Wednesday, 21 December 2011

Keunikan Daily Burger

Huuhh…burger rusa…? Sedap ke…tak pernah pula aq cuba burger rusa ni…setahu aq kat tempat aq ni cuma Daily Burger je yang ada menu burger rusa ni…unik…harga standard macam burger biasa la…servis pun memang cepat…aq serik beli burger kat gerai burger tempat lain sebab harga mahal bukan main…tapi rasanya…huuhh…


Haa…dan lagipun aq rasa la Daily Burger kat tempat aq ni adalah gerai burger yang paling awal mulakan operasi berbanding gerai burger lain dan ianya dibuka seawal pukul 11.30 pagi dan ditutup pada pukul 3.00 pagi…gila kentang kan ! HAHA…

Walaupun lokasinya berdekatan dengan McD tapi bila malam…tak dinafikan memang akan ramai pelanggan tak kira la hari biasa ataupun hari minggu...apa yang aq kagumnya dengan bro yang jual burger ni...walaupun order sekali datang ...haa…ambik kau ! penuh dua kuali burger tu…muka relaks je…kalau aq…da kelam-kabut da…yang ni tak nak bawang la…yang ni nak sos tomato je la…lain pelanggan..lain citarasanya kan…pening…pening…HAHA…

#Tetiba aq terasa lapar nak makan burger pulak petang ni…huuhh…

**Terima kasih kerana membaca entri Keunikan Daily Burger

43 comments:

  1. mungkin burger mcD tu kurng ummm.. so, daily burger lg sedap..hiohho

    *apa ayie coment ea? lala

    ReplyDelete
  2. bukak sampai 3pagi..untng mesti bnyak ni..huhu

    ReplyDelete
  3. daily beger ? sumpah x pernah dengar

    ReplyDelete
  4. @cucu umie

    burger McD ni ada yg sedap..ada yang kurang sedap...oppss...haha~

    ReplyDelete
  5. @@ Syima Raaif @

    memang banyak untung rasanya...bila sy pergi je..mmg sentiasa ramai pelanggan..:D

    ReplyDelete
  6. tengok ni pun dah lapar -.- kejap lagi nak tapau 3 keping roti canai. tak kira! hahahaha :p

    ReplyDelete
  7. @Freaky

    ni nama gerai burger je..tak tahu la ada ke tak cawangan kat tempat lain...huhu~

    ReplyDelete
  8. @Zahirah Dzulkifli

    haha...lapar ye hira..? huhu..
    huuhh..3 keping..gila kentang..! sy 1 keping 1/2 pun da slow da..tak boleh masuk...heee~

    ReplyDelete
  9. semalam teringin nak mkn burger, tpi hajat tak sampai, hahaha hri ni tak teringin dh

    ReplyDelete
  10. @emy|farid

    haa..mana tahu esok lusa teringin balik ke kan...hee~

    ReplyDelete
  11. se;lalunya jual beger ni orang buat part time je tapi mungkin dia jadikan kerjaya dia kot..
    sebab tu dia buat bersungguh2..

    ReplyDelete
  12. pehh, tibe2 terasa nak makan burger pulak mlm nie.. ehh, adew sape2 nak belanje tak?? hehe :P

    ReplyDelete
  13. tempat aku pon de sorg cmni jgk..oder berlambak pun rilek je handle..rege murah plak tu..rm 1.50 sejak dr 2008..

    ReplyDelete
  14. aloooo apa burger2 ni . meleleh air liur bile terkenang . erghhh .
    slluurrppp !

    ReplyDelete
  15. kt s.alam ada burger ayam goreng..semalam baru makan..sedapp macam kfc ye burger..berbaloi dari kfc..

    ReplyDelete
  16. tiba2 rasa nak makan burger pulak. heuheuheu

    ReplyDelete
  17. wah..manyak untung ini abg beger..hehe..rezeki dia..

    ca adalah antara pelanggan gerai beger yg akan mintak "burger daging TAK NAK bawang, mayonis kasi banjir" haha

    ReplyDelete
  18. tak pernah cuba lgi, tp burger rusa? rasanya ape? ade mcm quater pounder McD? hihihi

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum ezad...wah n3 ezad ni buat mama teringin plak nak mkn burger la...:)

    ReplyDelete
  20. akak pun suka makan burger tapi burger daging je

    akak singgah dari blog baru

    ReplyDelete
  21. wow
    rusa?
    kat mana tu?
    serius tak pernah rasa

    ReplyDelete
  22. lama gila dia bukak..cemna ek rasa daging rusa tu..tak penah makan lg

    ReplyDelete
  23. @diana

    rezeki mereka kat situ...makin hari makin maju...:D

    ReplyDelete
  24. @^^eKaTiKaH^^

    haa...jom3...sy pun terasa nak makan burger je ni...;D

    ReplyDelete
  25. @ShahzCudin

    kalau aq la..da tension da...order tak putus2..heee...kat sini burger biasa RM2.50..semua da macam ni..susah nak cari bawah RM2 kat tempat aq ni...

    ReplyDelete
  26. @Saddila

    hee..kalau dapat oblong lagi best...:D

    ReplyDelete
  27. @ijA

    hee..da macam zinger burger je..mesti sedap kan..:D

    ReplyDelete
  28. @syarifahsidrus

    haa..sy ni kalau taip entri pasal makanan mmg sy sendiri akan terliur...heee~

    ReplyDelete
  29. @Ca Cik Duyung

    kat sini ada 4-5 orang yg handle...pelanggan ramai kot...hee~

    haha...mesti betul2 banjir punya dapat kan..

    ReplyDelete
  30. @TiTi

    sy pun tak pernah rasa lagi...macam nak cuba je nanti...nak rasa sedap ke tak..?

    ReplyDelete
  31. @maszull

    waaalaikumussalam mama...hee..kalau sy buat entri pasal makanan...sy sendiri kadang2 terliur bila tengok....

    ReplyDelete
  32. @Yatie Awang

    sy pun minat burger daging je..burger ayam kurang minat sikit...hee~

    ReplyDelete
  33. @Ahmad Haziq Azlan

    aq pun tak dapat bayangkan rasa burger rusa tu...nak kena cuba ni...hee~

    ReplyDelete
  34. @Eera Shera

    tu la..rasanya kat tempat ezad ni...belum ada gerai burger yang buka lama2 macam ni..hee~

    #entah la eera..tak pernah cuba..nak kena cuba la ni nanti..hee~

    ReplyDelete
  35. apoooo nii
    buat owg lapaaaaq bege memaalaamm ni
    hehehehe

    ReplyDelete
  36. festime dengar ni. biasa dengar roti jenama daily's tu je. hehe

    mungkin harganya yg berpatutan membuatkan orang suka datang, walaupun sekarang tengah musim prosperity kat mcd kan. :)

    ReplyDelete
  37. @siti kektus

    hee..kat tempat sy ni je kot ada daily burger ni...

    tu la kan...ramai pelanggan tetap da kat kedai ni termasuk la sy...tapi prosperity mcd..terbaik la..:D

    ReplyDelete
  38. weh. daily burer kat mana ni. dekat umah aku kat sri gombak depan 7E daily burger tebaeekkk aku penah makan. tutup pkul 3 jugak. tak putus putus org dtg. dah la sedap, daging tebal, murah pulak tu. walapun burger ayam special. bole craving tgh mlm kalau teringat. hehehe

    ReplyDelete
  39. @Hanie_Dew

    haha...betul la lokasi tu...sri gombak depan 7E...heee~

    ReplyDelete
  40. lorrr..ko tgal dekat situ ke. umah aku dekat area situ jgk. kalau lalu balik keje tak lepas nak jeling burger ni. rasa nak je singgah.tapi..takkan nak makan hari hari kan.

    ReplyDelete
  41. Den baca entry ekau ni pun terasa lapar.

    ReplyDelete
  42. @faridah nazurah

    haha...den pun lapar ni kalau buka entri ni...:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com