Thursday, 22 December 2011

Kemunculan Boboiboy Gempa


Haa...aq tahu banyak yang mencari keyword BoBoiBoy Gempa...sebab banyak masuk ke blog aq...hee...bila agaknya Boboiboy Gempa akan keluar...? Boboiboy Halilintar dan Boboiboy Taufan da keluar...peminat siri animasi BoBoiBoy ni mesti da tak sabar nak tonton episod terakhir Boboiboy untuk musim pertama ni kan...kuat sangat ke robot pemusnah Mukalakus Adu Du tu...? 


Boleh ke Boboiboy, Yaya, Ying dan Gopal mengalahkan robot pemusnah Mukalakus Adu Du ni...nak tahu kesudahannya...kena la tunggu hari Ahad ni...HAHA...


Promo Episod Terakhir BoBoiBoy 25 Disember 2011


BoBoiBoy Gempa !!


NOTA KECIL :

Keyword berkaitan BoBoiBoy bersepah masuk ke blog aq ni sejak minggu lepas..sebab Ahad ni kan  BoBoiBoy untuk musim pertama da nak habis...mungkinkah ada BoBoiBoy musim kedua...? heee...

**Terima kasih kerana membaca entri Kemunculan Boboiboy Gempa

51 comments:

  1. Mesti ada musim kedua punya nanti..weee!^^
    Nak tgk lar ahad nanti :D

    ReplyDelete
  2. aku asyik telepas nak tgk sebb bagun lambat hari ahad. sudah nya tgk utube je la. tak pun donlod.

    ReplyDelete
  3. kahkahkahkah terasa entry ni comel gila . adeii . mekdi dah takde ?? haha

    ReplyDelete
  4. mula2 dulu je tgk boboiboy ni..best kan

    ReplyDelete
  5. @Hanie_Dew

    kalau download mcm tak feeling je tengok...hee~

    ReplyDelete
  6. @Saddila

    haha...ayat bajet cute je dalam entri ni kan...haha...

    #mcd..baru tadi bantai mcd..lupa nak ambil gambar...haha~

    ReplyDelete
  7. hahahahah
    sesat smp belog ni ye
    messttii maw tggkk! :))

    ReplyDelete
  8. @Eera Shera

    walaupun banyak kali ulang2 kan..tapi mmg menarik animasi ni..terbaik !! hee~

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ezad...wah peminat setia Boboiboy yer ezad....jgn lupa episod terakhirnya...:)

    ReplyDelete
  10. @aimie amalina

    popular boboiboy...Animonsta Studio kena bayar ezad ni...heee~

    ReplyDelete
  11. @maszull

    waalaikumussalam mama...hee..boleh dikatakan peminat setia jugak la..hee...tak sabar nak tengok ending musim pertama ni..:D

    ReplyDelete
  12. kanak2 riang..ha3..yg penting mas suka halilintar merah hitam.jadi wallpaper netbook dah sebulan.hihihi

    ReplyDelete
  13. @MaYa MustWany

    haha..biasala mas..peminat setia ni...hee...tunggu semua boboiboy keluar la..baru cun wallpaper...:D

    ReplyDelete
  14. nak kena tgk ni... anak sis peminat setia boboiboy...

    ReplyDelete
  15. @QueeN TerataI

    episod terakhir untuk musim pertama ni..sy pun layankan je boboiboy ni sis...hee :D

    ReplyDelete
  16. ni yang tak sabar nii.... nak tunggu kemunculan BOBOIBOY GEMPA.. eee,, tak sabarnya >____________<. Hei, Adu Du.. Besiap sedialah ko untuk dikalah oleh BOBOIBOY N THE GANG .. hahahaha (aura jahat :P) . Boboiboy, Yaya, Ying dan Gopal mesti dapat kalahkanlah robot pemusnah Mukalakus Adu Du punyer...

    # ingat nak buat entri pasal boboiboy esok, tapi ezad dah buat hari ni.. hehehe :D

    ReplyDelete
  17. aku dah lama x tgk katun ni sbb slalu tlps mcm kes si Hanie hoho

    ReplyDelete
  18. best ke zad? aku tak pernah tengok pun?

    ReplyDelete
  19. @era kecik

    hee...keyword Boboiboy da banyak masuk..tu yg buat entri ni..ramai yg cari Boboiboy Gempa ni era...heee~

    #tak sabar nak tengok episod akhir nanti..

    ReplyDelete
  20. @Jue

    haha...tengok youtube je kalau terlepas...hee~

    ReplyDelete
  21. @Zul Fattah

    best kot...tak sangka animator kat Malaysia ni hebat2 jugak sebab dapat hasilkan animasi Boboiboy ni..:D

    ReplyDelete
  22. "sampai ke tulang2 ye makan ayam tu hanie...heee~" << ala aku mmg seorang yg menghargai makanan. jadi harus makan sampai habis.

    ReplyDelete
  23. dah lama tggalkan boboiboy nih sbb tv3 asik ulang2 je..

    ReplyDelete
  24. pasti ada!heee..

    xtgk la boboiboy ni..huu..

    sbb kat rumah xda bdk2..heeee ;p

    ReplyDelete
  25. Hampir setahun tak tengok kartun kecuali Naruto..pernah jeling TV ada kartun ni tapi tak join sbb budak2 selalunya terpaku mengadap tak berkelip mata ni..haha..

    ReplyDelete
  26. @Hanie_Dew

    hee..sama la kita..tak suka membazir2 makanan ni...:D

    ReplyDelete
  27. @ShahzCudin

    diulang2 sebab masa tu masih belum siap sepenuhnya...

    ReplyDelete
  28. @Juliet_iRa~"

    hee...layankan je...rasanya org dewasa pun tengok cerita ni..:D

    ReplyDelete
  29. @Dunia Realiti a.k.a Elih

    haha...naruto pun da jarang tengok sekarang ni...hee~

    ReplyDelete
  30. insya-ALlah akan muncul musim kedua..hahah

    ReplyDelete
  31. rasa sedih pulak bile da nk abis ni..:(

    ReplyDelete
  32. @nazihan ali

    rasanya macam ada musim kedua je tahun depan..:D

    ReplyDelete
  33. @Daddylicious

    macam tak percaya je animasi buatan anak2 Malaysia..gempak.. :D

    ReplyDelete
  34. akak tak pernah tonton boboiboy..sebab maisara pun macam tak minat..

    ReplyDelete
  35. @diana

    hee..sy dari episod awal da layan boboiboy ni...hee

    ReplyDelete
  36. wahh, murid2 sekola sukakan watak kartun ni... siap nak bawa topi mcm tu lagi kat sekola.. ehehe

    ReplyDelete
  37. @Gen2Merah

    hee...ada jual ke topi macam dalam cerita animasi ni..kalau ada..sy pun nak beli...hee :D

    ReplyDelete
  38. fanatik boboi betul. apa saja dia tahu. haha

    kalau kite tengok boboi boy kat tb3 tu, terasa macam dia asek ulang cite yg sama. baru tengok sikitm terus tukar. sebab rasa bosan. hehe :p

    ReplyDelete
  39. @Ezad Skytech

    hehehe.. mestilah.. orang nak tengok rupa boboiboy gempa.. era pon nak tengok gak :P

    # kita sama-sama tunggu yep.. :))

    ReplyDelete
  40. @siti kektus

    haha...biasa la...:D
    mmg masa awal2 dulu banyak kali ulang2 tapi sy layan je..haha~

    ReplyDelete
  41. tak tahu apa bestnyer citer katun ni heheh


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/yes-aku-benci-kau-lalat.html

    ReplyDelete
  42. ta minat la boboiboy...minat lagi tottaly spies..aiyak..

    ReplyDelete
  43. @c'axoera

    kena hayati betul2 baru tahu best ke tak..hee~

    ReplyDelete
  44. @cik ika

    totally spies girl je yg minat....hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com