Sunday, 9 October 2011

Dituduh Curi Entri | Oh Sentap


Huuuhhh...dari pagi tadi aq tak update blog hari ni...petang tadi ada la bw kejap tapi tak update entri pun...haa..biasalah tu kalau petang idea nak update tu agak slow sikit...HAHA...

Haa...tadi aq baru je nak ambil mood untuk blogwalking malam ni...tapi aq tersentap kejap la bila aq ada terbaca satu tajuk entri masa aq bw kat dashboard tadi...

"Skytech Belog Mencuri Entri!"

Erk...sejak bila pulak ni aq curi entri blogger lain ni...? Selalunya kalau aq taip entri memang aq olah sendiri entri tu...tak pernah la pulak aq copy paste entri blogger lain ni...kalau aq nak buat pun mesti aq akan kreditkan kat penulis asal...huuuhh...blogger ni main kasar nampak...

Nak tahu cerita selanjutnya...KLIK SINI

**************

Haa...da baca kan..? Rupanya...KB bergurau je tu...cehhhh...tajuk entri tu memang agak panas la...huhu...memang buat sentap la KB ni buat entri macam ni...HAHA...


NOTA KECIL :

Haaa...tajuk entri memang mainkan peranan yang penting...betul tak KB..? haha...

**Terima kasih kerana membaca entri Dituduh Curi Entri | Oh Sentap

49 comments:

  1. bikin gempak je kn.. hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha..kome smua ni....bikin sengal sungguh.... btw, kite buat jugak pasai n9..semalam lg ha,.heee

    ReplyDelete
  3. tajuk yang paling penting sekali..ahahaha..biar gempak..isi pun gempak juga...

    ReplyDelete
  4. sy tau awk takkan curi entry org lain.. KB ni mmg pandai buat org nak baca blog dia.. hehehe mesti idea dia tengah mencurah2 tu

    ReplyDelete
  5. mcm2 la korang ni..kih kih kih..

    ReplyDelete
  6. dua2 sengal...hehe
    bikin gempar je korang ni...

    ReplyDelete
  7. hahaha...terkena jugak....Skytechxtreme!!!! Ingatkan betul jugak tadi...Bikin Panasss!!

    ReplyDelete
  8. Hahaha..
    Macam sentap juga..
    Buleh ek main curi2x entrie..
    Rupa-rupanya...

    Ok!
    Sengal Kamu!

    ReplyDelete
  9. @Fay

    hee...biasa la tu...kami mmg suka bikin gempak macam ni...haha~

    ReplyDelete
  10. @SoLy SoLicious

    hee..bukan semua SS..dua orang je yg terlibat..haha...

    ramai yang buat entri pasal n9 ni dalam beberapa hari lepas..:D

    ReplyDelete
  11. @ijA

    hee...cukup la bagi suprise sikit je macam ni...haha~

    ReplyDelete
  12. @faridah nazurah

    hee..tak baik curi2 kan..:D
    haa..betul3..nak buat orang baca entri tu..tajuk kena kasi gempak sikit...hee~

    ReplyDelete
  13. @ArulchelseA

    adat hidup berjiran dalam blog..biasa la bro..haha~

    ReplyDelete
  14. @EyqaLuvender

    haha...berjiran dengan blogger yang satu kepala ni mmg best...hee~

    ReplyDelete
  15. @miErah halim

    haha...kami mmg macam ni...berjiran la katakan...hee..

    ReplyDelete
  16. @Cik Rose Cute

    hee..isu panas ni cik rose..sy pon sentap kot masa baca tajuk entri tadi..haha~

    ReplyDelete
  17. @Cik Sara

    hee...sentap woo baca entri KB tu..sy pun terkejut jugak..last2 bergurau rupanya..hee~

    ReplyDelete
  18. tajuk memang sentap ar.. terkejut gak tadi.. hee

    ReplyDelete
  19. @ieyza afieyna

    hee..tajuk kena kasi grand sikit..baru best...huhu~

    ReplyDelete
  20. terkena sudah. memang betul tu. tajuk entry ni memainkan peranan penting.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  21. @NasZ

    hee..sy pon terkena jugak masa baca entri tu..hee...yup..betul tu..tajuk entri mmg penting..:D

    ReplyDelete
  22. @Yatie Awang

    hee..entri sentap tu bila sy tengok tajuk dia..huhu~

    ReplyDelete
  23. hehehhee
    kome mang jiran yg saling memahami
    kikiki

    ReplyDelete
  24. pergh aku ingat ada pergaduhan tadi
    kakakaka :P

    ReplyDelete
  25. @aimie amalina

    hee..biasa la mimi..KB mmg suka buat macam ni...haha...cuak bila baca tajuk entri tu..kah3~

    ReplyDelete
  26. @AzatLazat

    haha...tu hanya gurauan semata2 la bro...hee~

    ReplyDelete
  27. hehe..saspen :P
    betul tu tajuk main peranan penting.

    ReplyDelete
  28. @[sutera kasih]

    hee..tajuk je da suspen kan SK..hee~
    yup..betul3..tajuk tu paling penting..tajuk gempak mesti org nak baca kan...:D

    ReplyDelete
  29. dah Tia pun kena tempias beng beng bom ni cenggane? huhu

    ReplyDelete
  30. hahha..trafik tinggi tu bile wat entri pasal blogger femes ni td..hahhaha

    ReplyDelete
  31. @kotak bulat

    haha...KB la femes...entri ni jadi top kot kat goggle...cuba cari "curi entri"... hahhha~

    ReplyDelete
  32. Msred baca pon terkejut.... Seb baik gempak je...

    ReplyDelete
  33. ingatkan serius rupa gurau2 manje hehehe

    ReplyDelete
  34. @msredcheesecake

    hee..saje je KB tu buat tajuk macam tu..bikik gempak je.:D

    ReplyDelete
  35. @Tentang Kita

    tapi terkejut jugak baca tajuk entri tu mula2..hee~

    ReplyDelete
  36. @Mya

    hee..saje je bergurau2 kasar macam tu..hee~

    ReplyDelete
  37. adoi memang cuak lah kalau kena camtuh..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com