba.....

"Blog Not Found"

Huuhh...blog aq kena delete ke...? Blogger ni memang sengaja buat aq terkedu kejap tadi...sape tak cuak woo kalau jadi macam ni...punya la aq cuak tadi sampai tak sempat nak printscreen page tu yang tunjukkan blog aq not found...haha...kena verify akaun Google baru dapat balik blog aq ni..hee..

Nasib baik la boleh selamatkan lagi Skytech Belog ni...bila dapat balik blog aq tu..aq check satu per satu..ada yang hilang tak....mana la tahu ada yang hilang ke....hee...kalau tak...huuhh...mahu meraung aq tengah malam ni...haha....

P/S : 6 bulan aq aktif dengan blog...tetiba jadi macam tu je...fuhhh..jangan la buat aq cuak lagi macam ni wooo...


NOTA KECIL :

Huuhhh...tak sanggup aq nak kena lagi macam ni...boleh gugur jantung aq ni...hahha~

**Terima kasih kerana membaca entri Blog Hampir Kena Delete

58 comments:

  1. igt betul2 tadi seram baca tajuk...

    ReplyDelete
  2. @Panggil Aku Han

    nasib baik google suruh verify akaun la..huuhh..lepas tu dapat balik blog..cuak wooo..hee~

    ReplyDelete
  3. nasib baik. kalau kena delete, nak buat balik tu meraung gak la.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. @NasZ

    tu la...nak mulakan balik dari mula..huuhh...

    ReplyDelete
  5. huuuuuuuuuuuuuuuuuu
    betol!
    penah ase gak tetibe die kate ip ene curik la pe la nila
    adehhh
    ase nak nanesss
    huhuhu

    ReplyDelete
  6. kte kna smlm...
    cuak gler...
    tp nsb baek lps verify blk akaun google die ade blk...huhu

    ReplyDelete
  7. @aimie amalina

    tu la..risau juga blog tu hilang tak kembali...huuhh~

    ReplyDelete
  8. @EyqaLuvender

    sy punya turn tadi...heee~
    tu la..lepas verify..ok da..bergurau tak bertempat google akaun ni..hee~

    ReplyDelete
  9. memang scary kan kalau belog terdelete kan ?

    ReplyDelete
  10. @shiema sufian

    tu la..seram jugak kalau betul2 kena delete tadi..huuu~

    ReplyDelete
  11. ish jgn la.. shera ske blog ni.. jangan lar bergurau delete2 ni kan.. mcm nk nangis t..

    ReplyDelete
  12. @Shaherah

    mmg cuak sikit la tadi ni shera..tengah2 malam ajak bergurau pulak macam ni...:(

    ReplyDelete
  13. pergh, brpeluh ketiak aku kalau kena mcm ni.. nsb xde pape.. :D

    ReplyDelete
  14. @Saiazuan

    kalau ko berpeluh ketiak...kalau aq gugur jantung ni..haha...tu la pasal..nasib baik OK..:D

    ReplyDelete
  15. ramai gila ah kena macam ni,,camne nak settle?

    ReplyDelete
  16. @yen(toka ziizokukuto)

    kena verify google akaun je...nanti google akan mintak no telefon..akan hantar code..nanti verify je la...tu yg aq buat tadi bila blog aq jadi macam tu..

    ReplyDelete
  17. agaknya tersalah taip URL kot bro...

    ReplyDelete
  18. huuu gilo! bro ahmad punya blog pun jadi camtu.. hishh nasib baik tak kena kat sy, kalau tak blog tu memang terkubur cmtu je

    ReplyDelete
  19. salam ezad..terkejut mama tadi ingatkn betul2 dah ilang...betul la kekadang benda2 mcm ni buat kita suspen jer n...:)

    ReplyDelete
  20. klu terjadi kat aku,aku pon pengsan jugak..
    syg lah, byk entry2 kenangan dlm blog :P

    ReplyDelete
  21. minggu lepas kena macam ni gak....seram ...hehe

    ReplyDelete
  22. hoho..tak sanggup menghadapi saat itu.uarghh! jgn lar kena mcm ni.nangis guling2 satg^^

    ReplyDelete
  23. kalau kena delete betul2,wuhooo..memang meraung gila2 la

    ReplyDelete
  24. blog bro terkena malam tadi huhh sangat kecewa..terus kosong analitik..malang betul nasib huhuuu

    ReplyDelete
  25. @Santri T.P.I.N.I

    tak mungkin kot..sebab ada blogger yang kena macam ni jugak..nasib baik dapat balik blog ni..hee~

    ReplyDelete
  26. @faridah nazurah

    bro ahmad punya da ok da..sy pon kena malam tadi...sekarang da ok da...hee~

    ReplyDelete
  27. @maszull

    salam mama..sy pon terkejut jugak tetiba keluar blog not found...kena verify akaun google dulu lepas dapat sign in balik...

    ReplyDelete
  28. @adwafarahin

    walaupun blog sy ni banyak merepek je..tapi sayang wooo kalau hilang macam tu je...hee :D

    ReplyDelete
  29. @Famili Ceria

    tak tahu la kenapa...sebab ada jugak blogger yang aq kenal da kena macam ni..

    ReplyDelete
  30. @Bigdaddyz

    ramai juga yang kena macam ni ye daddy..kenapa la agaknya ye..? huhu~

    ReplyDelete
  31. @zareliqa afiqa

    sy pon tak sanggup nak hadapi sekali lagi macam tu...nak gugur da jantung ni wooo..

    ReplyDelete
  32. @syarifahsidrus

    tu la..tak dapat nak merepek lagi kat blog kan..hee~

    ReplyDelete
  33. @Bro ahmad

    aq pon kena malam tadi jugak bro...cuak punya pasal..terlupa nk printscreen...huhu..

    analytic dapat diselamatkan lagi..

    ReplyDelete
  34. @muhamad hanif

    tu la..tapi bergurau tak bertempat..hee~

    ReplyDelete
  35. dah 6 bulan bela,klau hilang menagis woo..

    ReplyDelete
  36. blh blog kena delete?..cuak aku dowh..

    ReplyDelete
  37. @iMBobo

    tu la iM..6 bulan tu nampak je kejap..tapi nak belanya..susah woo..hari2 kena bagi makan...maksudnya update...hahha~

    kalau hilang..tak ke haru tu..

    ReplyDelete
  38. @ABU

    entah la..ada beberapa blogger da kena macam aq ni..nasib baik dapat balik..huhu~

    ReplyDelete
  39. ezad, sy pernah kena dh dulu..tp ikut je step by step, syukurla okey :)

    ReplyDelete
  40. tak pernah plak jadi mcm nie..

    tapi ramai blogger dah jadi cmne kn, rupanye kena verify,. t ieyza kena gak la kowt. hee

    ReplyDelete
  41. @[sutera kasih]

    hee..tapi cuak jugak la masa kena tu..ingat da tak dapat jumpa lagi da blog ni..:D

    ReplyDelete
  42. @ieyza afieyna

    hee..mungkin la kot..google buat macam sebab nak verify akaun google kita kot..:D

    ReplyDelete
  43. heh .. ramai pulak yang mengadu blog kena delete . ngape eh ?

    ReplyDelete
  44. @Ini Kisah Tia

    entah la Tia..mungkin nak kena verify akaun Google kot...:D

    ReplyDelete
  45. wah, siap macam tu sekali. hoho. sabar~

    ReplyDelete
  46. @hira

    hee...sape tak cuak kalau jadi macam tu..kalau betul2..huuhh..tidakkk...hahha~

    ReplyDelete
  47. ala, sekali sekala cuak, tak pe kot. kan? hehhee :p

    ReplyDelete
  48. waaahh!!sygnye dia kat blog skytech ni.. hehehe.. tacing lak aku..

    ReplyDelete
  49. @Suhazli

    sape tak sayang blog sendiri ooii..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com