Wednesday, 19 October 2011

Wordless Wednesday #23 | Oh Paramore





NOTA KECIL :

Macam baru semalam je aq pergi ni...da setahun rupanya...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #23 | Oh Paramore

64 comments:

  1. @adwafarahin

    hee..best kot..1st time kot Paramore datang KL..heee~

    ReplyDelete
  2. lagu dia memang best..aku first time dengar terus terpikat..walaupun agak bingit,aku suka..

    ReplyDelete
  3. konsert paramore ke?
    peeehhhhh
    bes gileeee
    ayooooo
    suke lagu2 dieeee

    ReplyDelete
  4. @Syuxer

    aq minat da lama da Paramore ni...live dgn studio album mmg terbaik la..hee~

    ReplyDelete
  5. @aimie amalina

    hee..tahun lepas la..pada tarikh yang sama hari ni...hee..

    paramore mmg best...da tujuh tahun pun masuk tahun ni..hayley williams..the best female vocalist..(^^,)

    ReplyDelete
  6. @PCL n mmD

    hee..takpe2 PCL..boleh dimaafkan..heeee~

    ReplyDelete
  7. aww minat paramore rupenye

    ReplyDelete
  8. @Mya

    huuhhh...PARAMORE..band favourite sy ni..heee (^^,)

    ReplyDelete
  9. kakak ara minat gile ngn paramore..

    ReplyDelete
  10. aku trlepas konsert tu.. mayb next time :D

    ReplyDelete
  11. aq x pernah dgr pun nama band paramore ni.serius.hehe..

    ReplyDelete
  12. akak lagilah tak pernah dengar ni hehehe

    ReplyDelete
  13. paramore tu ape ek.. hehe.. malunye aku bertanya soalan ini :)

    ReplyDelete
  14. @Saiazuan

    harap lepas ni paramore turun lagi la..hee~

    ReplyDelete
  15. @khairul@kechik

    yeke..? aq rasa femes jugak la nama paramore ni...mungkin tak familiar kot...hee~

    ReplyDelete
  16. @Yatie Awang

    hee...first time dengar la ni ye kak...hee~

    ReplyDelete
  17. @FaKArePa!n

    setahun aq simpan..macam baru je lagi tu...hee~

    ReplyDelete
  18. siapa tu,, tak pernah dengar pun.. ?

    ReplyDelete
  19. @era kecik

    band dr luar negara...hee..
    nama paramore mungkin agak tak familiar tapi fans dia satu dunia ada...hee~

    ReplyDelete
  20. kenangan best betul tak...simpan sebagai memori

    ReplyDelete
  21. hooaaaaaa best la dpt pegi..

    ReplyDelete
  22. @Bro ahmad

    hee..betul tu bro...kenangan..kena simpan tu sampai bila2.. :)

    ReplyDelete
  23. @ir yien 9897

    hee..bukannya selalu pun...lepas ni tak tahu dapat peluang macam tu lagi ke tak..

    ReplyDelete
  24. @Hanie_Dew

    hee...masa tu sy dapat tahu pun last minit...mula2 tak percaya yg paramore akan turun KL..check2 je..mmg betul...hee~

    ReplyDelete
  25. tak kenal paramore, paramore kenal saya. ok. haha

    ReplyDelete
  26. @fiq.

    haha...macam tu pulak ye..?
    boleh caye ke ni...hee~

    ReplyDelete
  27. kenapa kita tak berjumpa haritu???owh lupa..belum kenal,,hehe

    ReplyDelete
  28. tak minat sgt paramore..
    tp member sy mmg p'minat band tu..^^

    ReplyDelete
  29. pergghh pARAMORE!! haha tapi syg, sy benci pegi konsert.. hehe

    ReplyDelete
  30. untunglh ,,,dpt pergi ....hahaha

    ReplyDelete
  31. paramoreee? many people said its got the best songs! :D

    ReplyDelete
  32. paramore ? artis mane .. hee..xknal un

    ReplyDelete
  33. x suka tgk movie, nanti tido. hehe

    ReplyDelete
  34. @yen(toka ziizokukuto)

    haha...masa tu aq belum ada blog pun bro...mmg tak kenal la kan..hee~

    ReplyDelete
  35. @hira

    biasa la tu...tiket mmg mahal sikit la...hee...tapi kalau da minat tu..layankan je...hee~

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum ezad...wah pi konsert yer...:)

    ReplyDelete
  37. @bobiedanbad

    hee..mungkin ada yang kurang familiar kot dgn nama band ni...hee~

    ReplyDelete
  38. @saya cello191

    hee...sy pun mula2 tak minat sgt..tapi lama2 bila dengar lagu2 dorang..best pulak...hee~

    ReplyDelete
  39. @faridah nazurah

    haha...sy pergi konsert mana yang sy minat je...hee~

    ReplyDelete
  40. @SoLy SoLicious

    hee..masa tu tak kenal lagi pon blogger2 ni..hee~

    ReplyDelete
  41. @teh tarik

    untung jugak la..lepas ni tak tahu bila lagi paramore nak dtg sini...huhu~

    ReplyDelete
  42. @Rtp Farra Arisha

    you should listened their live concert...superbb...!! :)

    ReplyDelete
  43. @Zul Fattah

    ko pun minat paramore ke bro...? hee~

    ReplyDelete
  44. @ieyza afieyna

    hee...cuba search kat wikipedia..mesti jumpa...hee~

    ReplyDelete
  45. @maszull

    waalaikumussalam mama...ni tahun lepas punya konsert la mama...heee~
    kebetulan tarikh sama dengan hari ni..tu yang wordless tu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com